- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.841
bende iyiyim canm nasıl gidio çalaışmalrrr
alpinden haber varmı tahlil yaptımıı
hımmm:26:gerçekten adetten sonra bi ara baya akıntı oluyo demekki yumurtluyomuşuz
teşekkürler canımm..çalışıorm ama kafamda bi sürü takıntılar daha önce çatlama iğnesi oldğmda acaip agrım olurdu yok olmadı bu ay..
bi kalsak hamile ya.inşallah 2 gün sonra hayırlı haberlerini alırız canm
demekki bu ay bebiş gelecekhadi inşşş hayırlısı tatlım akışına bırakacam RABBİM hangi ayda hayırlı ise o ay nasip etsin inş bakalım bugünde rüyamda kendimi 7 aylık hamile gördüm
Aynen bende bu hafta bol calisiiyorum anliyacagin ..derslerinde basarilar dilerim guzelim benimde sinavim var 15 -16 ocakta hic dusunmuyorum suan calismalar bitsin dersime bende basliyacam calismaya .. ALPPIn bugun tahlil mi yapacakti haberim yok ?
çatlama iğnesi olalı bayagı oldu alpin aklıma geldi batı yakın galiba.aynen yabenimde akıntım çok ne olcak bakalım.takmamak istiorm ama olmuoo
demekki bu ay bebiş gelecekhadi inşşş hayırlısı tatlım akışına bırakacam RABBİM hangi ayda hayırlı ise o ay nasip etsin inş bakalım bugünde rüyamda kendimi 7 aylık hamile gördüm
rüyaların hayır olsn inşallah.senin varmıydı başka çoçuk canm
Aynen bende bu hafta bol calisiiyorum anliyacagin ..derslerinde basarilar dilerim guzelim benimde sinavim var 15 -16 ocakta hic dusunmuyorum suan calismalar bitsin dersime bende basliyacam calismaya .. ALPPIn bugun tahlil mi yapacakti haberim yok ?
Ihmm benim akinti bugun basladi ikindine dogru akinti da degil veya akinti ne biliyim lavboya gittigimde var ic camasirimda brisey yok
rüyaların hayır olsn inşallah.senin varmıydı başka çoçuk canm
saol tatlımvar gülüm 11 yaşında kızım 9 yaşında oğlum var ablası 3. istiyorum bakalım nezaman kısmet olursa eşim ve çocuklar çok istediler bende kırmadım başbakanımızda 3 çocuk dediya dedim kırmıyım onları
çatlama iğnesi olalı bayagı oldu alpin aklıma geldi batı yakın galiba.aynen yabenimde akıntım çok ne olcak bakalım.takmamak istiorm ama olmuoo
Evet baya olduda yanlis hatirlamiyorsam gununu bekliyecekti en son yazdiginda.. benim akintimda bugun basladi dedigim gibi aman pek takmiyorum ben genel olarak canIm sIkIlIyor aktiv birseyler yapmaya ihtiyacim var ..
saol tatlımvar gülüm 11 yaşında kızım 9 yaşında oğlum var ablası 3. istiyorum bakalım nezaman kısmet olursa eşim ve çocuklar çok istediler bende kırmadım başbakanımızda 3 çocuk dediya dedim kırmıyım onları
alllahımm hayırlı evlatt onları sana eylesin darısı başımıza..
kırma tabii annesi
Evet baya olduda yanlis hatirlamiyorsam gununu bekliyecekti en son yazdiginda.. benim akintimda bugun basladi dedigim gibi aman pek takmiyorum ben genel olarak canIm sIkIlIyor aktiv birseyler yapmaya ihtiyacim var ..
inş canım bu çalışmaların boşa çıkmaz RABBİM bu ay hediyeni verirfazla kalamıycaktımya eşim gelmiyomuş sizinleyim
aynen canım yaa ben de çok sıkılo canm ne etcem bilmiorm
Zaman gecmekte bilmiyor saat 8 geliyor erken yani daha.. esim trt kanalinda dizi izler Sakarya Firat , benim tvle pek aram yok hafta sonlari bi ben bilmem esim bilir progamina bakariz beraber esimle.mutfakda otura otura bi hos oldum haa..:44::44::44::44:
ALLAH gönlüne göre versin şekerimInsallah canimmmm bu sefer olur bu sefer cok ve cok umutluyum nedense.. turnay gozunden vuracaz insallahesin nerde suanda?:44::44::44:
alllahımm hayırlı evlatt onları sana eylesin darısı başımıza..
kırma tabii annesi
Zaman gecmekte bilmiyor saat 8 geliyor erken yani daha.. esim trt kanalinda dizi izler Sakarya Firat , benim tvle pek aram yok hafta sonlari bi ben bilmem esim bilir progamina bakariz beraber esimle.mutfakda otura otura bi hos oldum haa..:44::44::44::44:
ayy benimkide onu izlioo ..ama şimdi işte
ALLAH gönlüne göre versin şekerimeşim şuan işte gene çalışkan adam
ayy kıyamam kuzumaörgü örermisin gıı hani hamiş kalınca bebişine bişler örersin vakit geçmesi açısından dedim:26::26:
sende boş durmuyosun tatlım bak ne güzel degerlendiriyosun evde olmasınıBugun herkesin esleri iste galibaa anladigim kadariyla bi benimki evde:44::44::44:
Amin canim benim ... Oh oh seninkide iste .. cocuklarda kendi halinde dir kesin ..
:44::44::44:severim ama biri baslatmasi lazim bana bir kere göstermesi lazimmm , cocukken ve lisedeyken hep ugrasirdim. hevesimde var .. dusunmedim degil örgü anliyacagin
sende boş durmuyosun tatlım bak ne güzel degerlendiriyosun evde olmasını
bizimyok bak bu ay boşa gitti ya ablası çocuklarda odalarında ders yapıyolar kendi hallerindeler
hımm:26:bende öleyim ama çat bat yapıyorum burda komşum var ondan yardım alıyorum bende başlıycam ama ben kermes var onun için yapcam kendime daha sonra başlarım hele bi hamile kalalımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?