- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.021
napim canım bugün biraz temizlik yaptımHehe, Amin insallah canim ,, Sen neler yaptin bugun?
napim canım bugün biraz temizlik yaptımkuranımı okuduktan sonra sizleri aklımdan geçirdim hepinizide dua ettim bide kırmızı bekledim akşama kadar daha bişi yok bakalım
Ay ne güzel kardeşinmi geliyo gözün aydın canımBenim evin ici duruyor yarin kardesim gelecek yarin toparlarim artik her yeri, Allah razi olsun canim benim ...
Insallah canim gelmez kirmizilar da hamissindir....
napim canım bugün biraz temizlik yaptımkuranımı okuduktan sonra sizleri aklımdan geçirdim hepinizide dua ettim bide kırmızı bekledim akşama kadar daha bişi yok bakalım
Ay ne güzel kardeşinmi geliyo gözün aydın canımyoksa ikizinmi geliyo:44:AMİN canım cümlemizden razı olsun inş AYYY inşş hayırlısı bakalım eger geçikirse bu ara çok sıkıntıdaydım ondanda geçikebilirim die düşünüyorum ama ümitlenmemeye çalışıyorum
saol canım inşselencelk hadi hayırlısı, bekliyorum senden de, ALPPINmden beklediğim gibi..
senden de süpheliyim
hadi sıkı çalıstınız sayıyorum, kırmızı listeye geçircem sizi
ne güzel canım hasret giderinEvet Canim ikiz kardesim geliyor kurban bayramindan beri görmem 2-3 gun kalacak yanimda . normalde gecikirmi sIkIntIlI oldugun zaman ?
ne güzel canım hasret giderinvalla tatlım bende anlamaz oldum:26: spirali çıkarttıktan sonra düzensizlik oldu 3 ay felan şaşırdı iice ama gecen ay tam günümde oldum bakalım bu sefer nasıl olcak ama nedense göğüslerimde agrı felan yok acı hissi felanda yok her ay1 hafta öncesinden oluyodu:44::44:hayırlısı eger olmazsam pazartesi test yapim diorum:26::26:
inş canımmEn iyisi bencede pazartesi gunu bekle gelmezse o zaman yaparsin testi, ama insallah hamilesindir canim,.
inş canımmbeklemekten başka çare yok sen nasıl oldun tatlım biraz daha iyisin dimi:44:
ohh canım sevindim iyi olmanaSukur canim baya baya kendime geldim, ovu testi yapmam gerekiyorda, pc basinda bi kalkamadim
ohh canım sevindim iyi olmanaaman ihmal etme kalk gııızz yapta gel nasıl çıkıcak bakalım
tamam balım ben burdayımTamam yapip geliyim beklee
tamam balım ben burdayımbende hayıt tohumuna taktım
Yaptim canim , hayat tohumu ne oluyor ? Cift cizgi devam ediyor ve baya baya belirgin dunku gibi ..ne olacak bu boyle?
çalışmaya devam canım hamile kalma sanşı varmış onun suyunu içen kişilerde:26::26:yazı paylaşmıştım ordan biliyorum sonuçta RABBİMN bize sundugu doğal nimetler
Calismalara devam edecez bakalim ama bir kac gun surer mi boyle cift cizgi ben bir gun filan surer saniyordum, evde son ovu testim kaldi oda yarina baska yok, kardesim yarin aksam geliyor ya birde son calisma o zaman olur artik, ara veririz
Hayat tohumunu hic duymamistim .. :44::44::44: yenice okudum
Calismalara devam edecez bakalim ama bir kac gun surer mi boyle cift cizgi ben bir gun filan surer saniyordum, evde son ovu testim kaldi oda yarina baska yok, kardesim yarin aksam geliyor ya birde son calisma o zaman olur artik, ara veririz
Hayat tohumunu hic duymamistim .. :44::44::44: yenice okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?