Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Tamam dinlerim bir gün anlatirsan.. sükür ben 4 ay kaldim yeni gelin oldugumda Türkiyede yanlarinda ... ama benim hic birseyime karismazdi elimide birseye surmezdim esimde kesinlikle laf soyletirmez kimseye .. her konuda arka cikiyor bana...
Aynen tavuklarina bende uzuldum geri 4-5 sey kalmis 2 side durgun diyor gidici yani .. :44::44::44:

tatlım zaten herşey eş den kaynaklanıyor eşim ailesine karşı gelmez ondan oldu die düşünüyorum eşin savunuyorsa sırtın yere gelmez

tatlım zaten herşey eş den kaynaklanıyor eşim ailesine karşı gelmez ondan oldu die düşünüyorum eşin savunuyorsa sırtın yere gelmez

hımmm çok severim konyayı

Aynen esim evlenmeden once artik hepsini ne dedilerse kimse karismiyordu birseyime oglenlere kadar uyurdum 4 ay boyunca evi temizlediigmi bilmem odamdan haric mutfagada yardim amacla girerdim oda ayip olmasin diye

EVet konya cok guzel bir yer insallah biraz calisalim para biriktirelim ev istiyorum konyadan sonra insallah temmeli türkiye..

ne güzel canım boş ver iyi yapmışsın eşinide takdir ettim inş hakkınızda hayırlısı olsun cnm ordan güzel bi ev alırsınız

ne güzel canım boş ver iyi yapmışsın eşinide takdir ettim inş hakkınızda hayırlısı olsun cnm ordan güzel bi ev alırsınız

Esim birtanedir kiyamaz kesinlikle bana, 4-5 yillik askimizdan sonra kimse dayanamadi sonunde everdiler bizi , bizim ki biraz sorunlu evlilik oldu aileler arasinda, yani benim aile buyuklerim babamin babasi filan iste.. Ama sonunda herkes gordu evlendik kiskananlarda catladi öyle bir dugunum oldu ki sabahtan aksama kadar oynandii:118::118::118::118::118::118::118:. Insallah canim aliriz bi evde biz, Esimin ailesi ve benim ailem Konyada yasiyor tek esimin anne ve babasi köyde yasiyor ciftci olunca , ekmek nerde geliyorda insan orda yasar..

ohh ne güzel ALLAHIM ayırmasın eşinle akrabamısın haklısın canım karnın nerde doyyosa sen ordasın

annemlerdeydik eve yeni geldik..azcık bakınıp gidicem..selam vermeden geçmek istemedim..
bu aralar yine mayıştık galiba..valla geliyorum yazacak halimyok..kış beni çok yoruyor anacımm..ama aklım hep sizlerde..yazmasamda sohbetleri takipteyimm.
selencim biz cami inşaatlarını akşatmayalım o zaman
ben de duymuştum bunu
öpüldünüz kızlarrr

kizlar nasilsinizzzz....simdi marketten geldim balik kizartacammm bizimkisi istediii...birazdan gelirim tekrardan opuyorum sizi habibteler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…