- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.161
ay ne güzelll sana benziyomu ALLAHIM gönlüne göre versin tatlım evet sağlıklı olsun önemli olan canım benm kız 11 oğlan 9 yaşında eh işte işlerim bitince takılıyorum:):) Canim benim kendim ikizim yani ikiz kardesim var o yuzden cok istiyorum :))) birde kayin babaminda ikizi mi ne var mis bebek ken ölmüs. insallah canim saglikli bir bebegim olsunda tek mis ikiz mis onemli degil .. bu stress insani bitiriyor zatenn.. ama mashallah iyi pc basinda dura biliyorsun iki cocuk annesi olmana ragmen ..
topik bos kimsecikler yok galiba
kuzucuklar insallah iyisinizdir bende simdilik iyiyim...
evet canım bi kaç gündür kimsecikler yok:26:canım bnim bende akşama kadar burdaydım baktım baktım gelmedin,kimse gelmedi yaw
nbr gurbetimişlerim anca bitti gıı en nefret ettiğim işi yaptım ütü
ay ne güzelll sana benziyomu ALLAHIM gönlüne göre versin tatlım evet sağlıklı olsun önemli olan canım benm kız 11 oğlan 9 yaşında eh işte işlerim bitince takılıyorum:)
selam kizlar nasilsiniz bakalimmmm...katreeeee test yaptinmi tatlimmmm
selam kizlar nasilsiniz bakalimmmm...katreeeee test yaptinmi tatlimmmm
kızlarrr nabiyosunuz bende aynı şekilde işleri bitirdim uyuz sobamı yaktım gibi hala kararsıztesti de yaptım çift çizgi inanamıyorum gibi garip duygular içindeyim
kızlarrr nabiyosunuz bende aynı şekilde işleri bitirdim uyuz sobamı yaktım gibi hala kararsıztesti de yaptım çift çizgi inanamıyorum gibi garip duygular içindeyim
selam canim hosgeldinnn .. Iyiyiz sen nasilsin?
aaaaa Yapmisin testi sevindim senin adina huhuhu bebek geliyor.....
30 yaşındayım canımYok canim benzemeyiz hic cift yumurtayiz .. Amin insallah gönlume gore verir ve herkesin gönlüne göre verir. yasini ögene bilirmiyim.. mash cocuklar buyukmus..
ayyyy hamilesin canımmmm tebrik ederimmm
evet cok şükür canım hamileyim galiba
evet geliyo galiba canım ya
evet tatlım ALLAHIM tamamına erdirsin canım inşevet cok şükür canım hamileyim galiba
30 yaşındayım canım18 yaşınm sonunda evlendim hemen hamile kalmışım 19da anne oldum 21 yaşındada oğlum oldu
iyi canım ne olsun aynı şeyler hep sen nasılsın eşinle düzeldimi tatlım:26:eger mahsuru yoksa tatlım:44:katreeeeeeeeeeeeee yarinmi test yapacaksin habibte...neler hisssediyorsun akintim falan varmi...bahset biraz....gurbetkiz seleclk iyiymm tatlimmm...sizler nasilsiniz nasil gidiyor bakalimmm
evet tatlım RABBİM sizlerede tattırsın o duyguyu.. AMİNNNNOh ne guzel genc yasta anne olmusun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?