Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende geldim kızçelerim,. nasılsınız bakim.. yorgun bir pazar günü, mtfak temizledimm..yemek yedik. mtfak topla makine bosalt-doldur...
off yemeği yiğince de çay fln iç derken, yorgunluk gözlerimden akıyor sanki..
ama barmaklarım bilem zor yazıyormuss, smdi anladımm

hayalotumm gelmiss hsglmiss.. artık bizlerleymişş.. yaşasıınnn..

kusum smiley yapamıyosan, şunları yap açılır..

KULLANIÇI KONTROL PANELİ
SEÇENEKLERİ DÜZENLE
ÇESİTLİ SEÇENEKLER'DE
GELİSMİS DÜZENLEYİCİ
DEĞİSİKLİKLERİ KAYDET

OK kusum benim

umudum tatlım ben hala bekliyorum kırmızı gelmedi daha yarın test yapim diorum eşim bekle dio nasıl dayanacam gıı :44ndan habersiz yapim ben en iyisi:26:çatlarım yoksa

selencimm hadi bakalım, sıra sende, hadi bombayı sende patlat yeni yıla girerken
ama belirtilerin fln ne durumda, ne halin var simdi biraz anlatsana kuzum ya :26:

hadi bakalım, ozmn kimisi uyuyor diyelim.. kimisi de iş basında ..
benim içime doğmustu ama, smdi bu habiptem böyle üzülüyor ediyor. Rabbim böyle günlerin ardından birbirlerine sıkıca tutunacak günler nasip eder insaAllah diyordum..bak aynısı oldu sükür kiii
benim esimde öyle, bi kalk diyorum pc basından, diyo kk ya mı bakıcan.. hemen bliyor diğer facedekiler de arada bir soruyor, niye girmiyon.. hele bi abim saydığım biri var.. o diyo nerdesin kaç gündür hiç bi faaliyetini göremiyoruz.. napıyon, ne ediyon.. bska bi yere mi takılıyon yoksa dedi geçen ki gün.. yoo dedim nereye takılcamm face sıkdı, kimse konusmuyor dedim.. öle bi bildirim, msj fln varsa girip çıkıyorum 5dk en fazla 10dk duruyorum dedim.. o da çevirimdısı yine kimse anlamıyor dedim..
birde nereye takıldığımı desem. tmm artık bakıp dururlar.,neme lazımm , gerek yoookkk
kk da tam gaz konusmalara devam.. suraya girdim gireli. prof kesildim esimin basınaa bu aksam da diyor ki, bana baska bi kür bul, onu yapim simdi de. sen kendine değisik değisik kürler buluyon, banada keçiboynuzundan bska bul.. diyorr , bide onun derdine derman olam

yasağımm nerdesin sen yaa...
canım ne denir bilemiyorum ki, vardır elbet bunda da bi hayır.. elden birsey gelmiyor böyle zamanlarda..bunu sen daha iyi bilirsin balım, rabbim insaAllah bunları unutturacak mutluluklar yeni yılda taddıracaktır sana eminim, senin gönlünün zenginliği yeter, bu gönül zenginilğine, Rabbimin rızıkları da boldur,. insaAllah sana yeniden hamilelik duygusunu sonuna kadar yaşatacak bir hamilelik yaşatacaktır.. yeter ki sen iyi ol, yüzün hep gülsün, sen bizim yasağımızsın... hayalimizsinn.. seni çookkk seviyorumm... iyi ki varsın kusum benimm

Son düzenleme:
katrem benim kan pihtilasma sorunum var ignemide kullanmistim yoksa ondan dolayi ise baska yapacak bisey kalmiyo o zaman baska tedavi sekli yok cünkü

şu kan pıhtılasma sorununu bi anlıyamadım sanki
hani niye anlıyamadın diceksin yasağım..:44:
hani benim 3 tüp bebek vardı ya.. onlarda özellikle ilk ikisinde olanında, çok güzel gelisiyor, hani döllenip koyuluyor ya bna , iste zaman sonra nasıl bnde tutunamıyor da, bana kanama olarak geri dönüyor.. bunu bi türlü anlıyamadım ben
dktorların bunu anlaması için ne yapması lazımdı sizcee .. hani bi testler, tetkikler fln yapılmıstı ama, ondan da doru bi sonuç alınamamıstı..
ama döllenen, benden nasıl gidiyo, dktrum bu sonuçlara rağmen snden güzel haberler bekliyordum dediydi... ama olmadıı .. :85:

Son düzenleme:
offf nerde bu kızçelerim.. ben varım ama hiçbiri yok simdi de, bi kalksam, esim oturcak. o zamandan sonrada ya gelirseniz

peki hic bhcg hormonunda haMILELIK cikmismiydi... eger kimyasal gebelik olduysa pihtilasma olabilir ...aslinda dr tüp bebekten önce trombofili paneli testini yapmasi lazimdi pihtilasma varmi diye bi bakmalari lazimdi kanina, yapildimi bu test hic sana:26:

Son düzenleme:
hayalotum yine avatar degtistirmis :13:dememekki benimde zamanim geldi yarin bi bakim bu ise aglayan bi kiz koyacam su anki ruh halimi anlatir

Son düzenleme:
hayalotum yine avatar degtistirmis :13:dememekki benimde zamanim geldi yarin bi bakim bu ise aglayan bi kiz koyacam su anki ruh halimi anlatir
ya bizim uğurla suedamın olayından sonra kuşkuda kaldım canbonum ondan değiştirdim artık bebek resmımıde koymak ıstemedım bu fotoya bakıncada hoşuma gıttı ölem işte...sende ağlayan koyma bende oturup aglarım şimdik bak

ben geldimmmmmm

hayalotum ama cok güzel bi resim valal aslinda daha önce koyacaktim ama ne alaka derler diye koymadim simdi ise bana uyar en azindan ne alaka denmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…