- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.881
alppin kuzum valla yarın bile yapsan idrarda çıkar ama sen yine de bekle kuzum haklısın yanııı.tek çizgi korkusu sarmışbiziselam hatunlar nasilsinizzzzzz....ancak gelebildimmm bizim kocisle alisverise gittikkkk...ama istedigimi alamadimm hadi gec kaldim musteri var beni bekliyorrr diye diyeee dogru durust birsey alamadimm...neysee birdahaki sefeere...benim kirmizililar gelmedi dahaa beklemedeyim...bugun catlatma ignemin 15.gunu...test yapmam gerekiyor ama yapmadimm...kasik agrim var o daa ayaga kalkarkenn egilirkennn merdiven cikarken cok agiriyor...adetim 29u gecmesini bekliyorumm...kanda baksam cikar ama umitli degilim o yuzden bekliyorum kirmizilari habibtelerr
Sende yasa canim
allahtan bu sefer tatilime denk geldi o konuda sansliyim bakalim esimi ikna edebilecem mi , butun gun yatakda durdurmaya ... canim evet kontrollerimizi yaptirdik sukur birsey cikmadi .. siz yaptirdiniz mi?
Ne guzel burdada olsa oyle birsey bende gitmeyi isterdim..
selam hatunlar nasilsinizzzzzz....ancak gelebildimmm bizim kocisle alisverise gittikkkk...ama istedigimi alamadimm hadi gec kaldim musteri var beni bekliyorrr diye diyeee dogru durust birsey alamadimm...neysee birdahaki sefeere...benim kirmizililar gelmedi dahaa beklemedeyim...bugun catlatma ignemin 15.gunu...test yapmam gerekiyor ama yapmadimm...kasik agrim var o daa ayaga kalkarkenn egilirkennn merdiven cikarken cok agiriyor...adetim 29u gecmesini bekliyorumm...kanda baksam cikar ama umitli degilim o yuzden bekliyorum kirmizilari habibtelerr
ıyılık canım bugun kızım ogretmenı velı zıyaretıne bana geldı 7 ye kadar oturduk sonrada ıkramım var dıye komsumu cagırdım bı saatte onla oturduk :) sımdıde muhtesem ızlerken sızle takılıyorum
ayy benım esım sen gez benı hıc cıkarma der alısverısten nefret edıyor
bizde yaptırdık cnm..birtek benim rahim filmi kaldı..eğer subata da gelmezse bebiş ozaman onu çektiricemm:44:
oh ne guzel gunun dolu dolu gecmis senin bugun canim ,, bende yatagimin icinde oturuurm su aralar kendimi sicak tutuyum diyorum .. erkekler sevmez zaten alisverisi ama esim yemek filan sa alir gelir allahtan
Rahim film nasil oluyor ilk defa duyuyorum benim herseyimi kontrol ettiler degisik degisik seyler yaptilar .. herseyim normal deddiler..
cnm o içerisokulan ultrason aleti gibi bişeyle rahim içine renkli bı sıvı veriliyo..o sıvı tüplerden geçiyomu diye bakılıyo..tüpler açık değilse zaten ne kadar sağlıklı olursan ol bebiş çook zorrr
doktorum zaten aban 6 ay demişti deneme için..bizim 5.ay 6. deneme
gurbet kiz canim benimm herseyin normal ciksa bileee doktorr nedenini bulmak icin rahim filmi cektirir tuplerin acik mi tikalimi diyee.. cektirdikten sonraaa tupler kapaliysa aciliyor gebelik sansi artiyor...acik ise sorun olmuyorr tedaviye deavm ediyor.bende bu ay cektirmeyi dusunuyorummm scorpiosnumm...bu arada hepinize tsk arkadslarr ins en yakin zamanda sizlerinde iyi haberlerini alirizzz halaylar cekerizzz]
bi de ona baktıralım dimi kuzum..eksik kalmayalımmmmgurbet kiz canim benimm herseyin normal ciksa bileee doktorr nedenini bulmak icin rahim filmi cektirir tuplerin acik mi tikalimi diyee.. cektirdikten sonraaa tupler kapaliysa aciliyor gebelik sansi artiyor...acik ise sorun olmuyorr tedaviye deavm ediyor.bende bu ay cektirmeyi dusunuyorummm scorpiosnumm...bu arada hepinize tsk arkadslarr ins en yakin zamanda sizlerinde iyi haberlerini alirizzz halaylar cekerizzz]
son gitmemde, yapmislardi onu canim bana bir bucuk yildir bebek isteyince tum muaneleri yaptilar iki doktor birden muane etti sansima ..
