- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.481
kln cnm çok saol.. bnde öyle dualarımda sizlerde varsınız her zaman..
İnsaAllah Rabbim kabul eyler ..
yeni yıla, hepimiz pıtır pıtır dökülürüz
ahh canımmm sonunda kavuşuyorsunuzALLAH yardımcınız olsun balım
ALLAHIM ayırmasın bidahaevet canım yaa nihayet kavuşuyoruz
evet canım hatırladım hımmmgarip içerde bişiler dönüyo
valla benden de iyilik canlarım ne olsuunn, hala devam eden kahverengi akıntımı anlamaya çalışıyorum bugün 9. günüm ya oha falan oldum yanii
evet tatlım hayırlısı olsun inş belkim bu ay hamile kalacaksın inşşş içerde ummamlı bi çalışma var:26:hakkaten öyle kuzum, hayır olsun
kız medd_cezirim napıyosun , ne var ne yok balım..
hayırdır, senin bat ne zamandı kusum, hemen bi takip listesini öne almaya gidiyorum ..
nerde şu yasağımın süpürgesi.. heehhh çaliyim de gidim,yasağım arasın bulsun
yaşasınn umudum da gelmiişşşş
kuzumm nasılsınnn
cnm hg dinlendinmi biraz:26::26:inş dökülürüz
dur bebeğimmm anlatayım hemen....
adetim 6 gün sürüyo benim.. 7. günü adetim bittii abdestimi aldım, ovulasyon testimi bilem yaptımmmakşamına yaramazlık yaptık biiizzz ve yaptıktan 1 saat falan sonra azcık kanamam oldu, ve bugün 9. günüm hala kahverengi akıntım devam ediyo.. benim hiiç bu kadar sürmemişti ya, hatta geçen ay 10. gün ovu. testim pozitif çıkmıştı... şimdik 10. gün yumurtlayan kadın, yarın 10. gün olacak bırak yumurtlamayı hala normale dönemedim ayoll
ayy tatlımm benimm yaaa
bncede yasasın, cünkü bgün seni andım gündüzden, ama görmemişindir..
hakkında konustum, söyliyim.. dedim bu yoğun kadın napıyodur acaba, göremedim de özledim dedim
sükür iyiyim, haftasonu yokdum ya, bgünden beri imanım gevredi
temizlikti, yemekti derken , bittim anacımm..
gözlerimden akıyo yorgunluk anlıycaaan..
bakalım yarına ne olurum[/QUOTE
görmedim kuzum yaaa geçmişe dönemedm ben de çok özledim bitanemm.. O kadar alıştım ki sizeee, nete girmesem de sürekli dualarımdasınız bitanemmmm
kıyamam ben sana tahmin edebiliyoru yorgunluğunu, bi an önce yat da dinlen bitanemm
bu arada geçmiş sayfalardan hatırlarsan rean vardı ikiz bebeklere hamile kalmıştııonu da listeye ekle istersen kuzummm
Rabbim hepimize nasip etsinnnnnn
hmmm.... :26:kusum bi doktora görüneydin ya, :26:
görmedim kuzum yaaa geçmişe dönemedm ben de çok özledim bitanemm.. O kadar alıştım ki sizeee, nete girmesem de sürekli dualarımdasınız bitanemmmm
kıyamam ben sana tahmin edebiliyoru yorgunluğunu, bi an önce yat da dinlen bitanemm
bu arada geçmiş sayfalardan hatırlarsan rean vardı ikiz bebeklere hamile kalmıştııonu da listeye ekle istersen kuzummm
Rabbim hepimize nasip etsinnnnnn
ne bileyim kuzumm ha geçti ha geçecek diye dr. a da gitmedim.. Uff burda dr. a gitmek işkence gibi geliyo bana:26:
valla yaa, face i bıraktımm esim kalkar kalkmaz, kk açılıyor bende
benim de bitanem benimde, dualarımda hep varsınızz, insan görmeden de nasıl sevebiliyomus, bunu görebiliyoruz burada
birazdan yatarım cnm..
evt biliyorum , epeydir göremiyorum onu, merak ta ediyorum, ama sayfamdan görebildiğim kadarıyla, bska bi topikte geçen ki gün 2-3kelime bisi yazmıs, çok zor geçiyormus hamileliği ..
amin cnm.. aminn hepimize insaAllah .. Rabbim insaAllah dualarımızı ve umutla açtığımız ellerimizi bos cevirmez
cnm bi ayarla kendini de git bence.. adeti 10gün olanın dktara görünmesi lazım diye biliyorum da..:26:
o yüzden haber et bak,dktara gidersen, merak ettim bak simdiden seni
insaAllah bi sıkıntı yoktur
kızlar ben bişy sorcam bu ay hamile kalabilmem için en uygun tarihler 20-26 aralık arası ve ben eşimle 20-21-22 aralıkta beraber olduk yarın yada çarşamba günü ovulasyon tarhm. sizce bu ay şansım nedir affınıza sığınarak soruyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?