Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

katreeeeeeeeeeeeee yarinmi test yapacaksin habibte...neler hisssediyorsun akintim falan varmi...bahset biraz....gurbetkiz seleclk iyiymm tatlimmm...sizler nasilsiniz nasil gidiyor bakalimmm

alpınım yarın kan testi yaptrcam değerlere bi baksınlar dye...canım benim sarı kahverengi akıntım var ve devam ediyo.hani adet gününe 3-4 gün kala kesilirdi ya bu ay hiç kesilmedi devamlı bişeyler geliyo hissediyosun.bugünde devam etti adet oldum sanıyosun ama akıntı.bi de benim kasıklarım ağrıdı ince ince sızladı.böle cok hareket edince falan karnım ağrıdı hep dün falan adet olcam sandım cok ağrıdı karnım.süpürge falan yapmıştım heralde kendimi zorladım bugün okadar ağrım olmadı.onun dışında belli bişey yok canım

kızlar ben çıkıyorum çocuklar çagırıyo eşim geldi çay vercem canım hepinizi öpüyorum iyi akşamlar vakit bulursam gene gelirim

esimle aram duzeldi cok sukurrr....mutlulugumuz uzun surer ins...hayirlisiyla bir evladimiz olsunnn...ins bakalim artikk...

katreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee halay cekeyimmmi baasladimmm bileeeee::::64

Ayyy cok sevindim canim yaa... esine nasil dedin?

önce onu kandırdım aradım test yaptım dye,tek çizgi cıktı dedim.allah allah soluk da olsa bi çizgi belirmedi mi biraz bekleseydin dedi yok çıkmadı dedim.biraz durakladı yarın kan testi yaptr falan dedi,yoksada hayırlısı olsun falan yaptı ama ses baya gitti..sonra dedim şaka şaka çift çizgi oh cok şükür dedi annemi oldun şimdi canım falan dedi işte güzel bi duygu ya.üstüne daha cok titriyo falan allahım herkese yaşatsın

esimle aram duzeldi cok sukurrr....mutlulugumuz uzun surer ins...hayirlisiyla bir evladimiz olsunnn...ins bakalim artikk...

katreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee halay cekeyimmmi baasladimmm bileeeee::::64

CANIM benim cok şükür cok sevindm olur böyle şeyler aşk baki kalır allahım ömrünüzün sonuna kadar ayırmasın sizi inş. halay başı tey tey tey haydin halaya senin halay başında bnim alpınım hee ona göre

Hehe ama sevinmişir esın:)) bende cok mutlu oldum senin adına cnm ya.

Geldim azcık geçmişi de okudum.dün kankalardaydık gece 3 te yattık sersem gibiyim galaeve de geç geldik iş güç derken mayıştım yahuu.klavyeyi kullanmaya kolum kalmıyo
Ben birazdan çıkarım burada olan olmayan herkesi öpüyorumm.şimdi isim yazmaya kalksam unuturum kesin siz benim kusuruma bakmayın emi

ohh coşmuşsunuzdur 3 e kadar ne güzel cok öpüyorum canım bnde

sevindi ya istemeden onu da strese sokmuşum ben bu ay olmasa kendinden şüphe etcekti nerdeyse..:26: canım benim cok saol sizlerle paylaşabilmek çok güzel bişey.inş bende sizlerin haberlerini alırım sevinirm

Yazik cnm ya esinide mı stresse soktun evet sen suan sıranı savdun sıra suan bizde iyi haberinide bekliyorum cnm benim ..

katreeeeeeeeeeeeee sen dur yerindeee halay basi benimmm habibte....bebegini dusun...sen otur izleeeee:62

scorpionsummmmmmmmmmmmmmmmmm habibteemmmmm ayy ne guzell eglenceli bir gece gecirmissin sevindimm adinaaa...hadi calismalara son gaz verdee seninde mutlu haberini alayimmmm durmadan halay cekeyim senin icinnnnn

Temizim artık habibtemm.çalışmalar başlıyo hayırlısıylaovu test kullancam bu ay bakalım ne olucak.inşallah habibtem hepberaber halaylar çekicezzzz

haklısın habibtem şimdilik halay başı sen ol sende hamiş olunca baskasına devredersin sende durumlar nasıl alpınım

scorpionsummmmmmmmm vallahiii hamis ollll kendim olmus kadar mutlu olacagimmm emin ol....hadi ovu testlerineee yumurtlaaaa sonraaa calismalaraaa...hooopppp gelsin bebislerrr...allah gonlunce gore versin habibtemmm...

katremmmmm vallahi benim catlatma ignemin 12.gunu...kasik agrim arada oluyorrr....sag tarafimda 2 tane yumurta var.. idrara cok cikiyorumm..memikler biraz agiriyor...sag tarafim arada sizliyorr...ya adet olacammmmm..yada bebis olacakk...baska secenegimiz yokk..

alppınım inş bebektr inş beraber oluruz ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…