Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hafta sonumu :)))) güzel geçti hehehehe:))) bende iyiym hafta sonu ev taşıycaz onun koşturmacası var bi taraftan okul bi taraftan bu işler

:44:normalde öle olmuyomuydu canım:44::44: 10 gün bitsin cami inşa etmeye başlayın canım

hayır bebeğimmm benim 6 gün sürüyoo, hatta hatırlarsan bitti diye 7. günü yaramazlık yapalım dedik sonra kanamam olmuştu yaa, bittiğinden o kadar emindim ki 7. günü ovulasyon testi bilem yapmıştım ayoll ama sonrasında başlayan kahverengi akıntım halaaa devam ediyo, anlayamadım gitti.. Ben ki geçen ay 10. günde yumurtlamış kadınım, şimdi 9. günü hala devam ediyo akıntım...

hafta sonumu :)))) güzel geçti hehehehe:))) bende iyiym hafta sonu ev taşıycaz onun koşturmacası var bi taraftan okul bi taraftan bu işler

haftasonunun iyi geçmesine çok sevindim bebeğimmm
kış günü nerdne çıktı aşınak kuzum, ayy okulla hakkaten çok zor olur

ya benim çarşamba günü ovulasyon günüm ya ev taşırken eşya falan kaldrsam bişy olurmu?

evet canım hatırladım hımmm garip içerde bişiler dönüyo

Son düzenleme:
haftasonunun iyi geçmesine çok sevindim bebeğimmm
kış günü nerdne çıktı aşınak kuzum, ayy okulla hakkaten çok zor olur

canım eşim çorumda ben yozgat sorgunda görev yapıyorum eşimin çalıştığı şirket yozgata iş yeri açıyor oyzdden bende yozgata gitcem artk gidiş gelş yapcam ve bundan dolayı ben burdan eşim çorumdan eşyaları götrcez yozgata :))) yani kısacası artık hep yanımda olucak :)

seninde inşallah olur canım..dua edelim birbirimize.ben namazlarımda ediyorum.topikteki arkadaşlarıma...hatta
hatta umut 81 ayrıyetten aklıma gelio..inşallah dualarımız kabul olurr

kln cnm çok saol.. bnde öyle dualarımda sizlerde varsınız her zaman..
İnsaAllah Rabbim kabul eyler ..
yeni yıla, hepimiz pıtır pıtır dökülürüz

ahh canımmm sonunda kavuşuyorsunuzALLAH yardımcınız olsun balım

yaaa eşinin yanına mı gitceeennnnn , ayyyyyyyy çooooooooooooook sevindim bitanem yaaaaaaaaaa

bu utluluğunuzu bebiş taçlandırır inşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…