- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.121
sorma canım artık cok sıkıldım evde yalnız oturmaktanneden uyuyamadın hayırdır:26: canım ben hiç kullanmadım ondan ama burda kızlar anlatıyodu,diğer topiklerde falan.ne oldu canım neye takıldın
Eşin işte mı ? Ben bir kaç gundur evdeyim ? Benimde canım sıkılıyor gezip dolaşmak istiyorum hep .
Neden uyuyamiyorum bilmiyorum ki , 3 ile 6 arasi aralikli kalkiyorum. Cnm bende ovulasyon testi aldim bugun
Basliyacam da sabah mi yapsam aksam mı ? Onu düşünürdum bende
evet canım eşim bugün nöbetçi yarın sabaha kadar yok:2: bende yarın işe gidicem napalım bunada şükür,insan gezip dolaşmak isstiyo ama malum burda da yok öle bişeyhıım ovulasyon testi ile ilgili bak burda yazıyo :26::26: www.kadinlarkulubu.com › ... › Kadın, Anne & Çocuk Sağlığı › Gebelik gerçi sen bakmışındır ama yine de bi bakayım dedim yardımım olsun
Canim calisin calisin ,, simdi calisirsak ileri zamanda rahat ederiz benim de esim evde is ariyor , bire dil kursuna basliyacak ocakta.. yani parasizda zor sukur diyorum her zaman ben okuyum calsiiyorum esimde arada ise gidiyor is oldumu .. sen ne is yapiyorsun canim? sagol link icin..
canım cok haklısın ya işimiz olmasaydı hep şükrederim allaha ama ne bilim insanoğlu biliyosun bazen sıkılıyorum işte.inş eşinde iş bulur allah yardımcınız olsun canım insan çalışmak istesin yeterki allahım her kapıyı açar önemli olan istemek.bende memurum canım.baktın mı linke sabah değil akşam 20:30 falan yazmış kızlar tabi bi yere bakmamak lazım ama genelde yazılanlar doğru cıkıyo
Canim ben yurtdisinda yasiyorum yaa esim icinde dil sorun oluyor, is bulmasida sIkIntI oluyor anliyacagin, insallah en yakin zamanda bulur
Baktim canim birazda googlede karistirdim, sabah idrari olmuyacak , ve yapacagina yakin fazla sivi icilmiyecekmis aksama dogru yaparim ben onu :))
zor olur biraz yurtdışında yaşamak ama imkanları güzel olur canım ya inş çabucak iş bulur eşinewet öğrendm bnde akşamları yapılcakmış
Insallah canim Yurtdisi simdi eskisi gibi degil Tûrkiyede yasamak daha iyi meslegin olduktan sonra, burdakilerin hayati yok calis calis calis baska brisey yok burda .. turkiye gelecez diye para biriktirmeye calsiir dururuz... evet canim aksamlari yapiliyormus .. bak sende bunun sayesinden birsey ögrenmis oldun:))
çok çalışıyolarmış derlerdi evet sabah erken kalkarlarmış falan doğru mu? evet türkiyede mesleğin olduktan sonra rahatsın haklısın..bende öğrendim aynen böylece yeni bişeyler bende akşama kadar olmazsam test yapcam bakalım
evet aynen ben kendi babam ve annemden bilirdim babam 5 bucukda kalkardi 6 da iste olmak icin annemde aynen oda 7 de iste olurdu.. simdi kendim evlendim ve calisiyorum hastanede ben 5 bucukta kalkip gidiyorum gercekten zor burda hayat sartlari.. Bati gunun gecti canim seninde?
slm kızlar nasılsınız bakalım ikik gündür bakamıyodum malum misafir olunca:)
5 bucuk ne kadar erken canım ya dimizor gercektende orada çalışmak. bat bugündü canım akşamı beklicem oyüzden eşimde hemen yapma diyo meraksız
slm kızlar nasılsınız bakalım ikik gündür bakamıyodum malum misafir olunca:)
Selam canimmm ... Iyiyiz cok sukur katre1989 kaynatiyoruz...sen nasilsin?
:) Canim acele etme ben olsam bir gun beklerdim ama sen bilirsin ... heycani anliya biliyorum..ne zamandir bebek istiyordunuz
Selam canimmm ... Iyiyiz cok sukur katre1989 kaynatiyoruz...sen nasilsin?
saol canım bende iyiyim iş yapıcam bugün geç kalktımgece uyanıyorum daha uykum gelmiyoo
canım hoşgeldinçok şükür iyiyim sen nasılsın misafirle ilgilenmek zor tabi
kız evet okadarda olmadı daha 1 ay oldu ama ne bilim sabırsızım yaaslında beklemek lazım bakalım beklerim belki de
saol canım bende iyiyim iş yapıcam bugün geç kalktımgece uyanıyorum daha uykum gelmiyoo
saol canım hoşbuldumne olsun tatlım aynıı ev işi çocuklar tatlım bir gün bari bekle test yapmak için ben çok yaşadım:26:1 hfta olmadı yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?