- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.861
hoşbuldum cnmm kusura bakma yoldaydım yazamadım tekrarr8scorpions hoşgeldn nasılsın
dondurucu her eve lazımmmmbak o dondurucu cok güzel bişeyne güzel hazırlaması bugün ne yapsam dye düşünmüyosun
cnm çift çizgininikisi de kopkoyu olunca 24 saat içinde yumurtlama oluyor sanırım..benim de 11. gününm henüz tam koyulaşmadı ..silikken gün aşırı devam ama koyulşaşınca çalışın cnmDanimarkaca yaziyorum .. iki cizgiyi gordugun anda 24-48 saat icinde yumurtlama olur diyor . anladigim kadariyla..
Yap bence canim hamileligin ilerledigi zaman cokc ok iyi olur hazircana cikardin mi yaparsin canin cektikce...
sabah iyiymiş ama bizim de denk gelmiyokiii.ctesi pazara denk gelse .çatlama günüm anca o zamanBen yemekten sonra testi yapiyi atesim de suan 37.1, 37 yukari ya cok nadir cikar .. sabahlari bi ikna edebilsem ac karna olurmu diiyp durur benim ki .. bana kalsa 6 da aya kaldirip hadi hadi diyecem olmuyor
cnm heregün aynı saatte yapıyon dimi testi..mesela 3-4 saat öncesine kadar su içmemen lazım.2 saat kadar da idrara çıkmamış olman:26:benim akintim pek olmaz yumurtlama donem icinde akintim oluyor bir kac gun bir daha olmuyor, bugun duralimda yarin calisiriz simdi dun calistik ayiptir soylemesi:26::26:
Bende senin gib biliyorum canim bakalim ama ovu testi silik gosterdi, yaptigimdna beri hep silik cikiyor, test mi adi yoksa ..
slm kızlar nasılsınz
selam kln tatlımmhoşgeldin canım, çok şükür iiyim sen nasılsın[/Q
bende iyiyim kızlar yumurtlama haftam ya bol çalışmalar içerisindeyim
bide 2 hafta sonra sınavlarım var onlara çalışıorm...sizde nasıl gidio çalışmalar
ohh hepimiz yumoşlara geldik desenize bu hafta pek ortalıkta olamıycazzzz
cnm çift çizgininikisi de kopkoyu olunca 24 saat içinde yumurtlama oluyor sanırım..benim de 11. gününm henüz tam koyulaşmadı ..silikken gün aşırı devam ama koyulşaşınca çalışın cnm
sabah iyiymiş ama bizim de denk gelmiyokiii.ctesi pazara denk gelse .çatlama günüm anca o zaman
cnm heregün aynı saatte yapıyon dimi testi..mesela 3-4 saat öncesine kadar su içmemen lazım.2 saat kadar da idrara çıkmamış olman:26:
bende net olmasini bekliyorum ... dune bakis silik az daha netti . Canim hep ayni saate yapiyorum .. birde dedigin gibi su icmiyorum ve su ile pek aramda yok zaten , idrarda cikmiyorum .
insallah bu sefer olur canimmumutluyum anliyacagin
Aman benim kinin yuzunu fazla gordum gitsin calissin biraz ...ne guzel cocuklarin uslu galiba ne guzel kendi hallerinde ders yapiyorlarr
Ne kermesi yani kermez ne oldugunu biliyorum , arkadaslar arasinda mi yapiyorsunuz kermesi yoksa ? :44::44::44::44:
kaçıncı günü reglinin cnm ve kaç günde oluyorsu?düzenlimiydi reglin:44:
bizim kursta oluyo canım kuran kursu canım
cnm bizim batımız da aynıBatimi soruyorsun galiba canim 10-11 ocak ve 29-30 gunde bi oluyorum canim ... duzenli senin ki nasil canim?
cnm bizim batımız da aynıbende 27-28 günde..ve düzenli maşallah..hatta 4 aydır sabah 7:30 da geliyolarrr
cnm daha silik çizgi çıkması normal..ben cumaya koyulaşmasını bekliyorum..13. günden sonra.senin regl sürene göre de15. gün falan..siz gün aşırı deavm edin cnmcımm
aynen canımm çalışma haftası...bir gün durup bi gün devamm...oo çok sıkıcı
Bak saatini hic düsünmemistim ama benimkide hep sabah gelir, sükür düzenli benimkide, devam ediyoruz esim diyor iki cizgiyi gor son hiz devam ederiz, suan da devam ediyoruz bir gün arayla ama iki cizgiyi gorelim yatakdan cikarmam 48 saatbirde böyle deniyelim evdeyken izinliyken yani demiii??
Oh canim ne guzel.. Diyanete mi bagli kuran kursunuz bir yere baglili var mi??
ayy sen çok yaşa emiiii
benimkide bugün msj atıyo test yapcan mı ben hazırım diyededim yapcam da snele yarın görüşelimmm
valla cnm dene yani ne çıkar..bizim öle bi şansımız olmuyomalesef..
sen ve eşin kontroller falan yaptırdınızmı cnm hiç:44:
yok canım deilama boş vakitlerimi kusrta ve sohbetlerde değerlendiriyorum
selam arkadaslar ne var ne yok varmı havadıs
alppın hayalot nolmus kırmızıları?
selam hatunlar nasilsinizzzzzz....ancak gelebildimmm bizim kocisle alisverise gittikkkk...ama istedigimi alamadimm hadi gec kaldim musteri var beni bekliyorrr diye diyeee dogru durust birsey alamadimm...neysee birdahaki sefeere...benim kirmizililar gelmedi dahaa beklemedeyim...bugun catlatma ignemin 15.gunu...test yapmam gerekiyor ama yapmadimm...kasik agrim var o daa ayaga kalkarkenn egilirkennn merdiven cikarken cok agiriyor...adetim 29u gecmesini bekliyorumm...kanda baksam cikar ama umitli degilim o yuzden bekliyorum kirmizilari habibtelerr
suedam alışamadım valllaaa..bu kimki diyorum bendeee
alppin test yapmıyo batı bekliyo..hayalotumu ben de bilmiyom..sanırım yine vınn ı bitti onun gelemiyo
selam arkadaslar ne var ne yok varmı havadıs
alppın hayalot nolmus kırmızıları?
selam hatunlar nasilsinizzzzzz....ancak gelebildimmm bizim kocisle alisverise gittikkkk...ama istedigimi alamadimm hadi gec kaldim musteri var beni bekliyorrr diye diyeee dogru durust birsey alamadimm...neysee birdahaki sefeere...benim kirmizililar gelmedi dahaa beklemedeyim...bugun catlatma ignemin 15.gunu...test yapmam gerekiyor ama yapmadimm...kasik agrim var o daa ayaga kalkarkenn egilirkennn merdiven cikarken cok agiriyor...adetim 29u gecmesini bekliyorumm...kanda baksam cikar ama umitli degilim o yuzden bekliyorum kirmizilari habibtelerr
Selam canim iyilik guzellik calismalar son hiz devam ediyoruz senden naber?
Selam canim iyiyiz sukur .. Eslerin huylari kostura kostura gezerler en iyisi listeyi verecen kendileri yapacak alisverisi ben oyle yapiyorum artik birde sende yorma kendini ... bi zahmetde ümutli ollll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?