Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ev isi bi turlu bitmiyor zaten, ben dun temizlik yaptim bugunde sag solu toparliyacam, alisveris filan yapmam lazim eve.. yarin ve sali gunu her yer kapali bizim burda.. resmi tatil noeleri bunlarin
hımm demek pazartesi ve salı tatil...:26:
canlarm ben sonra yine gelirim esimle kahvalti yapacam... opuldunuzzz

afiyet olsun canım bende çıkıyım işlerimi yapıyım hemen dönerim sende öpüldün tatlım

hayırlısı olsun canım inş hamilesindirbenim 6 ay olacakkorunmayı bırakalı bende 9 yıl sprail vardı amakısmet olursa 3. bebiş olacak

hayırlısı olsun canım inş hamilesindirbenim 6 ay olacakkorunmayı bırakalı bende 9 yıl sprail vardı amakısmet olursa 3. bebiş olacak

inş canım ya bakalım hayırlısı olsun ayy 3. bebişimi istiyosunuz ne güzel ya bi kardeş daha gelcek cocuklara allahım gönlünüze göre versin canım sende olursun inş

inş canım ya bakalım hayırlısı olsun ayy 3. bebişimi istiyosunuz ne güzel ya bi kardeş daha gelcek cocuklara allahım gönlünüze göre versin canım sende olursun inş

saol canım bakalım eşimn ve çocukların ısrarlarıyla olucak ALLAHIM nasip ederse inş..bende ilk çocuklar pek bişi anlamadım valideyle oturdugum için herşeye kaırşıyorlardıhevesim kaldı..çocukları çok seviyorumm ALLAHIM isteyen herkese versinn.. AMİNNN...

aminn canım benim inş.zor oluyo öle birlikte oturunca allahım istediğin gibi büyütmeyi nasip etsin sana bundan sonra

topik bos kimsecikler yok galiba

kuzucuklar insallah iyisinizdir bende simdilik iyiyim...

Iyilik canim , bende aksam yemegini hazirladim kek yaptim alisverisimi yaptim geldim suan oturdum ovulasyon testi nasil yapilir onu okurum ..

Sen ne yapiyorsun
bende yemek yaptım yorulmuşum vallane güzel demek bugünnşeyyyçalışmaya başlıyosunben hiç kullanmadım ovulasyon testinden benim bu ay hiç umudum yok hadi hayırlısı bakalım

bende yemek yaptım yorulmuşum vallane güzel demek bugünnşeyyyçalışmaya başlıyosunben hiç kullanmadım ovulasyon testinden benim bu ay hiç umudum yok hadi hayırlısı bakalım

Neten hic umudun yok canim, umutlu ol her zaman bende ilk defa kulanacam bakalim faydasini gorecem mi .. Aynen bugun calismalara basliyaca iki gundur esim gel iliskiye girelim diyor bende yok diyorum .. bakalim bugun Biz aksamlari iliskiye giriyoruz hep sabahlari daha iyi diyorlr bu konuda bilgin varmi canim? sperm daha iyi olurmus erkegin sabahlari .?:44::44::44:

canım bizim pek çalışma olmadı eşimn yoğunlugu nedeniyle hadi bakalım inş senin bu ay ii olur canım valla öle diolar ama bi fikrim yok:26:bizimde akşamları oluyo canım..

canım bizim pek çalışma olmadı eşimn yoğunlugu nedeniyle hadi bakalım inş senin bu ay ii olur canım valla öle diolar ama bi fikrim yok:26:bizimde akşamları oluyo canım..

Biz yogun olmadigimiz halde fazla calismiyoruz, yumurtlamama yakin 2 gun arayla calisiyoruz yoksa 3-4 gune bir . insallah ocakta tutturuz bir bucuk sene olacak nerdeyse bebek istiyoruz.. ovulasyon testini yaptim az once silik cizgi cikti negativ yani ama devam edecez 2 gun arayla bu hafta hep ..

hımmm bencede canım bu zamanlar iyi çalışın 2 gün ara gayet iiiitatlım valla ben ilk çocuklarımda bilmiyodum yumurtlama dönemini felan RABBİM öle güzel ayarlamışki çocuklarımın arasında 2 yaş var oğlum kaza kurbanı spraille kaldıminş canımm RABBİM bu ay hediyeni gönderir

insallah canim allah bagislasin cocuklarini .. Bende cok istiyorum yaa, ben hep ikizim olsun diye dua ediyorum . ama ben yumurtladigimi hic bir zaman anlamiyorum ki o yuzden ovulasyon testine giristim.. pek stressimde yok ama belki otomatik olarak isten stress yapiyorum

amin canım saol cümlemizinkinibiliyomusun bende çok istemişimdir ikizim olmasını ama ailede yokkiinş senin olur gülümbende anlamam kii yumurtlama zamanımı inanırmısın ben bu sene öğrendim yumurtlama dönemini bebek istemeye karar verince insanın elinde deil stres yapmamak:26:

:) Canim benim kendim ikizim yani ikiz kardesim var o yuzden cok istiyorum :))) birde kayin babaminda ikizi mi ne var mis bebek ken ölmüs. insallah canim saglikli bir bebegim olsunda tek mis ikiz mis onemli degil .. bu stress insani bitiriyor zatenn.. ama mashallah iyi pc basinda dura biliyorsun iki cocuk annesi olmana ragmen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…