- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.421
hangi memlekette:44:Sen nasilsin kaynananlaa??:44::44::44:Benim kaynanam köyde yasiyor bana ölmus tavuklarini anlatiyor yeni ölmuste neden öldu ki diye kara kara onu dusunur...:44::44::44:
ben iyi deilim canım 2 yıldır görüşmüyorum bana yapmadıklarını bırakmadılar kızlarından ayırdılar tek gelinim bide baya var tatlımm şimdi sen diyecen sen onlara iyimisin diee:26::26:benmki çok farkılı tatlım uzun mevzuu bi ara özelden konuşuruz bu arada tavuklara üzüldümm:26::26:
hangi memlekette:44:
tatlım zaten herşey eş den kaynaklanıyor eşim ailesine karşı gelmez ondan oldu die düşünüyorum eşin savunuyorsa sırtın yere gelmezTamam dinlerim bir gün anlatirsan.. sükür ben 4 ay kaldim yeni gelin oldugumda Türkiyede yanlarinda ... ama benim hic birseyime karismazdi elimide birseye surmezdim esimde kesinlikle laf soyletirmez kimseye .. her konuda arka cikiyor bana...
Aynen tavuklarina bende uzuldum geri 4-5 sey kalmis 2 side durgun diyor gidici yani .. :44::44::44:
hımmm çok severim konyayıKonyanin koyunde yasiyorlar...
tatlım zaten herşey eş den kaynaklanıyor eşim ailesine karşı gelmez ondan oldu die düşünüyorum eşin savunuyorsa sırtın yere gelmez
hımmm çok severim konyayı
ne güzel canım boş ver iyi yapmışsın eşinide takdir ettimAynen esim evlenmeden once artik hepsini ne dedilerse kimse karismiyordu birseyime oglenlere kadar uyurdum 4 ay boyunca evi temizlediigmi bilmem odamdan haricmutfagada yardim amacla girerdim oda ayip olmasin diye
EVet konya cok guzel bir yer insallah biraz calisalim para biriktirelim ev istiyorum konyadan sonra insallah temmeli türkiye..
ne güzel canım boş ver iyi yapmışsın eşinide takdir ettiminş hakkınızda hayırlısı olsun cnm ordan güzel bi ev alırsınız
ohh ne güzel ALLAHIM ayırmasın eşinle akrabamısınEsim birtanedir kiyamaz kesinlikle bana, 4-5 yillik askimizdan sonra kimse dayanamadi sonunde everdiler bizi , bizim ki biraz sorunlu evlilik oldu aileler arasinda, yani benim aile buyuklerim babamin babasi filan iste.. Ama sonunda herkes gordu evlendik kiskananlarda catladi öyle bir dugunum oldu ki sabahtan aksama kadar oynandii:118::118::118::118::118::118::118:. Insallah canim aliriz bi evde biz, Esimin ailesi ve benim ailem Konyada yasiyor tek esimin anne ve babasi köyde yasiyor ciftci olunca , ekmek nerde geliyorda insan orda yasar..
ohh ne güzel ALLAHIM ayırmasın eşinle akrabamısınhaklısın canım karnın nerde doyyosa sen ordasın
hımmm anladım canımYok canim akrabam degil ama ayni koyluyuz..
hımmm anladım canım
evet canım kaç gündür çok sessiz burası:44: bu arada benmkiler geldikimselerin gelesi yok galiba bu aksamda sessiz sakin bu aralar bence bizim burasi..
evet canım kaç gündür çok sessiz burası:44: bu arada benmkiler geldi
valla bakınıyorum biraz daha çay istede çay yaparım tv bakıyo yanımdaOh oh sende gidersin artik esinin yanina...Ben arada benimkine bakip geliyorum oda tv bakar bende pek tv bakmayi sevmem .. sIkIntIdan patliyacam haaa
hg cnım 8scorpnm umarım doğru yazmışımdır
valla bakınıyorum biraz daha çay istede çay yaparım tv bakıyo yanımdadaha burdayım canım
hg cnım 8scorpnm umarım doğru yazmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?