Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ahh habiptemm.. çok sevindimm.. zaten ben senden süpheleniyorumm,, var sende bisilerr
yapma tabi, o tek çizgiye inat yapma kusumm
zaten ben o çiçeğinin kuruluğundan anladımmm , bise olduğunu çiçeğe iyi bak, arada sula dicem ama olmıycak simdii
haydi bakalım, yeni yıla mutlu mutlu giren insaAllahhh

gunaydın cankuslarımmm nasılsınız bakimm
Rabbim yüreğinizden geçen her ne varsa, bu cuma gününde yapılıpta kabul olunan dualar arasında kabul eylesin insaAllahh.,.,Amiinnn...
günaydın canım inş canım bu cuma günün hürmetine RABBİM dualarımızı boş çevirmez inşşş
nedemek tatlımRABBİM verecek işte bizleri bahane kılıyo okuyunca çok etkilendimsizlerle paylaşmak istedim canımcım inşş bu yıl sana uğur getirecek ,inş biliyosun dimi canım dualrımıdasınız hepinizde

Sagol canim benim, ama bi sevindim ovu testini cift cizgi gorunce... aynen bende daha yaridayim ama benim icimde kipir kipir stress degil ama heycan var tatli bir heycan hic boyle olmadim bir senedir..
oy oyyyy balımm inşşş birgünde kızlarrr çift çizgiyi gördüm hamileyim dersin burda
tatlımmm kıyamam fazla strese girme balımm sabreden derviş muradına ermişinş canım
Günaydın cnm naber ?
günaydın şekerkız

saol bitanem artık inada bindi ya olacak ya olacak Allah'ın izniyle
bakalım neyden sonuç alacaz.. yeni yıl bizlere insaAllah güzel haberler getircek

saol cnm benim.. ee sen napıyosun, senin nasıl gidiyorr
ben adet olduğum için, geçen cuma okduğum sureleri okuyamıyorum simdi
insaAllah içimden geçen dualarımdasınızz ,
insaAllah cnm hepimize uğur getirmesi dileğiylee

napim canım bende bugün kırmızı gelmezse dualarımı okucam öğle vakti tabi sizleride unutmuycaminş canım uğur getirir

kizlar nasilsinizzzz ben daha adet olmadimmm..bugun catlatma ignemin 17,gunu babamin yanina geldik...simdi babamlaa oturmusuzzz...2 gun sonra kardeslerimin yanina gidecekk...cokta ozledim kardeslerimi

ALPPINMmm kusum benim.. bak smdi öle stres yapmaman gereken günlerdesin.. nolur biraz umutlu olmaya çalıs emi bitanem , üzme kendini smdi sadece bebis var gibi düsün ki , sana kolayca tutunabilsin

ahh scorpionsum... bnde öyle bir çocuk gördüm mü kendimi o çocuktan alamıyorumm.. ve o an içimdeki kıyamet kopuyorr...çocuğa baka baka içim eriyorr , dayanmak ne zor yaaa :85::85:
senin demen gibi, canımdan can gitti annemi kaybettiğimde, smdi ise canım yine gidiyor bir evladımız olamadığı içinn.. :85:
önceki ay adet olduğumun aksamı görümceye gittik orayada bir sürü misafirler gelmisti...ve içlerinden yeni evli birileri vardı,, Allahım o nasıl bir bebekti öyle, mavi gözle, tatlı mı tatlıı melek yaa melekk.. adı da zeynep sude ... Allahım dedim böyle bir kızım olsa, heralde hiç ev iiş yapmam.. o anda nasıl canım yanıyorr.. bir yandan adetimin ilk günü, bir yandan karnım ağrıyor, bir yandan o çocuğa öle baka baka canımın taa içi yandıı.. Allahım dedim bu nasıl bir ceza böylee.. içim yana yana bu çocuk gözlerimin önündee... ağlıycaktım o kadar zor tuttum ki kendiim anlatamm, bi an bağırıp çağırmamak için zor tuttum kendimii
kim ne bilir kii, benim o an ki hissettiklerimi, zaten kaynosla aramız bu aralar biraz serinn.. o da vardı orada.. çok fazla ilgilenmiyor benle..nyse parazit yapmasında, dursun durduğu yerde..
o beebğin annesi dedi ki, bebek yeni yürümeye çalısıyo sadece emekliyodu..böyle pofuduk biseydi, Allahım nazarlardan korusun ..bebek ağlıyodu o ara..bebeğin annesi dedi bana, karnımın ağrıması daha iyiydi, basın da ağrıcak smdi bunun sesiyle fln dedi..buna benzer biseydi unuttum simdi..
yok dedim, karnımın ağrımasına tercih ederim, basımın ağrımasına ..
dedim ve üzüldüü.. ayağıma çocuğun montunu ısıttı da onu sardıı.. nasıl ilgilendi benlee bi anda
dedim hepte aksi gibi böyle dayanılmayacak anlarımda böyle tatlı bebisler karsıma çıkıyoo, dedim sanki bir ceza gibi cezalandırılıyorumm
ALPPInmmin de dediği gibi Allahım bizlere bol bol sabır versin.. bu sabırları unutturacak tatlı tatlı evlatlar versin de insaAllah, Rabbim bizleri isyan etmekten korusunn...dayanmak çok zorr ..elbet ki Rabbim bizleri sınıyor.. imtihanımız ne büyük Allahımm.. Sen en güzeliyle müjdelendirrr... Amiinnn............
ben de sizleri çookkk seviyorumm tatlı kuslarımım benimmm

gunaydın cankuslarımmm nasılsınız bakimm
Rabbim yüreğinizden geçen her ne varsa, bu cuma gününde yapılıpta kabul olunan dualar arasında kabul eylesin insaAllahh.,.,Amiinnn...

