- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.001
selam canlar
gurbet canım gecmıs olsun benım aklımada hemen gece gece yedıklerın geldı
yedıklerındense zaten cıkınca bıtıyor bulantı falan
cıft cızgı gordun galıba hadı ıyı calısmalar hayırlısı olsun bebıs olarak donsun bu cızgıler ıns.
ben okuldayım tum derslerım dolu bıde nobetcıyım yorgunum
umut canım benı lıstede degıstır degısım yaparken ben sueda canım adım degıstı burda artık..
opuyorum hepınızı
haaa hayalotumda gelmıs gıtmıs
bebekten once gordugun son adet olur ınsallah hayalotum yenı yılımızda gorusuruz bebısım
kızlarrr nasılsınz internetm yok dünden beri yawşimdi gelip bi abakayım dedim müdür beyin odasından giriyorum ayy kızlar çok sevindm bu arada hayıt otuna inş aynı etkiyi gösterir
hosgeldın canım aman gecmısı sılde mudr senden sonra muhabbete dahıl olmasın
doğru dedin canım olur mu olur walla geçmişi silmeden kalkmıyım
kızlarrr nasılsınz internetm yok dünden beri yawşimdi gelip bi abakayım dedim müdür beyin odasından giriyorum ayy kızlar çok sevindm bu arada hayıt otuna inş aynı etkiyi gösterir
hosgeldın canım aman gecmısı sılde mudr senden sonra muhabbete dahıl olmasın
naptın dr gıttınmı bebıs nasıl?
takvım yapsana
katrem nasılsın cnm nasıl gidiyor hamilelik
insa cnmm hayıt suyu bu kez yani bu ay ki umudum hayıt suyudua et kuzum, olsun insaAllah..
yatsaatim doru söylüyor, müdür de yazıyomus..
birde bu saatden sonra. bunca yılın üstüne , ikiz anca kurtarır benii
ayy evet biri kız biri erkek olsada bi kerede yaşasan o duyguyu ne güzel olurdu rabbim hayırlıysa nasip etsin inş
ah canımmm çok geçmiş olsunKızlar nerdesinz , hasta yatağımda bi elimde nane limon ve bir elimdede Tlfla sizlere yazıyorum :)))
ah canımmm çok geçmiş olsunal tatlım gııı çok çalışmaktanmı hasta oldun yoksa:26::26::26::26:
selanm canlarım .haber vereyim dedim..ben yarın akşama kadar buralarda olamayacağım..bu akşam arkadaşlarla dışarda programımız varr..yarında kankacımla bebişi için alışverişe çıkıcaz..öpüyorum sizi..
haa bu arada ben ovu testinde hala o koyu çizgiyi göremedim:26:
ALLAH seni emiiiSagol canim benim ..Yok sanmiyorum yaaa olabilir mi ki .. Su hasta halimle bile esime diyorum bugunde devam ediyoruz diye guluyor... sukur iyiyim simdi yaa ama oglen sonra baya kotu oldum yatiyorrdum esim yemegi filan hazirlamis, nane limon ictim ..
iyi gezmeler canımselanm canlarım .haber vereyim dedim..ben yarın akşama kadar buralarda olamayacağım..bu akşam arkadaşlarla dışarda programımız varr..yarında kankacımla bebişi için alışverişe çıkıcaz..öpüyorum sizi..
haa bu arada ben ovu testinde hala o koyu çizgiyi göremedim:26:
ALLAH seni emiiidikkat et canım benim birden aklıma öle geldi ama sen daha ii bilirsin tatlım ALLAH şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?