- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #20.981
selammm habibtelerrr...kimsecikler gelmemisss ben daha uyumus degilim sabaha kadar oturdummm sabah babamin yanina geldik...benim kirmizililar gelmedi daha...ani hareket edincee karnimaa sanci giriyor ve yok oluyorr..kan testi yapmiyacammm...tek cizgi seni gormuyecemmmmmmmmmmm kendimi bu yuzden strese sokmuyorummm....adet gunum gecsin kan testi belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaparimmm
günaydın canımgunaydın cankuslarımmmnasılsınız bakimm
Rabbim yüreğinizden geçen her ne varsa, bu cuma gününde yapılıpta kabul olunan dualar arasında kabul eylesin insaAllahh.,.,Amiinnn...
nedemek tatlımohh masaAllah kuzum nasılda yapmıs da yemiss, afiyet bal olsun ,bebis olsunn
selencelkkimmiyi ki ekledin buraya kusum benimmm
yaw bu ay bende hayıt suyu aldım sisede.. :44: karar verdim şişenin dibine vuracammm hahahayyyy
artıkın zerhos olursam, burayada bi sağa, bi sola yazarsam anlarsınızzolmadı artık bi büyük devirirsem, ikinciyi de deviririmm
Allah'ım sen ne büyüksün, tam bu hayıtsuyuna baslimi, aldım derken, selen arkadsm bunu bulup buraya koyması, boş değil bence..selenimm haydin hep beraber yapalım bu hayıtı.. ben aldımda, tadı çok acayip dedilerdi..de adetim bitsin de artık tereddütle içeyim diyordum.. ama sisenin dibini bulmadan olursa tamam diyorumm..
hayıtsuyunu içerim de, esim gerçi arısütü polen aldığımız geçen ayda iki kutu içmisti,. üzerinde fayda sağlaması için iki kutu için yazıyordu..artık ben hayıtı içeyim bu ay karar verdim..esimde keçiboynuzu kürü yapıp yani kaynatıp içiyor..
artık ya sabır deyip, ya mevlam deyip olursa oldu.. diyecez insaAllahh
hadi kızlar hepimiz yapalımm
oy oyyyy balımm inşşş birgünde kızlarrr çift çizgiyi gördüm hamileyim dersin burdaSagol canim benim, ama bi sevindim ovu testini cift cizgi gorunce... aynen bende daha yaridayim ama benim icimde kipir kipir stress degil ama heycan var tatli bir heycan hic boyle olmadim bir senedir..
tatlımmm kıyamam fazla strese girme balımm sabreden derviş muradına ermişinsallah canim insallah bu sefer olur benimkilerde bilmiyorlardi halada cok iyi bilmiyorlarda ben karar verdik dedim oda o yuzden sordu bu ay .Bizde hep okulu bahane ettik ama nereye kadar söylemeyecegim eninde sonunda olmazsa ortaya cikacakkkkk insallah bu ay olursa rahatliyacagim inan 1 senedir her ay aglamaktan her ay hayal kirikligina ugramaktan yoruldummmm
günaydın şekerkızGünaydın cnm naber ?
umudumm umutlar hiççç bitmezz..
sen içini ferah tut..inançlısın gayretlisin bunun mükafatı gelecek eminim..
şöyle yeni baştan kapsamlı bir araştırmaya girin bakalım..bir çözümü muhakkak vardır ben inanıyorum:26:
günaydın canıminş canım bu cuma günün hürmetine RABBİM dualarımızı boş çevirmez inşşş
nedemek tatlımRABBİM verecek işte bizleri bahane kılıyo okuyunca çok etkilendim sizlerle paylaşmak istedim canımcım inşş bu yıl sana uğur getirecek ,inş biliyosun dimi canım dualrımıdasınız hepinizde
napim canım bende bugün kırmızı gelmezse dualarımı okucam öğle vakti tabi sizleride unutmuycamsaol cnm benim.. ee sen napıyosun, senin nasıl gidiyorr
ben adet olduğum için, geçen cuma okduğum sureleri okuyamıyorum simdi
insaAllah içimden geçen dualarımdasınızz ,insaAllah cnm hepimize uğur getirmesi dileğiylee
kizlar nasilsinizzzz ben daha adet olmadimmm..bugun catlatma ignemin 17,gunu babamin yanina geldik...simdi babamlaa oturmusuzzz...2 gun sonra kardeslerimin yanina gidecekk...cokta ozledim kardeslerimi
kızlar ya bugün işten eve yürürken çok tatlı bir kız çocuğu gördüm..Allah anasına babasına bağışlasın öncelikle..
