Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok kuzum yapıyorum her ay ama kocam uyuz oluyor testlereo günlerde ozellikle çalışmaya ara veriyorinanmıyormus öyle saylı günlerde olacağına

Canim sen bu isi bilmiyorsun , ters gunleri soyliyeceksin, esimde pek inanmazdi ama bakti su bir iki aydir uzuluyorum, simdi hangi gun istesem israr etmiyor..

Bir gun bir gundur degerlendirin canim benim, ilk okudugumdan esinle bi sorunun var mi diye anladim
kafa nerdeyse ,, yok canim bi problem muane olduk herseyimiz normal .. Siz de hersey normal mi?

bendede hersey normal cnm cok şüküreşimde biraz sperm hareket yavaşlığı var ama doktor normla yolla cocuk sahibi olmak için yeterli biraz bekleyin dedi

bendede hersey normal cnm cok şüküreşimde biraz sperm hareket yavaşlığı var ama doktor normla yolla cocuk sahibi olmak için yeterli biraz bekleyin dedi

Yinede sukur de canim doktor demis normal yolla cocuk sahibi olmak icin yeterliymis , ...Nasil oluyor bu sperm hareket yavasligi ? soruyorum insallah bi mahsuru yoktur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…