- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.921
canbonlarım benım kırmızılar geldı cok sukur
ama ınternet yılbasından sonra acılcak vınnı ıptal edıp modem aldık
hepınızı cok ozledım umarım herkes ıyıdır:
opuyorum hepınızı herkese mutlu yenı bır yıl dılıyorum bende ıyıyım cok sukur merak etmeyınnn
hayalot gıder yılbasından sonra gorusuruz ınsallah dualarım sızınle
Günaydin canlarim,öglen oldu ama ben daha yeni yatakdan kalkiyorum gec yatarsam olacagi bu.. Selencelk sagol canim aynen usenmeden yaptim gece gece yedim. esim diyor bir tane ye gece gece dokanir yarin yersin bende tamam tamam diyorum o arkasi dondugu anda ben lop lop arka arka goturdum
Katre1989 canim nerelerdesin ? basaramadim sabah calismalarini beyfendimiz sabahlari sinirli oldugu icin sansimi pek zorlamadim
kimseler yok bugün:44::44::44::44::44:Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yauvvv
yarasın kuzuma et olmasın
kimseler yok bugün:44::44::44::44::44:
evett:44::44:bugun burasi baya baya bir sakin nedense
evett:44::44:sen napıyosun canım
bu aralar bende çık sıkılıyorumne yapiyim canim , bugun camasir yikadim pek birsey de yapmadim anliyacagin , sIkIntIdan patladim durdum . sen neler yaptin?:44::44::44:
bu aralar bende çık sıkılıyorumbende bugün sohbetim vardı canım ona gittim 5de eve geldim yemek yaptım çocukları okuldan aldım oğlumun performans ödevi var ona yardım etcem şimdi
evet valla çok haklısın:26::26:tamam canım kızda pc istiyo zaten işim bitince gelirim tatlımBu sIkIntIlIk adami öldürüyor zatenn ..canim sen ogluna yardim ett , bende yemek yapiyim birseylerle meskul olayim en iyisi...
umudumm umutlar hiççç bitmezz..öle cnm ..olmadı mı yapcak bisi yok artık, boyun bükmekten bska ..
ama önceki 2ay gibi günüm geçmediği için simdi, öyle umutlanmamıstım fazla..bide içimden bu ay ollmadı geçiyodu..o yüzden çok felaket olmadım önceki ay gibi..
bitanem yeni bi tedavi gelistirilmis Japonya da , yeni Türkiye ye gelmis..
doğal tüp bebek.. adı.. hem masrafı azmıs, diğerleri gibi değil..birde daha kolay sonuç sağlanıyormus mu ne.. haberlered çıkdı geçenlerde.. o zamanda konusmustuk bi bakalım bu nasıl biseymis diye..bu aksam dedim de, he onu bi arastıralım gidelim fln dedi..
artık bakıcaz, yeni yıl, yeni umut pesine düsücez... eylül ayından sonra bana bisi oldu, bisiler yapmadan duramaz hale geldim.. ama eylülden önceleri alısmıstım öle bos bos durmaya, ama artık duramıyorum, hep bi nedenler arka arkaya geldi bisiler yapmam lazımmıs gibi hissediyorum kendimi..
o önceden dondurttuğu embriye dedin ya.. bizim o zaman ki tüp bebeklerimizde bile dondurulcak embiriyomus bile olusmamıstı..bi hastanın yakınları o zaman bunun tartısmasını yapıyolardı, telefonda iste anlatıyo bi yakınına, iste şu kadar para, nasıl vericez fln.. dedik bizde esimle duyuyorduk onları, ; dondurulcak embriyoları var, parayı düsünüyolarr..
bizde dondurulcağı bırak, yerlestirdiklerinde bile tutmayacak endisesi vardı
ahh ahh kader iste.. bu umutun derdi bitmezz...
ama tabi çıkmayan candan umut kesilmez hesabı..
vardır da bir sebep, bizler bilmiyoruz iste...
Kizlar hala ayaktayim ve lahmacunumu yaptim üsenmeden ve afiyetle yedim esimle, kendim ile gurur duydum ilk denememdi resmini koyabilirsem koymayi deniyecem .. Iyi geceler kizlar yatma vakti geldi banada.. Eki Görüntüle 589232 ..
tabe sen biz uyurken yap lahmacunları bi de otur afyetle yeeeeGünaydin canlarim,öglen oldu ama ben daha yeni yatakdan kalkiyorum gec yatarsam olacagi bu.. Selencelk sagol canim aynen usenmeden yaptim gece gece yedim. esim diyor bir tane ye gece gece dokanir yarin yersin bende tamam tamam diyorum o arkasi dondugu anda ben lop lop arka arka goturdum
Katre1989 canim nerelerdesin ? basaramadim sabah calismalarini beyfendimiz sabahlari sinirli oldugu icin sansimi pek zorlamadim
oyy hayalotumdan haber gelmişşcanbonlarım benım kırmızılar geldı cok sukur
ama ınternet yılbasından sonra acılcak vınnı ıptal edıp modem aldık
hepınızı cok ozledım umarım herkes ıyıdır:
opuyorum hepınızı herkese mutlu yenı bır yıl dılıyorum bende ıyıyım cok sukur merak etmeyınnn
hayalot gıder yılbasından sonra gorusuruz ınsallah dualarım sızınle
tabe sen biz uyurken yap lahmacunları bi de otur afyetle yeeee
bide foto koy içimiz gitsinn
kız adama gecenin köründe lahmacun yedirirsen tabi adam sinirli olurrrhem olsun sabah olmazsa öğlen yakalayaydın
Merhaba canim benim nasilsin? , Aynen afiyetle yedim durduk yere canim tuhaf tuhaf seyler cekiyor yauv , evlendikten sonra böyle oldum ..
Sabah da olmadi öglende olmadi calismalara aksama kaldi anliyacagin ..
iyiyim canımm sende iyisindir inşallahhh
afiyet bal şekerolsun da kilo olmasın inşallahh
sizi gidi tembellerrrrr..kız fırsatım olsa kaçırmam yaniii..bende umtluyum ctesi yumoş olcam sanırım çizgi hala silik..ctesi sabahı çalışmak gerekkaman bu akşamı kaçırmayın emiii
Kizlarrrrrr bana yardim edin yaaa,, bak resmini koyuyorum iki cizgi gordum ovulasyon testim de 2-2,5 dk sonra bu kadar net oldu ...
Eee simdi ne olacak ? ve tam olarak bana anlatirmisiniz acilll?
Eki Görüntüle 589996
tatlım çok güzell ikinci çizgi de gayet koyu..bugün kesin çalışın tatlımm..yarın akşam yine yap..eğer yine böyleyse yine çalışın bence..yakın zamanda çatlayacak demekki senin yumoş..
kizlar nasilsinizzzz ben daha adet olmadimmm..bugun catlatma ignemin 17,gunu babamin yanina geldik...simdi babamlaa oturmusuzzz...2 gun sonra kardeslerimin yanina gidecekk...cokta ozledim kardeslerimi
2-3 gun calisiriz canim yolla davem anliyacagin, ama catladiktan sonra ne olacak? kusura bakma cahil gibi soruyorum ?
hadi hayırlısı habibteeeemmm.kardeşlerine de müjdeyi ver inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?