Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Sagol canim, Sükür iyiyimde hala biraz var bulantim sukur bas agrim yok , benim bas agrilarim hic cekilmiyor, birde kac gundur evdeyim hic disari filan cikmadim, birazdan esimle disari cikip alisveris hemde az hava al dedi acilirsin .. ins canim boyle cift cizgilerle giderim....

kızlarrr nasılsınz internetm yok dünden beri yaw şimdi gelip bi abakayım dedim müdür beyin odasından giriyorumayy kızlar çok sevindm bu arada hayıt otuna inş aynı etkiyi gösterir

kızlarrr nasılsınz internetm yok dünden beri yaw şimdi gelip bi abakayım dedim müdür beyin odasından giriyorumayy kızlar çok sevindm bu arada hayıt otuna inş aynı etkiyi gösterir

hosgeldın canım aman gecmısı sılde mudr senden sonra muhabbete dahıl olmasın

katrem nasılsın cnm nasıl gidiyor hamilelik
insa cnmm hayıt suyu bu kez yani bu ay ki umudum hayıt suyudua et kuzum, olsun insaAllah..

yatsaatim doru söylüyor, müdür de yazıyomus..

birde bu saatden sonra. bunca yılın üstüne , ikiz anca kurtarır benii

naptın dr gıttınmı bebıs nasıl?
takvım yapsana

katrem nasılsın cnm nasıl gidiyor hamilelik
insa cnmm hayıt suyu bu kez yani bu ay ki umudum hayıt suyudua et kuzum, olsun insaAllah..

yatsaatim doru söylüyor, müdür de yazıyomus..

yazsaati canım,doktora henüz gitmedim imkanları sınırlı biyerdeyim oyüzden iyi bi doktor araştırıyoruz , bi arkadaş daha var köyden hamile onunla beraber gidicez takvimi diğer arkadaşlarla birlikte yapmayı düşünüyorum oyüzden yapmıycam

umudum iyi gidiyor şimdilik sakin geçiyo,dikkat ediyorum işte biyerlere uzanmıyorum falan.zaten kurumda bilen arkadaşlarım evde eşim falan devamlı dikkat et falan diyo çok şükür bi aksilik yok devam ediyorum hep dualarımdasınız inş hayıt otu işe yarar allahım vesile oysa onunla nasip etsin allahım şöyle güzel haberler almayı nasip etsin inşşşş hergün düşünme ama hamile kalcam mı kalmıcam mı diye unut gitsin hiç getirme aklına

kızlar ben bi mtfağa geçiyorm,. aksam için yemek isine bakiyim.. hadi görüsrüz öpüyorum sizleri seviyorummm, iyik varsınızz

ah canımmm çok geçmiş olsunal tatlım gııı çok çalışmaktanmı hasta oldun yoksa:26::26::26::26:

Sagol canim benim .. Yok sanmiyorum yaaa olabilir mi ki .. Su hasta halimle bile esime diyorum bugunde devam ediyoruz diye guluyor... sukur iyiyim simdi yaa ama oglen sonra baya kotu oldum yatiyorrdum esim yemegi filan hazirlamis, nane limon ictim ..

selanm canlarım .haber vereyim dedim..ben yarın akşama kadar buralarda olamayacağım..bu akşam arkadaşlarla dışarda programımız varr..yarında kankacımla bebişi için alışverişe çıkıcaz..öpüyorum sizi..
haa bu arada ben ovu testinde hala o koyu çizgiyi göremedim:26:

Son düzenleme:

Selam canim devam et testi yapmaya sana iyi eglenceler, kendinede dikkat

ALLAH seni emiii dikkat et canım benim birden aklıma öle geldi ama sen daha ii bilirsin tatlımALLAH şifa versin
iyi gezmeler canım bol şans tatlım sende öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…