- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.101
canım sabah abdest aldım, sonra dışarı çıkmıştım geldikten sonra bi baktım abdestim yine bozulmuş.. Akşam tekrar abdest aldım, sonra ilişki oldu... Sonrasında kanamam oldu, adet bitiminde olan kanama olur ya leke leke.. Aynen onun gibi ama aklıma takıldı yaa:44: netten baktım adet bitmediyse çok zararlı diyo ama benim bitmişti, offf çok pişman oldum şimdik:26:
zararli olacagini sanmam canim bizim burdaki yabancilar yani isvecli insanlilar o kadar igrenc ki adetliymisin filan takmazlar oyle iliskiye girerler sanmiyorum zararli olacagini icini ferah tut bence
ya biz zaten asla girmeyiz adet dönemimde.. hem dini açıdan da yasak, hem de çok iğrenç ya olcak iş değil(yani bana göre tabi)..
Bugün adetim bitti diye yaramazlık yaptalım dedik bizde zatenama sonrasında çoook pişman olduk.. böyle olcağını bilseydik hayatta yapmazdık zaten.. İnşallaaahh bu yaptığımız bebek için bi sorun teşkil etmez:18:
nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzz habibtelerrrr....
Haklisin canim dini acidan yasak ve gercekten igrenc bir durum katiliyorum sana .. Bebek icin sorun olmaz insallah canim ama icinde bir suhpe veya birsey kaldiysa doktora danis canim .. bugun kimsenin gelesi yok galiba
yani adet döneminde yapanlara saygım var ama benim için imkansız bence iğrenç işte napiimmmm
ya dediğim gibi adet olsam hayatta yapmazdık ya da ilişki esnasında gelseydi devam etmezdik zaten.. İşin garibi ilişkii esnasında da kan falan yoktu ortada, her şey gayet normaldi sonradan oldu olan... neyse hayır olsun inş
bende adet doneminde olmasina karsiyim kizlar...ben kendimden bile tiksiniyorum o zaman birliktelik asla dusunmem...hem gunah bi benim nacizane fikrimmm
canım nette harika fotoğraflar dikkatimi çekti, bi arkadaşım paylaşmış incelemek istersen bi bak
Birth is Amazing
evet canim gercekten harika , insan daha cok hevesleniyor birde biz kavussaydik :)))
inşallaaah hayırlısı ile bize de nasip eder Rabbim yaaa, hatunlar çatır çatır suda doğurmuş valla ne güzel
Dualarımızda eksik etmeyelim birbirimizi, ben birbirimize ettiğimiz dualrın daha makbul olduğuna innaıyorum.. RABBİM HAYIRLISI İLE GÖNDERSİN YAVRULARIMIZIII
ÇOOOOOK ÖPÜYORUM İYİ GECELEEERRRR
çok şükür canım iiyiyim evdeym
Oh ne güzel , bende evdeyim cnm butun gece uyuyadim yatakda dondüm durdum
Canım sen hic ovulasyon testi kulandim mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?