1.5 yaşlarında.böyle moda olan pofuduk montlardan var üstünde..altında kırmızı tayt ve siyah balıkçı çizme..
bi an dedim ki ''Allahım benim de olacak mı?''ağlamaklı oldum hatta karanlık sokakta ağladım.ve ''Allahım bana da nasibet arkadaşlarıma da nasibet ''derkenn hoca Allahu ekber dedi ve yatsı ezanı okunduu
hani derler ya amin melekleri acaba o an beni duydularmıçok duygulandım yaa ben hayatımda ilk defa böyle içerledim yaniii
sakın yanlış anlamayın daha şurda 6. denememiz.içerlemem ondan değil..ben evlendiğimden beri bebek hayalindeyim ama Rabbim düşünecek zaman vermedi bana..canıma can vereceğine canımdan can aldı..hep içime attım yıllardır herkese istemiyorum zamanı değil dedim ama kendime bile polyyanna oynadım sanırım
ahhh bitanemm...bendee ayni duygulari yasiyorummm...icimdeki cocuk sevgisini yazarak anlatamam..benim de canimdan can aldi...yerine ne koyarsammm dinmeyecek bir yaraa...ama allahin takdiri elimizden keske birsey gelebilse...allah bize sabir versin..en kisa zamanda bebislerimizi...seni cok seviyorummm scorpimmm
ahh tatlımm ilk defa böyle oldumm yaaa..ayy çocuğa nazar değdirmesem bariii..bi an o kadının yerine kendimi koydum daa anne olarakk:26:
belki hayatımda bişeyler değişir dedim ozaman..giden zaten geri gelmeyecekk
bari yaramıza merhem olsa bebişimiz gelse diyorumm..bana dayısının gülüüü..sana anneannesinin gülüüüü..
tatlım benim bende seni çok seviyorummm
gunaydın cankuslarımmmnasılsınız bakimm
Rabbim yüreğinizden geçen her ne varsa, bu cuma gününde yapılıpta kabul olunan dualar arasında kabul eylesin insaAllahh.,.,Amiinnn...
Selam canim benim , Iyi olmaya calisiyorum ben, bu geceden basliyan cok kotu ic bulantisi ve bas agirisi ile kalktim, ayiptir soylemesi kusuyorum icimden bir parca kopup cikacak gibi . birsey mi dokan di bilemiyorum hic olmazdim boyle, migrenim mi tutdu ne oldu bilmiyor.. Bu yuzden pek keyfim yok bugun ,,
İnşallsh gebelik testinde çift çizgi olur bu ay gurbetkızçemm
Cnmm nette okuduydum ilişki öncesi ve sonrası hemen duş önermiiyolar.ben zaten yarım saat ayakları dikiyorum havvaya.sonra giriyorum duşa napim.abdest almadan rahat edemem.gece de öyle yatamam..giden gidiyo içeri zatemn bitaz da yatınca yeterli bencr
Allah Allaahhh :26:
cnm üsüttün mü naaptın.. eylül ayında bende çok fena üsütmüsüm,hem basım felaket dönüyodu, hem çok fena çıkarıyordumm
dikkat et kendine, yada yediğin birsey mi dokundu.. gece yarısı yaptığın dokunmus olmasın sakın :26:
geçmis olsn, yat dinlen de, birde nane-lımon kaynat da iç, mideyi çok rahatlatıyo,
selam canlar
gurbet canım gecmıs olsun benım aklımada hemen gece gece yedıklerın geldı
yedıklerındense zaten cıkınca bıtıyor bulantı falan
cıft cızgı gordun galıba hadı ıyı calısmalar hayırlısı olsun bebıs olarak donsun bu cızgıler ıns.
ben okuldayım tum derslerım dolu bıde nobetcıyım yorgunum
umut canım benı lıstede degıstır degısım yaparken ben sueda canım adım degıstı burda artık..
opuyorum hepınızı
haaa hayalotumda gelmıs gıtmıs
bebekten once gordugun son adet olur ınsallah hayalotum yenı yılımızda gorusuruz bebısım
""slm arkadaşlar bu sitey üye olmamın sebebi teşekkür ve benim gibi ümitsiliğe kapılanlara ümit olmak.İnternete adet düzensizliği ile konu ararken bu siteyi gördüm ve çok ilgimi çekti sonra hayıt tohumunun çok iyi geldiğini okudum ve hemen aktardan alıp içmeye başladım hiç aksatmadan hergün 1 bardak içtim ama hiç ümitlide değildim sonra olmıcak dedim doktora gittim muayenedn sonra sende pcos var tedavi oman lazım deedi sana iğne tdvsi yapıcam kıyak geçiyorum bak sana dedi adet ol ilk günü gel dedi ben bekle bekle adet olmadım gene gittim doktra bana duphaston isimli laç verdi bu adettini getirir dedi onuda içtim gene yok ben hala hayıt tohumuna devam bu arada nasıl üzülüyoum ağlıyorum ama sonra evde gebeik testi ardı olmaz dedim ama gene yapayım yaptım çift çizgi yok olmaz dedim bi tanedaha yaptm gene aynı 5 tane yaptım çok şaşırdım sevinsemmi ilaç içtim üzülsemmi şok oldum ertesi gün hemen kan verdim ve hamileyimmmmmm ben hayıtta borçluyum onun için herkese şiddetle tavsiye ediyorum.......""
kızlar ilk eklediğim hayıt suyu yazısından sonra,. bunu da buldum..
yok yok benim bu ay kesin yapmam lazım, sizde yapın arkdşlar..ve orda biri daha yazmıs, hem düsük önleyici diye..
insaAllah bi faydasını görücezz ..
canım yapın bakalım benımde 6 senedır olmayan bı arkadasım var ona soylıyeyım oda ıcsın
adetten sonramı baslanıyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?