- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.181
katreeeeeeeeeeeeee yarinmi test yapacaksin habibte...neler hisssediyorsun akintim falan varmi...bahset biraz....gurbetkiz seleclk iyiymm tatlimmm...sizler nasilsiniz nasil gidiyor bakalimmm
Ayyy cok sevindim canim yaa... esine nasil dedin?
kızlar ben çıkıyorum çocuklar çagırıyo eşim geldi çay vercem canım hepinizi öpüyorum iyi akşamlar vakit bulursam gene gelirim
esimle aram duzeldi cok sukurrr....mutlulugumuz uzun surer ins...hayirlisiyla bir evladimiz olsunnn...ins bakalim artikk...
katreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee halay cekeyimmmi baasladimmm bileeeee: : : :64
önce onu kandırdımaradım test yaptım dye,tek çizgi cıktı dedim.allah allah soluk da olsa bi çizgi belirmedi mi biraz bekleseydin dedi yok çıkmadı dedim.biraz durakladı yarın kan testi yaptr falan dedi,yoksada hayırlısı olsun falan yaptı ama ses baya gitti..sonra dedim şaka şaka çift çizgi oh cok şükür dedi annemi oldun şimdi canım falan dedi işte güzel bi duygu ya.üstüne daha cok titriyo falan allahım herkese yaşatsın
Hehe ama sevinmişir esın:)) bende cok mutlu oldum senin adına cnm ya.
Geldim azcık geçmişi de okudum.dün kankalardaydık gece 3 te yattık sersem gibiyim galaeve de geç geldik iş güç derken mayıştım yahuu.klavyeyi kullanmaya kolum kalmıyo
Ben birazdan çıkarım burada olan olmayan herkesi öpüyorumm.şimdi isim yazmaya kalksam unuturum kesin siz benim kusuruma bakmayın emi
sevindi ya istemeden onu da strese sokmuşum benbu ay olmasa kendinden şüphe etcekti nerdeyse..:26: canım benim cok saol sizlerle paylaşabilmek çok güzel bişey.inş bende sizlerin haberlerini alırım sevinirm
Yazik cnm ya esinide mı stresse soktunevet sen suan sıranı savdun sıra suan bizde iyi haberinide bekliyorum cnm benim ..
ohh coşmuşsunuzdur 3 e kadar ne güzelcok öpüyorum canım bnde
Anammm hemde ne coştukk.ama kocalar daha da çoştu.bir videolar çektik valla ibretlikbizim adamlar şakşuka oynarken falan
Skandal yaniii
katreeeeeeeeeeeeee sen dur yerindeee halay basi benimmm habibte....bebegini dusun...sen otur izleeeee:62
scorpionsummmmmmmmmmmmmmmmmm habibteemmmmm ayy ne guzell eglenceli bir gece gecirmissin sevindimm adinaaa...hadi calismalara son gaz verdee seninde mutlu haberini alayimmmm durmadan halay cekeyim senin icinnnnn
katreeeeeeeeeeeeee sen dur yerindeee halay basi benimmm habibte....bebegini dusun...sen otur izleeeee:62
scorpionsummmmmmmmmmmmmmmmmm habibteemmmmm ayy ne guzell eglenceli bir gece gecirmissin sevindimm adinaaa...hadi calismalara son gaz verdee seninde mutlu haberini alayimmmm durmadan halay cekeyim senin icinnnnn
scorpionsummmmmmmmm vallahiii hamis ollll kendim olmus kadar mutlu olacagimmm emin ol....hadi ovu testlerineee yumurtlaaaa sonraaa calismalaraaa...hooopppp gelsin bebislerrr...allah gonlunce gore versin habibtemmm...
katremmmmm vallahi benim catlatma ignemin 12.gunu...kasik agrim arada oluyorrr....sag tarafimda 2 tane yumurta var.. idrara cok cikiyorumm..memikler biraz agiriyor...sag tarafim arada sizliyorr...ya adet olacammmmm..yada bebis olacakk...baska secenegimiz yokk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?