- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.901
hadi hayırlısı bakalııımmm, ben de yumurtlayana kadar bekliycem
Canlarim ben cikiyorum lahmacuna girisecem .. eti filan cikariiym anca yaparim bir iki saate ben... iyi olursa resmini koyarim dedigim gbi ilk denememöpüldunuz canlarim
Evet aynen hayirlisi canim .. bence bekleme yavas yavas calisin sizde
en son listede ben vardim 2 ocak BAT ama simdi yokummmmmm hamilemiyim acaba Umutummmm bu bir isaretmi neee ikidir listede olmuyorummmmmmm
Umudum cnm benim hayırlısı olsun ne diyelim.2013 te yüzün gülsün inşallahh.çifter çifter olsun bebişlerin..
Kuzm ya yeni yılfa eşini kandıt da tekrar kontroden geçin.imkanınızz varsa tüp bebiş denyin tekrar.Rabbim verecek aman zamanı gelmemii.arkafaşımın tanıdığı 21 yılın sonunda önceden dondurttuğu embriyo mu yumoşmy neyse işte onunla hamile k al mış.bebiş 1 yaşındaymış şimdii
bebeğimm 2013 hepimize uğur getircek inş, buna yürekten inanıyorummm.. Dualarımdasın kuşummmmmmmmm
canım denem öyle bebişli hayat olmaz falaannno bebiş gelecek arkadaşşşşşşş
kuzum dün çalıştık zaten, yarın falan da testim koyulaşmaya başlar koyulamşmazsa diğer gün yaparız artıkın.. Bu ayda farklı bi strateji deniycez bakalım...
Kimseler kalmadi galiba ,,:44::44::44: Benim canimda lahmacun cekti usenmeden kalkip yapsam mi ki.. uff yumurtlama donemine girdim mi tuhaf tuhaf seyler cekiyor yauv... nerden esti bu lahmacun beh :44::44::44::44:, hic yapmadim ilk denememi yapsam mi ki...???
mşllh gııı pek güzel görünüyo afiyet bal olsunKizlar hala ayaktayim ve lahmacunumu yaptim üsenmeden ve afiyetle yedim esimle, kendim ile gurur duydum ilk denememdi resmini koyabilirsem koymayi deniyecem .. Iyi geceler kizlar yatma vakti geldi banada.. Eki Görüntüle 589232 ..
mşllh gııı pek güzel görünüyo afiyet bal olsunvalla gece gece hiç üşenmeden yapmışsın:26::26:tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?