Selam canim benim , Iyi olmaya calisiyorum ben, bu geceden basliyan cok kotu ic bulantisi ve bas agirisi ile kalktim, ayiptir soylemesi kusuyorum icimden bir parca kopup cikacak gibi . birsey mi dokan di bilemiyorum hic olmazdim boyle, migrenim mi tutdu ne oldu bilmiyor.. Bu yuzden pek keyfim yok bugun ,,

Son düzenleme:

Allah Allaahhh :26:
cnm üsüttün mü naaptın.. eylül ayında bende çok fena üsütmüsüm, hem basım felaket dönüyodu, hem çok fena çıkarıyordumm
dikkat et kendine, yada yediğin birsey mi dokundu.. gece yarısı yaptığın dokunmus olmasın sakın :26:
geçmis olsn, yat dinlen de, birde nane-lımon kaynat da iç, mideyi çok rahatlatıyo,

Son düzenleme:

Insallah canim benim böyle ciftlerde giderim, ben yaklasik 1 saate yakin yerimden kalkmiyorum, ardindan dusa giriyorum benim icimde rahat etmiyor dusa girip abdest almazsam.. Bi fikrini aliyim demistim canim

Aynen üsütmüste olabilirim , cok kotu birsey yaa deli gibi yatagin icinde dondum durdum, bak suan iyiyim sukur, ama her an gelebilir ic bulantisi gibi hissediyorum . Aynen esimde diyor evelsi gece yaptiklarindan olmustur diye, dün aksamda yedim ondan olmustur diyor, agrisi kesici atmiyacam dedim yumurtlama donemin icindeym yaa ama duramadim bir tane attim normalde iki atardim, ama rahatladim, agir bir agrisi kesici degil gebe kalanlarda kulaniyor.. Bakalim kahvaltiyi yiyebilrisem nane limon kaynatiirim , sagol bu aradada canm..

Son düzenleme:
selam canlar

gurbet canım gecmıs olsun benım aklımada hemen gece gece yedıklerın geldı
yedıklerındense zaten cıkınca bıtıyor bulantı falan
cıft cızgı gordun galıba hadı ıyı calısmalar hayırlısı olsun bebıs olarak donsun bu cızgıler ıns.

ben okuldayım tum derslerım dolu bıde nobetcıyım yorgunum

umut canım benı lıstede degıstır degısım yaparken ben sueda canım adım degıstı burda artık..

opuyorum hepınızı

haaa hayalotumda gelmıs gıtmıs
bebekten once gordugun son adet olur ınsallah hayalotum yenı yılımızda gorusuruz bebısım

""slm arkadaşlar bu sitey üye olmamın sebebi teşekkür ve benim gibi ümitsiliğe kapılanlara ümit olmak.İnternete adet düzensizliği ile konu ararken bu siteyi gördüm ve çok ilgimi çekti sonra hayıt tohumunun çok iyi geldiğini okudum ve hemen aktardan alıp içmeye başladım hiç aksatmadan hergün 1 bardak içtim ama hiç ümitlide değildim sonra olmıcak dedim doktora gittim muayenedn sonra sende pcos var tedavi oman lazım deedi sana iğne tdvsi yapıcam kıyak geçiyorum bak sana dedi adet ol ilk günü gel dedi ben bekle bekle adet olmadım gene gittim doktra bana duphaston isimli laç verdi bu adettini getirir dedi onuda içtim gene yok ben hala hayıt tohumuna devam bu arada nasıl üzülüyoum ağlıyorum ama sonra evde gebeik testi ardı olmaz dedim ama gene yapayım yaptım çift çizgi yok olmaz dedim bi tanedaha yaptm gene aynı 5 tane yaptım çok şaşırdım sevinsemmi ilaç içtim üzülsemmi şok oldum ertesi gün hemen kan verdim ve hamileyimmmmmm ben hayıtta borçluyum onun için herkese şiddetle tavsiye ediyorum.......""

kızlar ilk eklediğim hayıt suyu yazısından sonra,. bunu da buldum..

yok yok benim bu ay kesin yapmam lazım, sizde yapın arkdşlar..ve orda biri daha yazmıs, hem düsük önleyici diye..
insaAllah bi faydasını görücezz ..

Son düzenleme:

cnm hsgledin hemen değistiriyorumm

Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah
---------------
Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.

Twettytgb .........27 Aralık.............. Calısma günleri
selenclk ............28 Aralık ..............Calısma günleri
Alppın ...............29 Aralık ..............
Calısma günleri
yeliz1115 ..........29 Aralık...............Calısma günleri
gamyoncu .........31 Aralık.............. Calısma günleri
thb83.................2 Ocak ................
Calısma günleri
keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri

gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri
Hayalim4141 ......14 Ocak................
Calısma günleri
gumus19 ............21 Ocak............... Calısma günleri
Umut81 ..............21 Ocak............... Calısma günleri

loorii .......................... Bat tarihi ? :44:
Layla93 ................... Bat tarihi ? :44:

yazsaati.........................
Beklemede :44:
Hayalot .........................Beklemede :44:

vee tebriklerrr diyoruzz !

yasakhayal .............
aseton44.................

aybish .....................

rose_29....................
bebekim_33...............

merbek.....................
katre1989 .................
reann........................

canım yapın bakalım benımde 6 senedır olmayan bı arkadasım var ona soylıyeyım oda ıcsın
adetten sonramı baslanıyor???

kızlar ben bi mama yiyim, içim dısım hayıt olduktan sonra, karnım zil çalıyor.. tutmayın beni bisiler yemem lazım, bayılcam yoksaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…