- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.061
yok kuzum yapıyorum her ayama kocam uyuz oluyor testlere o günlerde ozellikle çalışmaya ara veriyor inanmıyormus öyle saylı günlerde olacağına
ilk kez bu ay cok hevesliama 4-12 calısıyor bu hafta daha birşey yok yarından itibaren başlarız calışmalara sanırım
Canim sen bu isi bilmiyorsun, ters gunleri soyliyeceksin, esimde pek inanmazdi ama bakti su bir iki aydir uzuluyorum, simdi hangi gun istesem israr etmiyor..
Ne guzel bak bu ay hevese gelmis bencede baslayin yarin degerlendir bu firsati..Calisinca zor oluyordur canim yorgun gelip eve .
benimkide ondan bu ay hevesligecen ay resti çektim bu ay çabalıyor işte bakalım başarılı olabilecekmiyiz
bırde ben sabah gidip aksam geliyorum oda öğlen gidip gece geliyor hiç karsılaşmıyoruzişide zor yoruluyor bende kıyamıyorum hiç
insallah olursunuz canim benm ..Benim sansima resmi tatil oldugu icin bizim burda evdeyiz ikimizde haftayada evdeyiz . o konuda rahatim
Allahtan yumos günleri degildi bu haftaO zaman zor canim iste.. Artik bebis istiyorsaniz katlanacaksiniz birazcik
senin çok güzel denk gelmiş kuzuminş bu ay tutturursun
Allahtan yumos günleri degildi bu haftabakalım önümüzdeki hafta ne kadar calışabileceğiz
Aynen sansimiza iyi denk geldi bizim ki boyle, insallah tutar canim bu sefer cok umutluyum.
Haftaya tatil yokmu sizin yilbasi dolayisiyla.?
Aynen sansimiza iyi denk geldi bizim ki boyle, insallah tutar canim bu sefer cok umutluyum.
Haftaya tatil yokmu sizin yilbasi dolayisiyla.?
1 gün varsalı günü
kuzum sende yada eşinde bir sorun yok dimi
kln ım sen nasılsın bitanem
Bir gun bir gundur degerlendirin canim benim, ilk okudugumdan esinle bi sorunun var mi diye anladim
kafa nerdeyse ,, yok canim bi problem muane olduk herseyimiz normal .. Siz de hersey normal mi?
iyiyim tatlım haftaya sınavlarım var ders çalışıorm sen nasılsın
bendede hersey normal cnm cok şüküreşimde biraz sperm hareket yavaşlığı var ama doktor normla yolla cocuk sahibi olmak için yeterli biraz bekleyin dedi
Yinede sukur de canim doktor demis normal yolla cocuk sahibi olmak icin yeterliymis , ...Nasil oluyor bu sperm hareket yavasligi ? soruyorum insallah bi mahsuru yoktur ?
acıköğretim sınavı sanırımkolay gelsin tatlım bende sürekli mesai sürekli mesai işte çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?