Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kimseler kalmadi galiba ,,:44::44::44: Benim canimda lahmacun cekti usenmeden kalkip yapsam mi ki.. uff yumurtlama donemine girdim mi tuhaf tuhaf seyler cekiyor yauv... nerden esti bu lahmacun beh :44::44::44::44:, hic yapmadim ilk denememi yapsam mi ki...???

Canlarim ben cikiyorum lahmacuna girisecem .. eti filan cikariiym anca yaparim bir iki saate ben... iyi olursa resmini koyarim dedigim gbi ilk denemem öpüldunuz canlarim

kolayn gelsin gurbetimmm, öpüyorum

ben de çıkıyorum canlarımmmmmmmmmmmmm, öptüm hepiniziiii iyi geceleeerrr

en son listede ben vardim 2 ocak BAT ama simdi yokummmmmm hamilemiyim acaba Umutummmm bu bir isaretmi neee ikidir listede olmuyorummmmmmm

kız ben seni yazmıstım. nereye gitti ya o yazdığımm
ay yeter ki bi isaret olsun da, ben önceki eklediğimden belil olmasın
yoksa o yazdığımdan bir öncekini mi hep ileri ileri ekliyorumm kii :44::44:
ula bende akıl mı bıraktınız şaşkınlaarrrrr
hemen ekliim bida, insaAllah ben ekleyince uçmaz bidaa

Son düzenleme:
Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..

Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah

Twettytgb .........27 Aralık.............. Calısma günleri
selenclk ............28 Aralık ..............Calısma günleri
Alppın ...............29 Aralık ..............
Calısma günleri
yeliz1115 ..........29 Aralık...............Calısma günleri
gamyoncu .........31 Aralık.............. Calısma günleri
thb83.................2 Ocak ................
Calısma günleri
keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri

gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri
Hayalim4141 ......14 Ocak................
Calısma günleri
gumus19 ............21 Ocak............... Calısma günleri
Umut81 ..............21 Ocak............... Calısma günleri

loorii .......................... Bat tarihi ? :44:
Layla93 ................... Bat tarihi ? :44:

sueda2008 ....................Bu ay boştaymış, beklemede :) :44:
Hayalot .........................Beklemede :44:

vee tebriklerrr diyoruzz !

yasakhayal .............
aseton44.................

aybish .....................

rose_29....................
bebekim_33...............

merbek.....................
katre1989 .................
reann........................

öle cnm ..olmadı mı yapcak bisi yok artık, boyun bükmekten bska ..
ama önceki 2ay gibi günüm geçmediği için simdi, öyle umutlanmamıstım fazla..bide içimden bu ay ollmadı geçiyodu..o yüzden çok felaket olmadım önceki ay gibi..
bitanem yeni bi tedavi gelistirilmis Japonya da , yeni Türkiye ye gelmis..
doğal tüp bebek.. adı.. hem masrafı azmıs, diğerleri gibi değil..birde daha kolay sonuç sağlanıyormus mu ne.. haberlered çıkdı geçenlerde.. o zamanda konusmustuk bi bakalım bu nasıl biseymis diye..bu aksam dedim de, he onu bi arastıralım gidelim fln dedi..
artık bakıcaz, yeni yıl, yeni umut pesine düsücez... eylül ayından sonra bana bisi oldu, bisiler yapmadan duramaz hale geldim.. ama eylülden önceleri alısmıstım öle bos bos durmaya, ama artık duramıyorum, hep bi nedenler arka arkaya geldi bisiler yapmam lazımmıs gibi hissediyorum kendimi..
o önceden dondurttuğu embriye dedin ya.. bizim o zaman ki tüp bebeklerimizde bile dondurulcak embiriyomus bile olusmamıstı.. bi hastanın yakınları o zaman bunun tartısmasını yapıyolardı, telefonda iste anlatıyo bi yakınına, iste şu kadar para, nasıl vericez fln.. dedik bizde esimle duyuyorduk onları, ; dondurulcak embriyoları var, parayı düsünüyolarr..
bizde dondurulcağı bırak, yerlestirdiklerinde bile tutmayacak endisesi vardı
ahh ahh kader iste.. bu umutun derdi bitmezz...
ama tabi çıkmayan candan umut kesilmez hesabı..
vardır da bir sebep, bizler bilmiyoruz iste...

bebeğimm 2013 hepimize uğur getircek inş, buna yürekten inanıyorummm.. Dualarımdasın kuşummmmmmmmm

canım denem öyle bebişli hayat olmaz falaannn o bebiş gelecek arkadaşşşşşşş

saol kusum benimm..sizlerde benim dualarımdasınızz..
gelecekte.. ben bitmeden gelsee :85:

Kizlar hala ayaktayim ve lahmacunumu yaptim üsenmeden ve afiyetle yedim esimle, kendim ile gurur duydum ilk denememdi resmini koyabilirsem koymayi deniyecem .. Iyi geceler kizlar yatma vakti geldi banada.. ..

Kizlar hala ayaktayim ve lahmacunumu yaptim üsenmeden ve afiyetle yedim esimle, kendim ile gurur duydum ilk denememdi resmini koyabilirsem koymayi deniyecem .. Iyi geceler kizlar yatma vakti geldi banada.. Eki Görüntüle 589232 ..
mşllh gııı pek güzel görünüyo afiyet bal olsunvalla gece gece hiç üşenmeden yapmışsın:26::26:tebrik ederim

Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlardahamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorumdoktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile:26bunu bi topikten aldım okuyunca çok etkilendim paylaşmak istedim):26:

mşllh gııı pek güzel görünüyo afiyet bal olsunvalla gece gece hiç üşenmeden yapmışsın:26::26:tebrik ederim

Günaydin canlarim, öglen oldu ama ben daha yeni yatakdan kalkiyorum gec yatarsam olacagi bu.. Selencelk sagol canim aynen usenmeden yaptim gece gece yedim. esim diyor bir tane ye gece gece dokanir yarin yersin bende tamam tamam diyorum o arkasi dondugu anda ben lop lop arka arka goturdum

Katre1989 canim nerelerdesin ? basaramadim sabah calismalarini beyfendimiz sabahlari sinirli oldugu icin sansimi pek zorlamadim

canbonlarım benım kırmızılar geldı cok sukur
ama ınternet yılbasından sonra acılcak vınnı ıptal edıp modem aldık
hepınızı cok ozledım umarım herkes ıyıdır:

opuyorum hepınızı herkese mutlu yenı bır yıl dılıyorum bende ıyıyım cok sukur merak etmeyınnn
hayalot gıder yılbasından sonra gorusuruz ınsallah dualarım sızınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…