Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

katreeee dua et habibtemmm hamislerin duasi kabul olurmusss...insallahhhhhhhhhhhh ama icimde hic oyle bir his yok..

canım inş namazlarımada başlıcam hep dua edicem inş.bu ay benimde hiç öle bi his yoktu biliyomusun inş beklemedğin bi zamanda gelmiştir bebeğin

insallah bitanemmmm oyledirrrr....allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnn...iyi hamilelikler gecirirsin...yarin kacta doktora gideceksin bizi habersiz birakmaa...aklim sende iyi haberleler geleceksin eminim...hic ilac yada igne kullandinmi yoksa dogal yollami oldu habibtemm...benm herife pilav yapacammm degisik acili bir pilav kenndisi cok sever gelin birlikte yiyielim hatuinlarrrr

Nasil acili pilav yapiyorsun canim ..? baharat mi koyuyorsun ?

amin canım bnm inş.yarın 8 gbi gidip kan vercem canım daha belli bi doktor yok...ilaç yada iğne kullanmadım canım doğum kntrl hapı kullanıyodum 2 ay oldu bırakalı.ilk ay korunduk bu ay bıraktık.hımm ellerine sağlık canım yemiş kadar oldum o mis gbi pilavı

canim bizi haberde birakma sabah erken gidersen aksama sonuc belli olur tahminim...

tatlim sanirim siz iki kisisinizz dimi bakkl tavugu haslaaa yarim tavuk daha da az olabilir nasil seviyorsanizz..tencereye sivi yag eklee iki kirmizi biber aci olacakk yada yesill;...hafuf yagda kizart...sonraa iki uc dis sarimsaki ince ince dograa..ardindan bir tane domatesi ekleee...daha sonraa 1 kasik dolusu karabiber koy...eger daha aci sitiyorsan biraz daha ekle..sonra tavuk suyunu koy pirinci..tavugu didikle icine at...enfess birsey..esimin pilavi bu kendisi uydurmuss...ye ye doyamazsin...damak tadina bagli o da varr..

ayyy katremmmmm seni unuttummm bennn canin ceker bebiss ister simdi...yarin yap sende dene tatlim...kusura bakma olurmu:18::18::18::18:ayy yanimda olsan seni kendi ellerimle beslerdimmmm habibtee

pilav turlusu deriz biz buna ama nefis olur gercekten ona benzerini bende yapiyorum... esim aciyi severde ben pek yemem

canim bizi haberde birakma sabah erken gidersen aksama sonuc belli olur tahminim...

haberdar ederim gurbet kızım mutlaka girer haber verrim.. oo alpınım tarifini yapıcam bi gün bakalım eşim beğenecek mi bizde severiz böle etli pilav türlerini bu dediğini ben fırınds yspıyodum beğeniyodu eşim

Sagol canim ..evet gercekten firinda'da guzel olur benim esim eti pek yemezdi bekarken simdi yiyor az cok..

canbonlarım benim yıne vınnım biittii
29 unda acılcak hepınızı opuyorum

mısafırlıkteyım suan gecmısede bakamadı kendınıze cok ıyı bakın bende daha kırmızılar yok
hepınızı opuyorum

tatlım 10 gün olduysa bişi olmaz bide bize okudum kursta şunu demişlerdi mesela adet öglen başladı 10 gün sonu öğlen sen artık bitmiş ve o işlerle ilgilenebilirsin

tatlım 10 gün olduysa bişi olmaz bide bize okudum kursta şunu demişlerdi mesela adet öglen başladı 10 gün sonu öğlen sen artık bitmiş ve o işlerle ilgilenebilirsin

şekerim benim adetim 6 gün falan sürüyo, dün de 7. günümdü.. yani normal şartlar altında bitmişti dün ama tekrar başladı... Bugün 8. gün ama kahverengi akıntım var, ben de anlayamadım durumu yani:44: ama 10.gün geç değil mi, mesela geçen ay benim ovulasyon testim 10. gün pozitifti

canımcım arada gelmeye çalış yaa merak ederiz bizzz, inşallaaaahhhh kırmızılar yerine bebişinin haberini verirsin bizeee öpüyorum kuzummmmmmmmm

hanımlaaarrr katrem hamile miymiş yaaaaaaaaaa
Allahımmmmmmmmmm nasıl sevindimmmm
ŞÜKÜRLER OLSUN Bİ HAMİŞİMİZ DAHA OLDU
yaaa yerimde duramıyorum şuan nasıl sevindim anlatamammmmm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzummmmmmmm İnşallaahhh bizlere de nasip olur

bitanem mutluluktan tutamadım ben gözyaşlarımı, kuzummmm çok sevindim yaaa

esimle aram duzeldi cok sukurrr....mutlulugumuz uzun surer ins...hayirlisiyla bir evladimiz olsunnn...ins bakalim artikk...

katreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee halay cekeyimmmi baasladimmm bileeeee::::64
canım çok sevindim ALLAHIM yuvanı bozmasın inş bir ömür mutlu olursun
canım bazıları 10 gün oluyo spraili olanlar mesela böle onlanlar için bize hocalarımız 10 gün sonra namaz kılabilirsiniz ve ilişki olur demişti 10 günden sonra olan kanama da özür olarak sayılıyor ozaman her ezanda abdest alıp namaz kılabilirsin:26:

bilmeden olmuş bide erkekler sabırsız oluyo tabi eşin ısrar ettiyse canım geri cevirmedigin için melekler sana lanet etmemişler tatlımnapcaksın çok kafana takıyosan istigfar getir tatlım bebek konusundada bişi olmaz canım sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…