- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.521
Son bir haftan kaldi yani ...insallah bebegin seninledir bu sefer.. ne zamandir bebis istiyorsun canim?
gurbetkızım naber nabiyosun
inşallah canımm
benim mart ayında bir düşüğüm oldu canım kalbi durdu bebeğimin
6 ay korunmaya geçtik çok korkmuştum ben şimdi ise 2 ay oldu tekrardan başlayalı
Napiyim Canim benim, takiliyorum bi bakinayim dedim .. sen istedemisin? Esin ucuyordur mutuluktan suan...
ûzüldüm canim, insallah bu sefer saglikli dogar canim, biliyorum insani cok etkiliyor birde söyle dusun dogduktan sonra basina birsey gelseydi daha kotu olurdu ve daha cok yikilirdin .. insallah bu sefer hamis kalirsin..
oh oh takıl canım yaaevet işyerindeym öğlen arasına cıkmak zor geldi oturuyorum evet eşim mutluluktan ucuyo ve de şimdi telaş sardı doktora ne zaman gidelim kime gidelim sabahtan beri telde beyin fırtınası yaşıyoruz
güzel dileklerin için sağol canım benim inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız
insallah canim benim batim 10-11 ocak .. o zamana kadar bebis yapmamiz lazim
evet canım sıkı sıkı çalışmalı
calisiyoruz son gazbu ay ovu testide aldim ona uyarak gidiyoruz bakalimmm
ben hiç ovu kullanmadım ya inşalllah sen tutturursun
Bende ilk defa deniyorum .. bir bucuk sene olacak nerdeyse bebek istiyeli, artik herseyi tek tek deniyorum ...INSALLAH bunla yumurtlama gunumu bulurum ...
Canim ben esimle yemek yiyecem sonra gorusruz gelirim birazdan.
hg canım bende geçmişe bi bakim dedim ohh ne güzel karnın dok sırtın pekGeri geldimm kimler var buralardaa. oh yemegimi yedim Dusumu aldim , bi bulasigim kaldi ondan sora keyfime diyecek yok
tatmam canım sen nasıl rahat edersenkızlar merhaba
sıze haber vermek ıstedım sonra ınandırmakta zorlanmayayım :))
kullanıcı adımı degıstırmek ıcın talepte bulundum farklı bı nıckle gırdıgımde sasırmayın.
sebebı kardesım ınternette bısı ararken benı nıcıkımden tanımıs ve bu benı cok rahatsız ettı.malum kızımın adı oldugu ıcın
burda mahrem seylerıde aılevı seylerıde paylasıyoruz bunların okunacak olabılmesı benı tedırgın ettı
ya bırdaha gırmeyecektım kı sızden ayrılmak ıstemedım( yada yenı uyelık alacaktım sonra baktım bı hakkımız varmıs bakalım ınsallah degısır
yoksa gelemıcem tedırgın oldum cunku.
kızlar merhaba
sıze haber vermek ıstedım sonra ınandırmakta zorlanmayayım :))
kullanıcı adımı degıstırmek ıcın talepte bulundum farklı bı nıckle gırdıgımde sasırmayın.
sebebı kardesım ınternette bısı ararken benı nıcıkımden tanımıs ve bu benı cok rahatsız ettı.malum kızımın adı oldugu ıcın
burda mahrem seylerıde aılevı seylerıde paylasıyoruz bunların okunacak olabılmesı benı tedırgın ettı
ya bırdaha gırmeyecektım kı sızden ayrılmak ıstemedım( yada yenı uyelık alacaktım sonra baktım bı hakkımız varmıs bakalım ınsallah degısır
yoksa gelemıcem tedırgın oldum cunku.
Selam canim
Tesekkur ederim bildiridigin icin , üzüldümsenide cok rahat anliyorum .. Insallah nickini degistire bilirsin, yöneticilere özelden yaz anlat durumu belki brisey yapa bilirler..
hg canım bende geçmişe bi bakim dedim ohh ne güzel karnın dok sırtın pek
mesaj attım donduler bır hakkımız varmıs degıstırmek ıcın o hakkımı kullanacagım.
bakalım yazdım uc secenek hangısı olursa degıstırecekler sanırım cevap beklıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?