- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.041
hg sekerimiyi sohbetler hanımlarben geldimm
2 gün koyu oluyor tatlım yarın siliklesir zaten bırakırsın bakmayı
iyi sohbetler hanımlarben geldimm
dogru kardesin yanindada olmaz:26::26:sende dinlenms olursun:44:ben daha once duymustum ama ne ise yaradigini bilmiyodum
slm şekerler çalışmalar nasıl gidiyor
Hosgeldin canim benim .. sagol canim benim bu sefer ayari tuturuz...
SEn nasilsin ? nasil gidiyor?
Selam canim hosgeldin ,, duse kalka devam ediyoruz calismalara, sen de nasil gidiyor?
hoş bulduk canlar=)bende aynen devam doktorun verdiği tarihe göre yarın son çalışma günümüz.
batı umutlamı beklesem umutsuzluklamı bilemiorm
valla sekerim ben beklemedeyim:26:bakalim ne olcak:26:slm şekerler çalışmalar nasıl gidiyor
anam sende yerinde iki dk durmuyon msllhin varHosgeldin canim benim .. sagol canim benim bu sefer ayari tuturuz...
Aynen onun yaninda uslu durmamiz lazim ..evet hemde dinlenmis olurum dedigin gibi .. Canim duramadim simdide kek yapiyorum .
kizlar ben cikiyorum esim geliyomus masayi hazirliycam iyi geceler diyim geceye bisi kalmadikilavyemin neresine bastiysam bazi hafrleri yazmiyo
osgeldin canim benim .. sagol canim benim bu sefer ayari tuturuz...
hoş bulduk canlar=)bende aynen devam doktorun verdiği tarihe göre yarın son çalışma günümüz.
batı umutlamı beklesem umutsuzluklamı bilemiorm
kızlar biliomsnz çevremdekile bebek nie yok dio
ne tembelsin diolar.
o kadar içim kan aglıoki
sanki oluoda ben yapmıom.
içimi bir siz biliosnz
iyiki varsınız be
Gorusuruz canim, hadi kendine iyi bak . esin geldi mi ona sorarsin kilavyenin bir yerlerine bastim harfler gitti diye..
Yarin benimde son calismam oyle karar aldim . Canim takma milleti ve kesinlikle umutsuz olma...bana bakk su hasta halimle bile umutlarimi yitirmiyor, sende yitirme guzelim
Gorusuruz canim, hadi kendine iyi bak . esin geldi mi ona sorarsin kilavyenin bir yerlerine bastim harfler gitti diye..
Yarin benimde son calismam oyle karar aldim . Canim takma milleti ve kesinlikle umutsuz olma...bana bakk su hasta halimle bile umutlarimi yitirmiyor, sende yitirme guzelim
bencede kuzum takma milleti diyeceğim ama aynı seyleri bende cok yasıyorumcok sinir bozucu
zaten senn batla benimki yakın aynı günler çalışıorz galiba
Evet birbirine yakin gunlerde ..
Hayalim4141 senin batin ne zamandi:44::44:
galiba 16 ocak balımyumos günleri gelmedi henüz pazartesi salı olur galiba
Yavas yavas baslarsin sende calismalaara...insallah bu sefer iyi takip etmeye calistim bir senirdir boyle takip etmemistim bende:44::44::44:
canim bosver salla gitsin sanki senin elinde uzulme sakinkızlar biliomsnz çevremdekile bebek nie yok dio
ne tembelsin diolar.
o kadar içim kan aglıoki
sanki oluoda ben yapmıom.
içimi bir siz biliosnz
iyiki varsınız be
solicem tatlim geldi onun yemegini verdim cikmam lazim cok ama cok opuldunuzGorusuruz canim, hadi kendine iyi bak . esin geldi mi ona sorarsin kilavyenin bir yerlerine bastim harfler gitti diye..
olur tatlim kendine iyi bakben geldim canlarım ama çook kalamıycam, dün de gelemedim misafirlerim var aklım sizdeee.. Hamiş haberi olursa haber vermeyi unutmayın olur muuuu
öpüyorum hepiniziiiii iyi akşammlaaarrr
bende bu ay tam tersini yapıp hiç takip etmeyeyim diyorumama ovu.testlerini aldım bile yapmayacağım ama
Ovu testi takibini yaptin mi onceden?:44::44: veya ilk yapisin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?