Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sagol canim benim, ama bi sevindim ovu testini cift cizgi gorunce... aynen bende daha yaridayim ama benim icimde kipir kipir stress degil ama heycan var tatli bir heycan hic boyle olmadim bir senedir..

Sagol canim benim, ama bi sevindim ovu testini cift cizgi gorunce... aynen bende daha yaridayim ama benim icimde kipir kipir stress degil ama heycan var tatli bir heycan hic boyle olmadim bir senedir..

Insallah heyecanin bebeginin gelmesiyle cogalir canim benim Rabbim sesimizi duyar ve bizleride sevindirir insallah Allahim kimsenin kucagini bos birakmasinnnnnnnn AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Darisi hamileliginde bu resmi görmeye insallah sanki gebelik testini görmus gibi oldum icim bir acayip oldu

Insallah heyecanin bebeginin gelmesiyle cogalir canim benim Rabbim sesimizi duyar ve bizleride sevindirir insallah Allahim kimsenin kucagini bos birakmasinnnnnnnn AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Sen birde bana sor onu 4 gundur testi kendim yapiyordum bugunde icime dogarmis gibi esimin yanina oturdum testide aldim 2 dk icinde cift oldu insallah gebeliktete gorurum .. Aminnn canim insallah RABBIM sesimizi duyar gunler yaklasinca sakin olmaya bak canim benim sende

INSALLAH canim insallah onuda görursun hepimiz aliriz guzel bebis haberlerini seni anlayabiliyorum ben hic test yapmadim aslinda bu ay yapmak istiyordum ama okuldan sinavlardan firsat bulup gidip alamadim anlayacagin erindim hep elimden geldigi kadariyla sakin olmaya calisiyorum ama bilmiyorumki icimde tuhaf hisler var cok degisik her ay cok umutlu olurdum ama bu hic umutlu degilim nedense aman iste son 3 - 4 gunun stresi iste :18::18::18:

Insallah canim alirsin umutlu haberi, bol dua edecem senin icin canim ... biliyorum stressli oluyor son gunler ama sakin ol dusunme birseylerle meskul ol . bosver test alma gunun gecerse al, onu filan takinti yapma , benimde ovulasyon testim postayla gelmisti 7 tane icinede birde hamilelik testi koymuslar akililar .. aldigim site onu hediye etmisler.. ama ben 4 gunu gecmeden test yapam insan hayal kirikligina ugruyor otomatik olarak canim

YOK YOK ben ovulasyon testinden bahsettim gebelik testinden degil biliyorum daha erken hic öyle hataya dusermiyim pskolojikmen yikintiya ugruyor insan Allahim razi olsun senden canim dualrin icin gurbetim insallah o gönderdikleri hamile testi yapacagin son test olur bebisin seninle olur canim benim benim duygularim strestenmi yoksa 1 senenin yorgunlugumu bilmiyorum bugun annemle konustum kadincagiz korkarak hasta oldunmu diye soruyor yok dedim nasil sevindiii

Haaaben yanlis anlamsim canim özür.. Insallah gerek kalmaz ovu testinede hamis kalirsin canim benim ...Kiyamam annene oda senin uzulmeni istemiyordur.. INSALLAH CANIM BU SEFER OLDU Benimkiler bilmiyor cocuk istedgiimizi kimseye demedim var zamani diyorum aileme sorarlarsada ama aileme kalsa okulu bitir, suan okulum oldugu icinde kimse birsey demiyor sukur oyle bir derdim yok, o konuda stressim yok

insallah canim insallah bu sefer olur benimkilerde bilmiyorlardi halada cok iyi bilmiyorlarda ben karar verdik dedim oda o yuzden sordu bu ay .Bizde hep okulu bahane ettik ama nereye kadar söylemeyecegim eninde sonunda olmazsa ortaya cikacakkkkk insallah bu ay olursa rahatliyacagim inan 1 senedir her ay aglamaktan her ay hayal kirikligina ugramaktan yoruldummmm

