Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

alppin kuzum valla yarın bile yapsan idrarda çıkar ama sen yine de bekle kuzum haklısın yanııı.tek çizgi korkusu sarmışbizi

bizde yaptırdık cnm..birtek benim rahim filmi kaldı..eğer subata da gelmezse bebiş ozaman onu çektiricemm:44:

çift çizgili haberlerin inşallah gelirrrrrr

oh ne guzel gunun dolu dolu gecmis senin bugun canim ,, bende yatagimin icinde oturuurm su aralar kendimi sicak tutuyum diyorum .. erkekler sevmez zaten alisverisi ama esim yemek filan sa alir gelir allahtan

bizde yaptırdık cnm..birtek benim rahim filmi kaldı..eğer subata da gelmezse bebiş ozaman onu çektiricemm:44:

Rahim film nasil oluyor ilk defa duyuyorum benim herseyimi kontrol ettiler degisik degisik seyler yaptilar .. herseyim normal deddiler..

cnm o içerisokulan ultrason aleti gibi bişeyle rahim içine renkli bı sıvı veriliyo..o sıvı tüplerden geçiyomu diye bakılıyo..tüpler açık değilse zaten ne kadar sağlıklı olursan ol bebiş çook zorrr
doktorum zaten aban 6 ay demişti deneme için..bizim 5.ay 6. deneme

gurbet kiz canim benimm herseyin normal ciksa bileee doktorr nedenini bulmak icin rahim filmi cektirir tuplerin acik mi tikalimi diyee.. cektirdikten sonraaa tupler kapaliysa aciliyor gebelik sansi artiyor...acik ise sorun olmuyorr tedaviye deavm ediyor.bende bu ay cektirmeyi dusunuyorummm scorpiosnumm...bu arada hepinize tsk arkadslarr ins en yakin zamanda sizlerinde iyi haberlerini alirizzz halaylar cekerizzz]

son gitmemde, yapmislardi onu canim bana bir bucuk yildir bebek isteyince tum muaneleri yaptilar iki doktor birden muane etti sansima ..

Canim demin dedigim gibi onu yaptirdim ben .. ama insanin ici rahatliyor herseyi normal cikinca

bi de ona baktıralım dimi kuzum..eksik kalmayalımmmm
son gitmemde, yapmislardi onu canim bana bir bucuk yildir bebek isteyince tum muaneleri yaptilar iki doktor birden muane etti sansima ..

Canim demin dedigim gibi onu yaptirdim ben .. ama insanin ici rahatliyor herseyi normal cikinca

ooo süper cnm o zaman kafan rahat olsunnn..benim acabalarım var hala..o yüzden çektirmek istiyorum..ee bide 5,5 yıl korununca tembelleştik sanırımmm
spoşlarla yumoşlar daha alışamadı birbirineeee

ooo süper cnm o zaman kafan rahat olsunnn..benim acabalarım var hala..o yüzden çektirmek istiyorum..ee bide 5,5 yıl korununca tembelleştik sanırımmm
spoşlarla yumoşlar daha alışamadı birbirineeee

sukur o konuda rahatim allahima sukurler olsun , ben 3-4 ay kadar korundum dogum kontrol hapiyla .

bebeğimm 2013 hepimize uğur getircek inş, buna yürekten inanıyorummm.. Dualarımdasın kuşummmmmmmmm

kızlar merhabalar herkese dün akşam bişey diyemeden çıkmak zorunda kaldım yasakhaylim,alpınım,medcezirim,umudum ve diğer habibteler kusuruma bakmayın bugün nasılsınız bakalım

iyiyim kuzummmm, çok şükür sen nasılsınn bitanem

canım denem öyle bebişli hayat olmaz falaannn o bebiş gelecek arkadaşşşşşşş

evett bitanemmmm kuruluk var..egildigimde kasiklarim agiriyorr...zaten calisma yok ne olur ne olmaz...doktorum test yap demisti bugun 15.gunu catlatma ignnemin...ama adet gunumu bekliyorummmm...:18::18::18::18:

hadi hayırlısı kuzummm, inşallaah haayırlı haberlerini alırızzz

herkese merhabaaa, geçmişi okuyayayım dedimmmm biraz okuduktan sonra vazgeçtimmm yoksa bugüne dönemiycemm
nasılsınız canlarımmmmmmmmm

sukur o konuda rahatim allahima sukurler olsun , ben 3-4 ay kadar korundum dogum kontrol hapiyla .
ben 1 ay hap kullandım ama yaramadı sonra eşim korundu prz. kullandık
doktor amuda kalk dese onuda ypacazz vallahi...eee bebisler icin degerrrr

aynen kuzum yaa zaten dikiyoz bacakları da tepeye..amuda da kalkarız nolcekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…