Canim demin dedigim gibi onu yaptirdim ben ..ama insanin ici rahatliyor herseyi normal cikinca
ooo süper cnm o zaman kafan rahat olsunnn..benim acabalarım var hala..o yüzden çektirmek istiyorum..ee bide 5,5 yıl korununca tembelleştik sanırımmm
spoşlarla yumoşlar daha alışamadı birbirineeee
selam kızlar nasılsınız ..
benim kırmızılar, normal gününde geldi,yni bgün ama en fazla cuma gününe bekliyordum.. hani son ki aylarda uzatmalı geliyolardı ya, gece tvalete kalktığımda gelmislerdi, smdide karnım ağrıyo..
ama beklediğim içim, çok üzülmedim bu kez ..beden olarak ççok çok yorulmustum önceki 2ayda..felaket derecede kötüydüm..hani bekliyordum, oldu galiba dediklerim hep bi sekilde foss çıkdı..
Allahım elbet görüyo halimi, yoruldum kendimden, kendimin bu halinden..
anlasıldı 2012 den hayır yok bana, artık 2013 e Allah Kerim ...
-------------
hemen takip listesini öne alim, sıramı değiştiriyim
kızlar merhabalar herkesedün akşam bişey diyemeden çıkmak zorunda kaldım yasakhaylim,alpınım,medcezirim,umudum ve diğer habibteler kusuruma bakmayın bugün nasılsınız bakalım
hsg cnm.. dün aksamda esim beni kaldırdı pc den, ondan sonrada uyumus kalmısım, giremedim tabi..
ben nasılım, şu takip listesi varya, hani kurbanlık listesi de desem olur.. sırası gelen gidiyor cünkü
ben onun bi üstünde yazdım cnm, nasıl olduğumu , artık bundan sonrada bitkisel hayat ..
e tabi bitki çaylarını içe içe, anca bitkisel hayata geçerim ben, bska bebisli hayatım olmaz benim
evett bitanemmmm kuruluk var..egildigimde kasiklarim agiriyorr...zaten calisma yok ne olur ne olmaz...doktorum test yap demisti bugun 15.gunu catlatma ignnemin...ama adet gunumu bekliyorummmm...:18::18::18::18:
doktor amuda kalk dese onuda ypacazz vallahi...eee bebisler icin degerrrr
herkese merhabaaa, geçmişi okuyayayım dedimmmm biraz okuduktan sonra vazgeçtimmm yoksa bugüne dönemiycemm
nasılsınız canlarımmmmmmmmm
ben 1 ay hap kullandım ama yaramadı sonra eşim korundu prz. kullandıksukur o konuda rahatim allahima sukurler olsun , ben 3-4 ay kadar korundum dogum kontrol hapiyla .
doktor amuda kalk dese onuda ypacazz vallahi...eee bebisler icin degerrrr
herkese merhabaaa, geçmişi okuyayayım dedimmmm biraz okuduktan sonra vazgeçtimmm yoksa bugüne dönemiycemm
nasılsınız canlarımmmmmmmmm
hosgeldin canim :))) en iyisini yapmisin bugune donmekle....iyiyim canim sen nasilsin
ben 1 ay hap kullandım ama yaramadı sonra eşim korundu prz. kullandık
hoşbulduk şekeriiimmmmm, iyiym çok şükür sen nasılsıınnn
canlarım kaçıyorummm..yarına görüşürüzzzzz
sükür bende iyiyim canim ,, kasiklarimla kibrasma var yumurtluyacam galiba günler yaklasiyor anliyacagin son hiz calisiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?