Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar ya bugün işten eve yürürken çok tatlı bir kız çocuğu gördüm..Allah anasına babasına bağışlasın öncelikle..
1.5 yaşlarında.böyle moda olan pofuduk montlardan var üstünde..altında kırmızı tayt ve siyah balıkçı çizme..
bi an dedim ki ''Allahım benim de olacak mı?''ağlamaklı oldum hatta karanlık sokakta ağladım.ve ''Allahım bana da nasibet arkadaşlarıma da nasibet ''derkenn hoca Allahu ekber dedi ve yatsı ezanı okunduu
hani derler ya amin melekleri acaba o an beni duydularmıçok duygulandım yaa ben hayatımda ilk defa böyle içerledim yaniii
sakın yanlış anlamayın daha şurda 6. denememiz.içerlemem ondan değil..ben evlendiğimden beri bebek hayalindeyim ama Rabbim düşünecek zaman vermedi bana..canıma can vereceğine canımdan can aldı..hep içime attım yıllardır herkese istemiyorum zamanı değil dedim ama kendime bile polyyanna oynadım sanırım

ahhh bitanemm...bendee ayni duygulari yasiyorummm...icimdeki cocuk sevgisini yazarak anlatamam..benim de canimdan can aldi...yerine ne koyarsammm dinmeyecek bir yaraa...ama allahin takdiri elimizden keske birsey gelebilse...allah bize sabir versin..en kisa zamanda bebislerimizi...seni cok seviyorummm scorpimmm

ahh tatlımm ilk defa böyle oldumm yaaa..ayy çocuğa nazar değdirmesem bariii..bi an o kadının yerine kendimi koydum daa anne olarakk:26:
belki hayatımda bişeyler değişir dedim ozaman..giden zaten geri gelmeyecekk
bari yaramıza merhem olsa bebişimiz gelse diyorumm..bana dayısının gülüüü..sana anneannesinin gülüüüü..
tatlım benim bende seni çok seviyorummm

hadi inşallah cnmmm..benimde inşallah yarın olmaz çifti çizgi..eşimle işimiz çıktı..tbi mekana gidicezz geçdönücezzz
artık ctesi sabahı napayımmm

İnsallah olur bu sefer , hamile kalırız inşallah hepimiz . Çift çizgiyi görünce gebelik testi yapmış kadar sevindim galiba, şükür dedim icinmden:) birsey soracam kusura bakma biraz açık sözlü olacam iliskide Sonra dusa hemen girmiyormusunuz?

anneannesinin gulu gelsindeeee ismiyle yasatayim...canimsin yaaaa

selam canim , insallah canim allah yardimcimiz olsun .. Amin

as canım benim moralim bozuk ya aşılamamın 13.günündeym ama hafif kanamam oldu yarını 4 gözle bekliyrdumm test için ama bu kanama canımı sıktı adet gibide değil,yinede yaptıracam bakalım ne olur

as canım benim moralim bozuk ya aşılamamın 13.günündeym ama hafif kanamam oldu yarını 4 gözle bekliyrdumm test için ama bu kanama canımı sıktı adet gibide değil,yinede yaptıracam bakalım ne olur

canim uzulme ve takinti yapmaa,, asilaman ilk mi? insallah devami gelmez guzellim ne zamandir bebek istiyorsun

canim uzulme ve takinti yapmaa,, asilaman ilk mi? insallah devami gelmez guzellim ne zamandir bebek istiyorsun

canım aslında ben çok takmadğımı sanıyorum ama galiba bilinç altına yerleşmiş...benim durumum şöyle benim bi oğlum var oda hiç beklemedğim bir zamanda olmuştu şimdi 7 yaşında ama 2.bebeğimi istedğimdeyine aynı sorun 2yıldan fazla oldu sebepsiz olmuyor..evet aşılama ilk kez oldum

Haklsin canim insanin bilinc altina yerlesiyo, bol dua edelim birbirimiz icin ve stres yapmamaya calisacaz,, allah bagislasin bir oglun varmis ne guzel, insallah ikincide en yakinzamanda olur, mesela bugun ben ovu testi yaptim 5 ci gunumde cift cizgiyi gorunce cok sevindim gebelik testi olsaydi o kadar sevinirdim galiba .. bende bir bucuk senedir istiyorum canim ama umudumu hic yitirmiyorum..

ben o testi hiç denemedim canım inş dediğin gibi olur hayırlısyla kucaklarsın sende kuzunu..evet ama duada çok önemli ben kendimle beraber 5 vakit namazda hep olmayanlarada ederim ismiyle dua ettğim çok kişi hamile mümin kulun birbirne ettiği dua kabul oluyor

Bende ilk defa deniyorum bu ovulasyon testini canim , hayirlisi canim cok istiyorum ... evet haklisin birde karsilikli dua etmek daha sevabi var birde daha cabuk kabul olurmus .. insallah en yakin zamanda bizde hamile kaliriz bunu öyle icten istiyorum ki canim.. bu sefer o kadar cok umutluyum ki onceden esim sakind ve hala sakin ama aldiris etmiyordu olursa olur diyordu simdi oda cok hevesli insallah olur bu sefer canim benim . allahim istiyen herkese cocuk nasip etsin .. ( Amin)

Selam canim aynen ben varim yanlizim anliyacagin, Bugun ovu testinde cift cizgiyi gordum
ALPPIN kirmizilari gelmedi daha Hayalotun kirmizilari gelmis..

Senden naber?

Hadi gözun aydin olsun canim calismalari hizlandir Alppinimde insallah mujdeli haberini aliriz Hayalotumunda bundan sonraki ay guzel haberini aliriz insallah valla bende garip hisler icindeyim bilmiyorumki gurbetim gun yaklastikca bir acayip oluyorum dusunmuyum diyorum ama olmuyor arada kasiklarim agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…