- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.141
hımm demek pazartesi ve salı tatil...:26:Ev isi bi turlu bitmiyor zaten, ben dun temizlik yaptim bugunde sag solu toparliyacam, alisveris filan yapmam lazim eve.. yarin ve sali gunu her yer kapali bizim burda.. resmi tatil noeleri bunlarin
canlarm ben sonra yine gelirim esimle kahvalti yapacam... opuldunuzzz
canlarm ben sonra yine gelirim esimle kahvalti yapacam... opuldunuzzz
gurbetkiz
katre1989 kullanıcısından alıntı
kız evet okadarda olmadı daha 1 ay oldu ama ne bilim sabırsızım ya aslında beklemek lazım bakalım beklerim belki de
Olur canim insallahh bebegin seninledir.. bak Haber etmeyi unutma beni .. öncede korunuyormuydunuz yani dogum kontrol hapi filan kulandin mi?
ya ben kan testi yaptırdım da 19,60 cıktı ya beta hcg gecen hafta pazartesi.bir hafta sonra gel dediler bakalım yükselcekmi dye.oyüzden meraklandım bu kadar ama beklemek gerekir dediğiniz gibi aceleye gerek yok aslında.bir bucuk sene yazz doğum kontrol hapı kullandım 2 ay önce bıraktım 1 ay doğal yollardan korunduk bu ay bıraktık işte
hayırlısı olsun canım inş hamilesindirbenim 6 ay olacak korunmayı bırakalı bende 9 yıl sprail vardı ama kısmet olursa 3. bebiş olacak
inş canım ya bakalım hayırlısı olsunayy 3. bebişimi istiyosunuz ne güzel ya bi kardeş daha gelcek cocuklara allahım gönlünüze göre versin canım sende olursun inş
saol canım bakalım eşimn ve çocukların ısrarlarıyla olucak ALLAHIM nasip ederse inş..bende ilk çocuklar pek bişi anlamadım valideyle oturdugum için herşeye kaırşıyorlardıhevesim kaldı..çocukları çok seviyorumm ALLAHIM isteyen herkese versinn.. AMİNNN...
aminn canım benim inş.zor oluyo öle birlikte oturunca allahım istediğin gibi büyütmeyi nasip etsin sana bundan sonra
topik bos kimsecikler yok galiba
kuzucuklar insallah iyisinizdir bende simdilik iyiyim...
nbr gurbetimSelam canim iki gündür burasi cok sakin ... Napiyorsun canim ?
Katre1989 canim sen ne yaptin testini ? yaptin mi?
nbr gurbetimişlerim anca bitti gıı en nefret ettiğim işi yaptım ütü
bende yemek yaptım yorulmuşum vallaIyilik canim , bende aksam yemegini hazirladim kek yaptim alisverisimi yaptim geldim suan oturdum ovulasyon testi nasil yapilir onu okurum ..
Sen ne yapiyorsun
bende yemek yaptım yorulmuşum vallane güzel demek bugünn şeyyy çalışmaya başlıyosun ben hiç kullanmadım ovulasyon testinden benim bu ay hiç umudum yok hadi hayırlısı bakalım
canım bizim pek çalışma olmadı eşimn yoğunlugu nedeniyleNeten hic umudun yok canim, umutlu ol her zaman bende ilk defa kulanacam bakalim faydasini gorecem mi .. Aynen bugun calismalara basliyaca iki gundur esim gel iliskiye girelim diyor bende yok diyorum .. bakalim bugunBiz aksamlari iliskiye giriyoruz hep sabahlari daha iyi diyorlr bu konuda bilgin varmi canim? sperm daha iyi olurmus erkegin sabahlari .?:44::44::44:
canım bizim pek çalışma olmadı eşimn yoğunlugu nedeniylehadi bakalım inş senin bu ay ii olur canım valla öle diolar ama bi fikrim yok:26:bizimde akşamları oluyo canım..
hımmm bencede canım bu zamanlar iyi çalışın 2 gün ara gayet iiiiBiz yogun olmadigimiz halde fazla calismiyoruz, yumurtlamama yakin 2 gun arayla calisiyoruz yoksa 3-4 gune bir . insallah ocakta tutturuz bir bucuk sene olacak nerdeyse bebek istiyoruz.. ovulasyon testini yaptim az once silik cizgi cikti negativ yani ama devam edecez 2 gun arayla bu hafta hep ..
hımmm bencede canım bu zamanlar iyi çalışın 2 gün ara gayet iiiitatlım valla ben ilk çocuklarımda bilmiyodum yumurtlama dönemini felan RABBİM öle güzel ayarlamışki çocuklarımın arasında 2 yaş var oğlum kaza kurbanı spraille kaldım inş canımm RABBİM bu ay hediyeni gönderir
amin canım saol cümlemizinkiniinsallah canim allah bagislasin cocuklarini .. Bende cok istiyorum yaa, ben hep ikizim olsun diye dua ediyorum . ama ben yumurtladigimi hic bir zaman anlamiyorum ki o yuzden ovulasyon testine giristim.. pek stressimde yok ama belki otomatik olarak isten stress yapiyorum
amin canım saol cümlemizinkinibiliyomusun bende çok istemişimdir ikizim olmasını ama ailede yokki inş senin olur gülüm bende anlamam kii yumurtlama zamanımı inanırmısın ben bu sene öğrendim yumurtlama dönemini bebek istemeye karar verince insanın elinde deil stres yapmamak:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?