Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ay ne güzelll sana benziyomu ALLAHIM gönlüne göre versin tatlım evet sağlıklı olsun önemli olan canım benm kız 11 oğlan 9 yaşında eh işte işlerim bitince takılıyorum:)

ay ne güzelll sana benziyomu ALLAHIM gönlüne göre versin tatlım evet sağlıklı olsun önemli olan canım benm kız 11 oğlan 9 yaşında eh işte işlerim bitince takılıyorum:)

Yok canim benzemeyiz hic cift yumurtayiz .. Amin insallah gönlume gore verir ve herkesin gönlüne göre verir. yasini ögene bilirmiyim.. mash cocuklar buyukmus..

selam kizlar nasilsiniz bakalimmmm...katreeeee test yaptinmi tatlimmmm

selam canim hosgeldinnn .. Iyiyiz sen nasilsin?

kızlarrr nabiyosunuz bende aynı şekilde işleri bitirdim uyuz sobamı yaktım gibi hala kararsız testi de yaptım çift çizgi inanamıyorum gibi garip duygular içindeyim

aaaaa Yapmisin testi sevindim senin adina huhuhu bebek geliyor.....

katreeeeeeeeeeeeee yarinmi test yapacaksin habibte...neler hisssediyorsun akintim falan varmi...bahset biraz....gurbetkiz seleclk iyiymm tatlimmm...sizler nasilsiniz nasil gidiyor bakalimmm

katreeeeeeeeeeeeee yarinmi test yapacaksin habibte...neler hisssediyorsun akintim falan varmi...bahset biraz....gurbetkiz seleclk iyiymm tatlimmm...sizler nasilsiniz nasil gidiyor bakalimmm
iyi canım ne olsun aynı şeyler hep sen nasılsın eşinle düzeldimi tatlım:26:eger mahsuru yoksa tatlım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…