ayrica özurluk bir durum yok canim ne olacak

Aynen okul nereye kadar canim , kaynanam soruyor arada caktirmadan sen ne zaman hasta oluyordun filan diyede ben pek takmiyom onun sozlerini .. Agalam guzelim uzulme yaaa... Bak kendi kendini stresse sokuyorsun canim benim insallah oldu bu sefer rabbim sana bu mujdeli haberi verir ...icine atmakta cok kotu bir stress bunu cok yapiyoruz farkina varmadan...:44::44::44: Benim kotu huyum kimseye soylemem icimden kendi kendime konusurum kendime soylenirim .. karsimdakini kirmiyim ve onuda uzmuyum diye

canim bende öyleyim suan burda yaziyorum normalde hic kimseye belli etmem icimde yasarim esime bile belli etmemeye calisiyorum

bilmiyorum gurbetim bilmiyorum bakalim sonu hayr olur insallah hepimiz icin

canim bende öyleyim suan burda yaziyorum normalde hic kimseye belli etmem icimde yasarim esime bile belli etmemeye calisiyorum

bilmiyorum gurbetim bilmiyorum bakalim sonu hayr olur insallah hepimiz icin

Hayirlisi canim benim , canim ben yavas yavas gidiyim uyku bastirdi bana .. iyi geceler canim benim ,, takma kafani .. Yarin insallah gorusuruz ..

gunaydın cankuslarımmm nasılsınız bakimm
Rabbim yüreğinizden geçen her ne varsa, bu cuma gününde yapılıpta kabul olunan dualar arasında kabul eylesin insaAllahh.,.,Amiinnn...

Kizlar hala ayaktayim ve lahmacunumu yaptim üsenmeden ve afiyetle yedim esimle, kendim ile gurur duydum ilk denememdi resmini koyabilirsem koymayi deniyecem .. Iyi geceler kizlar yatma vakti geldi banada.. Eki Görüntüle 589232 ..

ohh masaAllah kuzum nasılda yapmıs da yemiss, afiyet bal olsun , bebis olsunn

selencelkkimm iyi ki ekledin buraya kusum benimmm
yaw bu ay bende hayıt suyu aldım sisede.. :44: karar verdim şişenin dibine vuracammm hahahayyyy
artıkın zerhos olursam, burayada bi sağa, bi sola yazarsam anlarsınızz olmadı artık bi büyük devirirsem, ikinciyi de deviririmm
Allah'ım sen ne büyüksün, tam bu hayıtsuyuna baslimi, aldım derken, selen arkadsm bunu bulup buraya koyması, boş değil bence..selenimm haydin hep beraber yapalım bu hayıtı.. ben aldımda, tadı çok acayip dedilerdi..de adetim bitsin de artık tereddütle içeyim diyordum.. ama sisenin dibini bulmadan olursa tamam diyorumm..
hayıtsuyunu içerim de, esim gerçi arısütü polen aldığımız geçen ayda iki kutu içmisti,. üzerinde fayda sağlaması için iki kutu için yazıyordu..artık ben hayıtı içeyim bu ay karar verdim..esimde keçiboynuzu kürü yapıp yani kaynatıp içiyor..
artık ya sabır deyip, ya mevlam deyip olursa oldu.. diyecez insaAllahh
hadi kızlar hepimiz yapalımm

Son düzenleme:

İnşallsh gebelik testinde çift çizgi olur bu ay gurbetkızçemm
Cnmm nette okuduydum ilişki öncesi ve sonrası hemen duş önermiiyolar.ben zaten yarım saat ayakları dikiyorum havvaya.sonra giriyorum duşa napim.abdest almadan rahat edemem.gece de öyle yatamam..giden gidiyo içeri zatemn bitaz da yatınca yeterli bencr

hayalotumm .. kusum benim seni çok özledikk.. kırmızıların için sevindim bitanem.. insaAllah yeni yıl hepimize şans getirsin.. int. işini de iyi yapmışsınız cnm, böyle vın bitti, vın geldi.. olmasın artıkk
bizde seni öpüyoz meleğim.. yılbasından sonra hayatolumu bomba gibi bekliyoruzzz , yani dönüsüm muhtesem olacak diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…