- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.401
kızlar ben çıkıyorum masayı hazırlamam lazımmhepinizi öpüyorum gene uyku tutmaz gelirim gene şimdilik hoşçakalın
gerçekten tatlım ben 2 yıl yatılıda okudum herkes gibi biraz bişiler öğrenme peşindeyimm sohbetlere felan gidiyorumm her çarşamba perşembeEvet bir arkadas vardi ikindin demisti, birde oyle deniyelim denemekte zarar gelmez....
Allahallahh hic duymadim ben bunu ...
gece gelirim yavrummsende cik canim yanliz kaldim buralarda... iyi bende cikiyorum o zaman
gerçekten tatlım ben 2 yıl yatılıda okudum herkes gibi biraz bişiler öğrenme peşindeyimm sohbetlere felan gidiyorumm her çarşamba perşembeyastık olayınıda dene ben denedim
Bu arada gurbetkiz senin batın geçen ayda benle hemen hemen birdi ben yarın çalışmaya başlıcam bence dende benle çalış
canim ben dun basladim calismalaraaa, birde ovu testi nede basladim dun bakalim hayirlisi.. Hadi sende baslaaa
hani dedin ovulasyonda dün silikti bu gün yoktu die
aklıma geldi de bende 9 yada 10una bat
bende yumurtlama takibi yapıorm yaa onun için dedim
hızla çalışmalara devammm
evet aynen oyleydi .. Benim batimda 10-11 hayirlsi canim insallah hamis kaliriz ...Yumurtlama takibi doktor araciyla mi yapiyorsun?
evet 2 aydır doktor yapıo ama ilaç da kullanıorm
hayirlisi cnm ins bu sefer olur ya....
seninde inşallah olur canım..dua edelim birbirimize.ben namazlarımda ediyorum.topikteki arkadaşlarıma...hatta
hatta umut 81 ayrıyetten aklıma gelio..inşallah dualarımız kabul olurr
dayanamadım geldimmm eşim çocuklarıda alıp kardeşine gitti bende size geldim ama kimse kalmamış benmde pc dondu
Ben burdayim canim gaynanam la gorusuyordum .. oh evdekilerini kovmusun hehehesen neler yapiyorsun?
napim tatlım yalan dünyaya bakıyorum hemde nette geziyorum gıı ALLAH ayırmasın gaynanandan
haklısın canım yakın olsannnAman aman telefonla mesafemiz iyiAllahtan uzagiz 3000 kmlerce.. kaynanam iyidir ama uzak oldugumuz icin iyi yakin olsak bilmem artik. izle bakalim, bende o ses Türkiye izlerim veya izlemiyorum sarkilarini dinliyorum ...
haklısın canım yakın olsannnoooo kaynanadan çekmeyen yokturr 1 2 kişi belki çekmiyodur
Sen nasilsin kaynananlaa??:44::44::44:Benim kaynanam köyde yasiyor bana ölmus tavuklarini anlatiyor yeni ölmuste neden öldu ki diye kara kara onu dusunur...:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?