- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.361
Ben geldimcanbonlarim internet acildi artik sizlerleyim
tek sorun smilleri yapamiyorum
Habibtem tebrik ederim 3 gundur ruyalarima kadar girdin cok sukur habibtem halayini cekicem ama
Pcden baglandigim zaman sevincten oynuyorum valla
Cok ozledim hepinizi gecmise daha bakamadim
Bi okumda gelim
umudum tatlım ben hala bekliyorum kırmızı gelmedi daha yarın test yapim diorum eşim bekle dio nasıl dayanacam gıı :44ndan habersiz yapim ben en iyisi:26:çatlarım yoksa
Valla biz uyuyorduk tatlımm.çalışmamız bu sabaha kaldıı
Evett valla kız habibtemm bi de stresli günşer geçirdiydi.çok şükür herşey geride kaldıı
Aynen benim eşimde diyo artık facete takılmıyon kk dasın hep diyo.dedim orda hepimizn derdi ortak.sohbet muhabbet güzell.face de bunları kimle konuşabilirim kiii.yaşasın
bende ıyıyım bıtanemmm
boyle havalardayım kocacım da suratıma bakıp bakıp guluyo..
kaç gundur oyle gulmuyodun nevar bu kulüpte diyo
habibtelerim yazmakta kararsiz kaldim yeni yila bi gün kala icinizi karartmak istemezdim ama simdi topige girincede nasilsin bebek nasil diye sorarsiniz ve bende yalan söylemek zorunda kalirim diye yazmak zorunda kaldim kusura bakmayindün kanamam basladi kendi dr tatile girmisti haftaya kadar yoktu bende hastaneye gitmek zorunda kaldim anlamistim ama cünkü kanamam coktu:26:heemen oradaki dr ultrasona aldi ve nasi oldu anlayamadim daha önce bebegi dr umla görmüstüm kalp atisida cok düzeldi ama bebek kaybolmus dr da anlattim görmüstük kalp atisini ne diye olabiliyo bunlar dedi yinede emin olmak icin bi üst dr cagirdi oda bakti bebek yoktu normalde 8.haftada omasi gerekirken hic büyümemis gelismemis dedi .. bide cok zor yere tüpün hemen kenarina yerlesmis dedi....sonra hemen hastaneye yatis verdi eve göndermedi sabah erkenden kürtaj dedi bende korkular basladi en cok korktugum seydir kürtaj psikolojimde cok kötü etkileniyo cünkü oda yetmezmis gibi yeri cok zorda belki karindan kamera ile girip öylede kürtaj yapmak zorunda kalabiliriz dedi ben iyice korkmaya basladim artik kötünün iyisi diyim odada yatarken bi agri basladi tuvalate kalktim tüm komplet olarak hersey pede geldi hemen esime seslendim hersey geldi dedim oda hemsireyi cagirdi aldi pedi dr göstermis..hemen dr geldi seni bi kez daha ultrasona alim dedi baktiki rahim temizlenmis sükürler olsun....operasyona gerek kalmadi üstümden bi yük kalkti ister burda kal istersen evede gidebilirsin dedi tabi ben orda dururmuyum gidecem dedi tamam dedi cikisimizi hazirladi dr olan herseyi bi mektuba yazdi bunu götür dedi...parcalarida biz patalojide inceleriz dedi...sebeb neymis belki bi acikliga kavvusur...erken düsük oldugu icin bilmiyorum kandan olabilirmi yada iyi yere yerlesememis gelisememiste olablir.... kendi dr zaten randevum carsamba bide ona gidimde oda muayene etsin bi....kanamam var bazende agrilarim oluyo olsun kürtaj agrisindan yine iyi hapla hafifletmeye calisiyorum... iste böyle canlarim benim...buda nasip degilmis....rabbim hepimize hayirli zamanda hayirli ve saglikli yavrular nasip etsin ben artik uzun bi süre düsünemem kendiliginden düsükte korunmaya bile gerek yok aama ben artik en az 6 ay kadar bunu unutmaya calisacam simdilik bi hamilelige tekrar bi cesaretim yok rabbim insallah sizlerin haberiyle yüzümü güldürür
katrem benim kan pihtilasma sorunum var ignemide kullanmistim yoksa ondan dolayi ise baska yapacak bisey kalmiyo o zaman baska tedavi sekli yok cünkü
şu kan pıhtılasma sorununu bi anlıyamadım sanki
hani niye anlıyamadın diceksin yasağım..:44:
hani benim 3 tüp bebek vardı ya.. onlarda özellikle ilk ikisinde olanında, çok güzel gelisiyor, hani döllenip koyuluyor ya bna , iste zaman sonra nasıl bnde tutunamıyor da, bana kanama olarak geri dönüyor.. bunu bi türlü anlıyamadım ben
dktorların bunu anlaması için ne yapması lazımdı sizcee .. hani bi testler, tetkikler fln yapılmıstı ama, ondan da doru bi sonuç alınamamıstı..
ama döllenen, benden nasıl gidiyo, dktrum bu sonuçlara rağmen snden güzel haberler bekliyordum dediydi... ama olmadıı .. :85:
ben geldimmm ama kimsecikler yok biraz mutfağı toparlım yıne gelırım kızçelerım
dedim umudum dedim bensız kk yapamaz dedimöyle tabi yaa.. hayalotsuzz kk mı olurr.. bak kızlar böyle diyor de esineeee
hayalotum mutfaktami kaybldun yawne zaman gitmisin halen yoksun
dedim umudum dedim bensız kk yapamaz dedimoda dediki ah bide şu kk suratına baksa seni yine alırmıydı dedi bana hemide hayalotaa
geldim işte burdayım canbonummmm
hayalotum yine avatar degtistirmis :13:dememekki benimde zamanim geldi yarin bi bakim bu iseaglayan bi kiz koyacam su anki ruh halimi anlatir
hayalotum geldi
hayalotum hosgeldin
ya bizim uğurla suedamın olayından sonra kuşkuda kaldım canbonum ondan değiştirdim artık bebek resmımıde koymak ıstemedım bu fotoya bakıncada hoşuma gıttı ölem işte...sende ağlayan koyma bende oturup aglarım şimdik bak
ben geldimmmmmm
hayalotum ama cok güzel bi resim valal aslinda daha önce koyacaktim ama ne alaka derler diye koymadim simdi ise bana uyar en azindan ne alaka denmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?