- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.501
yok kuzummm yarına biter diye tahmin ediyorum yaaa, artık iyice açıldı rengi... Gitmem dr. a bebeğim yaaa, çok bişey de bilmiyo burdakiler zaten...
öyle tabi kuzummmmm, çok seviyorum sizi yaa
hem ben birbirimize ettiğimiz duaların daha makbul olduğunu düşünüyoum zaten veeee o yüzden de hep dualrımdasınız kuzummmmRabbim hayırlısı ile kabule tsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
valla cnm.. su ovulasyon testlerindern hiç yapmadığım için bilemiycemm.. :26:
sen işini sıkı tut, ihmale gelmez bu islerr .. Allahım nasıl yardımcı oldum bianda
canım işi sıkı tutmaya çalıştıkça hep başka şeyler çıkıyo dün sorguna geri döndüm eşim çorumda kaldı:)) oda yarın gelcek ev taşıma olayı çıktı birde bakalım zaten bu hengamenin içinde bebek olursa mucizeler mucizesi olur:))))))
kızlar bana müsade yavaş yavaş, günün yorgunluğu derken, daha namaz kılıcam..
dua da edicem sizlere..de
Allahım insaAllah gönlümüzün muradını en yakın zamanda bizlere verir
öpüyornum hepinizi cankuslarımm,haydi bol bebisli gecelerr
hmm.. arada mesafe var diosun yanii
hayırlısı olsun be cankuss..
cnm dikkat et kendine, ağır fln kaldırma yinede, bisey olmaz dersin, bska biseyden sıkıntı çıkar, Allah korusun..
o yüzden, aman ha, bırak ağır isleri bskaları yapsın..
kızlar ben bişy sorcam bu ay hamile kalabilmem için en uygun tarihler 20-26 aralık arası ve ben eşimle 20-21-22 aralıkta beraber olduk yarın yada çarşamba günü ovulasyon tarhm. sizce bu ay şansım nedir affınıza sığınarak soruyorum:)))
rabbim nasip eder ederse öyle de bi olur ki kuzummm, sen dua et ... Hayırlıysa zaten olur merak etme bitanemm
​günaydın tatlımk hoşgeldinnn
Hoşbulduk cnmm ... Napiyorsun bakalım ?
ne yapak o topik senin bu topik benim dolaşıyoz
Dolas bakalim canim . Bu arada senin batin en zamandi ?
​hayırlısıyla inşallah 31 aralık
gurbetkızım naber nabiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?