Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende iyiyim canm nasıl gidio çalaışmalrrr

alpinden haber varmı tahlil yaptımıı

Aynen bende bu hafta bol calisiiyorum anliyacagin .. derslerinde basarilar dilerim guzelim benimde sinavim var 15 -16 ocakta hic dusunmuyorum suan calismalar bitsin dersime bende basliyacam calismaya .. ALPPIn bugun tahlil mi yapacakti haberim yok ?

hımmm:26:gerçekten adetten sonra bi ara baya akıntı oluyo demekki yumurtluyomuşuz

Ihmm benim akinti bugun basladi ikindine dogru akinti da degil veya akinti ne biliyim lavboya gittigimde var ic camasirimda brisey yok

inş canım bu çalışmaların boşa çıkmaz RABBİM bu ay hediyeni verirfazla kalamıycaktımya eşim gelmiyomuş sizinleyim

çatlama iğnesi olalı bayagı oldu alpin aklıma geldi batı yakın galiba.aynen yabenimde akıntım çok ne olcak bakalım.takmamak istiorm ama olmuoo

Evet baya olduda yanlis hatirlamiyorsam gununu bekliyecekti en son yazdiginda.. benim akintimda bugun basladi dedigim gibi aman pek takmiyorum ben genel olarak canIm sIkIlIyor aktiv birseyler yapmaya ihtiyacim var ..

aynen canım yaa ben de çok sıkılo canm ne etcem bilmiorm

Zaman gecmekte bilmiyor saat 8 geliyor erken yani daha.. esim trt kanalinda dizi izler Sakarya Firat , benim tvle pek aram yok hafta sonlari bi ben bilmem esim bilir progamina bakariz beraber esimle. mutfakda otura otura bi hos oldum haa..:44::44::44::44:

ayy benimkide onu izlioo ..ama şimdi işte

Insallah canimmmm bu sefer olur bu sefer cok ve cok umutluyum nedense.. turnay gozunden vuracaz insallah esin nerde suanda?:44::44::44:
ALLAH gönlüne göre versin şekerimeşim şuan işte geneçalışkan adam
alllahımm hayırlı evlatt onları sana eylesin darısı başımıza..

kırma tabii annesi

AMİNNN canım cümlemizninş kaç tane istiyosanız RABBİM bir an öncee göndersinn

ayy kıyamam kuzumaörgü örermisin gııhani hamiş kalınca bebişine bişler örersin vakit geçmesi açısından dedim:26::26:

ayy kıyamam kuzumaörgü örermisin gııhani hamiş kalınca bebişine bişler örersin vakit geçmesi açısından dedim:26::26:

:44::44::44: severim ama biri baslatmasi lazim bana bir kere göstermesi lazimmm , cocukken ve lisedeyken hep ugrasirdim. hevesimde var .. dusunmedim degil örgü anliyacagin

Bugun herkesin esleri iste galibaa anladigim kadariyla bi benimki evde:44::44::44:

Amin canim benim ... Oh oh seninkide iste .. cocuklarda kendi halinde dir kesin ..
sende boş durmuyosun tatlım bak ne güzel degerlendiriyosun evde olmasını
bizimyok bak bu ay boşa gittiya ablası çocuklarda odalarında ders yapıyolar kendi hallerindeler

:44::44::44: severim ama biri baslatmasi lazim bana bir kere göstermesi lazimmm , cocukken ve lisedeyken hep ugrasirdim. hevesimde var .. dusunmedim degil örgü anliyacagin

hımm:26:bende öleyim ama çat bat yapıyorum burda komşum var ondan yardım alıyorum bende başlıycam ama ben kermes var onun için yapcam kendime daha sonra başlarım hele bi hamile kalalımda

sende boş durmuyosun tatlım bak ne güzel degerlendiriyosun evde olmasını
bizimyok bak bu ay boşa gittiya ablası çocuklarda odalarında ders yapıyolar kendi hallerindeler

Aman benim kinin yuzunu fazla gordum gitsin calissin biraz ... ne guzel cocuklarin uslu galiba ne guzel kendi hallerinde ders yapiyorlarr

hımm:26:bende öleyim ama çat bat yapıyorum burda komşum var ondan yardım alıyorum bende başlıycam ama ben kermes var onun için yapcam kendime daha sonra başlarım hele bi hamile kalalımda

Ne kermesi yani kermez ne oldugunu biliyorum , arkadaslar arasinda mi yapiyorsunuz kermesi yoksa ? :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…