Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

napim canım bugün biraz temizlik yaptım kuranımı okuduktan sonra sizleri aklımdan geçirdim hepinizide dua ettimbide kırmızı bekledim akşama kadar daha bişi yok bakalım

Benim evin ici duruyor yarin kardesim gelecek yarin toparlarim artik her yeri, Allah razi olsun canim benim ...
Insallah canim gelmez kirmizilar da hamissindir....

Benim evin ici duruyor yarin kardesim gelecek yarin toparlarim artik her yeri, Allah razi olsun canim benim ...
Insallah canim gelmez kirmizilar da hamissindir....
Ay ne güzel kardeşinmi geliyo gözün aydın canımyoksa ikizinmi geliyo:44:AMİN canım cümlemizden razı olsun inşAYYY inşş hayırlısı bakalım eger geçikirse bu ara çok sıkıntıdaydım ondanda geçikebilirim die düşünüyorum ama ümitlenmemeye çalışıyorum

napim canım bugün biraz temizlik yaptım kuranımı okuduktan sonra sizleri aklımdan geçirdim hepinizide dua ettimbide kırmızı bekledim akşama kadar daha bişi yok bakalım

selencelk hadi hayırlısı, bekliyorum senden de, ALPPINmden beklediğim gibi..
senden de süpheliyim
hadi sıkı çalıstınız sayıyorum, kırmızı listeye geçircem sizi

Evet Canim ikiz kardesim geliyor kurban bayramindan beri görmem 2-3 gun kalacak yanimda . normalde gecikirmi sIkIntIlI oldugun zaman ?

selencelk hadi hayırlısı, bekliyorum senden de, ALPPINmden beklediğim gibi..
senden de süpheliyim
hadi sıkı çalıstınız sayıyorum, kırmızı listeye geçircem sizi

saol canım inş fazla çalışma olmadı ama:26: tabi mevlam nelere kadir dimi amasen genede şüphelen inş şüpeni boşa çıkarmayız

Evet Canim ikiz kardesim geliyor kurban bayramindan beri görmem 2-3 gun kalacak yanimda . normalde gecikirmi sIkIntIlI oldugun zaman ?
ne güzel canım hasret giderinvalla tatlım bende anlamaz oldum:26: spirali çıkarttıktan sonra düzensizlik oldu 3 ay felan şaşırdı iice ama gecen ay tam günümde oldumbakalım bu sefer nasıl olcak ama nedense göğüslerimde agrı felan yok acı hissi felanda yok her ay1 hafta öncesinden oluyodu:44::44:hayırlısı eger olmazsam pazartesi test yapim diorum:26::26:

Son düzenleme:

En iyisi bencede pazartesi gunu bekle gelmezse o zaman yaparsin testi, ama insallah hamilesindir canim,.

* Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur. Sentetik hormon tedavisi gören kadınlarda ise yan etkiler görülebiliyor.
* Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.
* Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
* Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
* Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
* Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliğe sahiptir.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.

Yaptim canim , hayat tohumu ne oluyor ? Cift cizgi devam ediyor ve baya baya belirgin dunku gibi .. ne olacak bu boyle?
çalışmaya devamcanım hamile kalma sanşı varmış onun suyunu içen kişilerde:26::26:yazı paylaşmıştım ordan biliyorum sonuçta RABBİMN bize sundugu doğal nimetler

çalışmaya devamcanım hamile kalma sanşı varmış onun suyunu içen kişilerde:26::26:yazı paylaşmıştım ordan biliyorum sonuçta RABBİMN bize sundugu doğal nimetler

Calismalara devam edecez bakalim ama bir kac gun surer mi boyle cift cizgi ben bir gun filan surer saniyordum, evde son ovu testim kaldi oda yarina baska yok, kardesim yarin aksam geliyor ya birde son calisma o zaman olur artik, ara veririz

Hayat tohumunu hic duymamistim .. :44::44::44: yenice okudum

2 gün koyu oluyor tatlım yarın siliklesir zaten bırakırsın bakmayı

dogru kardesin yanindada olmaz:26::26:sende dinlenms olursun:44:ben daha once duymustum ama ne ise yaradigini bilmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…