- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.461
:44:normalde öle olmuyomuydu canım:44::44: 10 gün bitsin cami inşa etmeye başlayın canımvalla benden de iyilik canlarım ne olsuunn, hala devam eden kahverengi akıntımı anlamaya çalışıyorum bugün 9. günüm ya oha falan oldum yanii
Tamam canim cikiyorum bende bakarsiniz gelirim birazdan duramazsam ... terk ediyorum kk
görüsuruz canlarim benim...
hg şeker iyilik cnm senden nbrslm kızlar..nasılsınız görüşmeyeli:))
hg şeker iyilik cnm senden nbr
:44:normalde öle olmuyomuydu canım:44::44: 10 gün bitsin cami inşa etmeye başlayın canım
ne güzel kolay gelsin canımhafta sonumu :)))) güzel geçti hehehehe:))) bende iyiym hafta sonu ev taşıycaz onun koşturmacası var bi taraftan okul bi taraftan bu işler
hafta sonumu :)))) güzel geçti hehehehe:))) bende iyiym hafta sonu ev taşıycaz onun koşturmacası var bi taraftan okul bi taraftan bu işler
evet canım hatırladım hımmmhayır bebeğimmm benim 6 gün sürüyoo, hatta hatırlarsan bitti diye 7. günü yaramazlık yapalım dedik sonra kanamam olmuştu yaa, bittiğinden o kadar emindim ki 7. günü ovulasyon testi bilem yapmıştım ayollama sonrasında başlayan kahverengi akıntım halaaa devam ediyo, anlayamadım gitti.. Ben ki geçen ay 10. günde yumurtlamış kadınım, şimdi 9. günü hala devam ediyo akıntım...
haftasonunun iyi geçmesine çok sevindim bebeğimmm
kış günü nerdne çıktı aşınak kuzum, ayy okulla hakkaten çok zor olur
tatlım dikkat et bu aylarda agır kaldırma:26::26::26:ya benim çarşamba günü ovulasyon günüm ya ev taşırken eşya falan kaldrsam bişy olurmu?
tatlım dikkat et bu aylarda agır kaldırma:26::26::26:
seninde inşallah olur canım..dua edelim birbirimize.ben namazlarımda ediyorum.topikteki arkadaşlarıma...hatta
hatta umut 81 ayrıyetten aklıma gelio..inşallah dualarımız kabul olurr
ahh canımmm sonunda kavuşuyorsunuzcanım eşim çorumda ben yozgat sorgunda görev yapıyorum eşimin çalıştığı şirket yozgata iş yeri açıyor oyzdden bende yozgata gitcem artk gidiş gelş yapcam ve bundan dolayı ben burdan eşim çorumdan eşyaları götrcez yozgata :))) yani kısacası artık hep yanımda olucak :)
canım eşim çorumda ben yozgat sorgunda görev yapıyorum eşimin çalıştığı şirket yozgata iş yeri açıyor oyzdden bende yozgata gitcem artk gidiş gelş yapcam ve bundan dolayı ben burdan eşim çorumdan eşyaları götrcez yozgata :))) yani kısacası artık hep yanımda olucak :)
cnm hg dinlendinmi biraz:26::26:inş dökülürüzkln cnm çok saol.. bnde öyle dualarımda sizlerde varsınız her zaman..
İnsaAllah Rabbim kabul eyler ..
yeni yıla, hepimiz pıtır pıtır dökülürüz
yaaa eşinin yanına mı gitceeennnnn , ayyyyyyyy çooooooooooooook sevindim bitanem yaaaaaaaaaa
bu utluluğunuzu bebiş taçlandırır inşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?