- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.441
evet tatlım aksatmaannemlerdeydik eve yeni geldik..azcık bakınıp gidicem..selam vermeden geçmek istemedim..
bu aralar yine mayıştık galiba..valla geliyorum yazacak halimyok..kış beni çok yoruyor anacımm..ama aklım hep sizlerde..yazmasamda sohbetleri takipteyimm.
selencim biz cami inşaatlarını akşatmayalım o zaman
ben de duymuştum bunu
öpüldünüz kızlarrr
olur tatlımm valla zormuşhoşbuldum cnmm..
bana kısaca scorpi de anacımmm daha kolay oluyo öyle
hoşbuldumcnmm 10dakkalığına geldim çıkıyorum kusuruma bakmayın..uyku vaktim geldi deeee..kendinize iyi bakın canlarımmmmIyi bakalim bizim cay var gönderiiyim istiyorsan, cayimda iyi olur bakk ..
8scorpions buralardamisin canim? hosgeldinnnn ..
hayır demem tatlım saolasınIyi bakalim bizim cay var gönderiiyim istiyorsan, cayimda iyi olur bakk ..
8scorpions buralardamisin canim? hosgeldinnnn ..
kizlar nasilsinizzzz....simdi marketten geldim balik kizartacammm bizimkisi istediii...birazdan gelirim tekrardan opuyorum sizi habibteler...
hoşbuldumcnmm 10dakkalığına geldim çıkıyorum kusuruma bakmayın..uyku vaktim geldi deeee..kendinize iyi bakın canlarımmmm
gelen olursa kızlara da çokkkkkkselammmmm
saol balımGönderiyorum canimmm....
saol balımsen ne okuyosun canım:44:
herkese merhabaaa
Basima agrilar girdi pc basinda oturmaktan yaaa....
canım başarılar diliyorummBen sosyal danisman uzmanligi okuyorum yuksek lisans.. son senem insallah..
merhaba canimm .. hosgelsin naber?
iyi tatlım ne olsunn takılıyoruz valla gene uyku haram bir gecedehoşbuldum şekerim naber nasılsınnnn
evet guretim dinlen istersen yorma kendiniBasima agrilar girdi pc basinda oturmaktan yaaa....
bitanem pc beni de çok etkiliyo, çık dinlen istersen...
canım başarılar diliyorumm
evet guretim dinlen istersen yorma kendini
görüşürüz balım ALLAH rahatlık versinTamam canim cikiyorum bende bakarsiniz gelirim birazdan duramazsam ... terk ediyorum kk
görüsuruz canlarim benim...
slm kızlar..nasılsınız görüşmeyeli:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?