Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Evet bir arkadas vardi ikindin demisti, birde oyle deniyelim denemekte zarar gelmez....

Allahallahh hic duymadim ben bunu ...
gerçekten tatlım ben 2 yıl yatılıda okudum herkes gibi biraz bişiler öğrenme peşindeyimm sohbetlere felan gidiyorumm her çarşamba perşembe yastık olayınıda dene ben denedim

Son düzenleme:
gerçekten tatlım ben 2 yıl yatılıda okudum herkes gibi biraz bişiler öğrenme peşindeyimm sohbetlere felan gidiyorumm her çarşamba perşembe yastık olayınıda dene ben denedim

faydasini gordun mu ????

Canim sohbetlere gidiyorum diyorsun .. Kimin sohbetleri bir cemate baglimi yoksa arkadaslar aranizda mi?

Kızlar bu gün doktoruma dedimki ilişkiye girerkrn pozisyon önemlimi
hamile kalmak içi,n dedim

oda yeterki birlikte ol pozisyon önemli deil dedi

Bu arada gurbetkiz senin batın geçen ayda benle hemen hemen birdi ben yarın çalışmaya başlıcam bence dende benle çalış

canim ben dun basladim calismalaraaa, birde ovu testi nede basladim dun bakalim hayirlisi.. Hadi sende baslaaa

hani dedin ovulasyonda dün silikti bu gün yoktu die
aklıma geldi de bende 9 yada 10una bat
bende yumurtlama takibi yapıorm yaa onun için dedim
hızla çalışmalara devammm

hani dedin ovulasyonda dün silikti bu gün yoktu die
aklıma geldi de bende 9 yada 10una bat
bende yumurtlama takibi yapıorm yaa onun için dedim
hızla çalışmalara devammm

evet aynen oyleydi .. benim batimda 10-11 hayirlsi canim insallah hamis kaliriz ... yumurtlama takibi doktor araciyla mi yapiyorsun?

dayanamadım geldimmm eşim çocuklarıda alıp kardeşine gittibende size geldimama kimse kalmamış benmde pc dondu

Son düzenleme:
napim tatlım yalan dünyaya bakıyorum hemde nette geziyorumgıı ALLAH ayırmasın gaynanandan

Aman aman telefonla mesafemiz iyi Allahtan uzagiz 3000 kmlerce.. kaynanam iyidir ama uzak oldugumuz icin iyi yakin olsak bilmem artik. izle bakalim, bende o ses Türkiye izlerim veya izlemiyorum sarkilarini dinliyorum ...

Aman aman telefonla mesafemiz iyi Allahtan uzagiz 3000 kmlerce.. kaynanam iyidir ama uzak oldugumuz icin iyi yakin olsak bilmem artik. izle bakalim, bende o ses Türkiye izlerim veya izlemiyorum sarkilarini dinliyorum ...
haklısın canım yakın olsannnoooo kaynanadan çekmeyen yokturr1 2 kişi belki çekmiyodur

Sen nasilsin kaynananlaa??:44::44::44:Benim kaynanam köyde yasiyor bana ölmus tavuklarini anlatiyor yeni ölmuste neden öldu ki diye kara kara onu dusunur...:44::44::44:
ben iyi deilim canım 2 yıldır görüşmüyorumbana yapmadıklarını bırakmadılar kızlarından ayırdılar tek gelinim bidebaya var tatlımm şimdi sen diyecen sen onlara iyimisin diee:26::26:benmki çok farkılı tatlım uzun mevzuu bi ara özelden konuşuruzbu arada tavuklara üzüldümm:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…