Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum gelmis ve gitmis

yaw daha cok var daha nerdeyse 6 gün yoksun

modeminiz olunca artik öyle bitme gibi bi derdi olmayacak demi sürekli girebilecen artiköyleyse iyi

hayalotum reglinde istenilen sınırlar icinde gelmis hadi hayilrlisi olsun canim benim...

Son düzenleme:
selammm habibtelerrr...kimsecikler gelmemisss ben daha uyumus degilim sabaha kadar oturdummm sabah babamin yanina geldik...benim kirmizililar gelmedi daha...ani hareket edincee karnimaa sanci giriyor ve yok oluyorr..kan testi yapmiyacammm...tek cizgi seni gormuyecemmmmmmmmmmm kendimi bu yuzden strese sokmuyorummm....adet gunum gecsin kan testi belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaparimmm

yarasın kuzuma et olmasın
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yauvvv
kimseler yok bugün:44::44::44::44::44:

ne yapiyim canim , bugun camasir yikadim pek birsey de yapmadim anliyacagin , sIkIntIdan patladim durdum . sen neler yaptin?:44::44::44:
bu aralar bende çık sıkılıyorumbende bugün sohbetim vardı canım ona gittim 5de eve geldim yemek yaptım çocukları okuldan aldım oğlumun performans ödevi var ona yardım etcem şimdi

bu aralar bende çık sıkılıyorumbende bugün sohbetim vardı canım ona gittim 5de eve geldim yemek yaptım çocukları okuldan aldım oğlumun performans ödevi var ona yardım etcem şimdi

Bu sIkIntIlIk adami öldürüyor zatenn .. canim sen ogluna yardim ett , bende yemek yapiyim birseylerle meskul olayim en iyisi...

umudumm umutlar hiççç bitmezz..
sen içini ferah tut..inançlısın gayretlisin bunun mükafatı gelecek eminim..
şöyle yeni baştan kapsamlı bir araştırmaya girin bakalım..bir çözümü muhakkak vardır ben inanıyorum:26:
Kizlar hala ayaktayim ve lahmacunumu yaptim üsenmeden ve afiyetle yedim esimle, kendim ile gurur duydum ilk denememdi resmini koyabilirsem koymayi deniyecem .. Iyi geceler kizlar yatma vakti geldi banada.. Eki Görüntüle 589232 ..

tabe sen biz uyurken yap lahmacunları bi de otur afyetle yeeee
bide foto koy içimiz gitsinn
kız adama gecenin köründe lahmacun yedirirsen tabi adam sinirli olurrrhem olsun sabah olmazsa öğlen yakalayaydın
oyy hayalotumdan haber gelmişş
süper tatlımmm kırmızıların gelmesine sevindim..artık önünüzdeki maçlara bakarsınız dimiiii

Son düzenleme:
tabe sen biz uyurken yap lahmacunları bi de otur afyetle yeeee
bide foto koy içimiz gitsinn
kız adama gecenin köründe lahmacun yedirirsen tabi adam sinirli olurrrhem olsun sabah olmazsa öğlen yakalayaydın

Merhaba canim benim nasilsin? , Aynen afiyetle yedim durduk yere canim tuhaf tuhaf seyler cekiyor yauv , evlendikten sonra böyle oldum ..
Sabah da olmadi öglende olmadi calismalara aksama kaldi anliyacagin ..

Merhaba canim benim nasilsin? , Aynen afiyetle yedim durduk yere canim tuhaf tuhaf seyler cekiyor yauv , evlendikten sonra böyle oldum ..
Sabah da olmadi öglende olmadi calismalara aksama kaldi anliyacagin ..

iyiyim canımm sende iyisindir inşallahhh
afiyet bal şekerolsun da kilo olmasın inşallahh
sizi gidi tembellerrrrr..kız fırsatım olsa kaçırmam yaniii..bende umtluyum ctesi yumoş olcam sanırım çizgi hala silik..ctesi sabahı çalışmak gerekkaman bu akşamı kaçırmayın emiii

Iyiyim canim bende esimle zengin kiz fakir oglana bakiyoruz, Bakalim simdi test yapacam bakalim iki cizgiyi gorecekmiyim .. . bu aksam kacirmam canim

Kizlarrrrrr bana yardim edin yaaa,, bak resmini koyuyorum iki cizgi gordum ovulasyon testim de 2-2,5 dk sonra bu kadar net oldu ...

Eee simdi ne olacak ? ve tam olarak bana anlatirmisiniz acilll?

Kizlarrrrrr bana yardim edin yaaa,, bak resmini koyuyorum iki cizgi gordum ovulasyon testim de 2-2,5 dk sonra bu kadar net oldu ...

Eee simdi ne olacak ? ve tam olarak bana anlatirmisiniz acilll?

Eki Görüntüle 589996

tatlım çok güzell ikinci çizgi de gayet koyu..bugün kesin çalışın tatlımm..yarın akşam yine yap..eğer yine böyleyse yine çalışın bence..yakın zamanda çatlayacak demekki senin yumoş..

tatlım çok güzell ikinci çizgi de gayet koyu..bugün kesin çalışın tatlımm..yarın akşam yine yap..eğer yine böyleyse yine çalışın bence..yakın zamanda çatlayacak demekki senin yumoş..

2-3 gun calisiriz canim yolla davem anliyacagin, ama catladiktan sonra ne olacak? kusura bakma cahil gibi soruyorum ?

kizlar nasilsinizzzz ben daha adet olmadimmm..bugun catlatma ignemin 17,gunu babamin yanina geldik...simdi babamlaa oturmusuzzz...2 gun sonra kardeslerimin yanina gidecekk...cokta ozledim kardeslerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…