Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hoşbulduk bıtanem nasılsın ..bu arada eşin nasıl:26:

oda napsin bi daha bebek ne istemem ne diye simdiki ruh haliyle sana bisey olacak diye korkuyorum diyo dün bide karindan delik ne acariz demislerdi ya korktu oda..yaninda gülmeye calisiyorum ben iyiym sakin üzülme rabbim nasip ederse olur diyorum simdilik biraz dinlenelim bende istemiyorum ne diyorum yaninda belli etmemeye calisiyorum iste öyle hayalotum..rabbim sabrini veriyo

yasağım hsgledin bitanem, nasılsınn :26:

umudum iyi olmaya calisiyorum rabbim insalalh sabrinida veriyo... o öyle olmasini istediyse yapacak biseyim yok verende o alanda allahim en iyisini biliyo dememkki buda hakkimda hayirlisi degilmis

kaçakhayalim oda senin kadar üzülüyodur anlıyorum:26:
fazla içine atma ama beraber atlatın bu dönemi
geçicek inşallah daha cok yenı derdi veren rabbım sabrını dermanınıda gonderır elbet
biraz zaman geçsin sende iyice bi ilaçlarını kullan toparlan rabbım elbet nasıp edıcektır bukadar sıkıntıdan sonra meleğini kucağına almayı

yok cnm yaa, bhcg de hiç çıkmamıstı.. ve sonrasında da adet olmustum zatenn
tüp bebekten öncede öyel bir test yapıldığını hiç hatırlamıyorum ama esim bir sürü test yapılmıstı, o test sonuçları da o yaptırdığımız yerde kaldı dedi smdi :44:

Son düzenleme:

hayalotum bilmiyorum ama icim hatirlayinca ciz ediyo ama rabbim sabrinida veriyo o kadar kötü degilim su anrabbimden hasa daha iyisini bilemem o böyle olmasini istediyse dememkki hakkimizda hayirlisi buymus...belki sagliksizdirabbim dahahda aci cekmemizi istemedi..zaten ilk bastan beri hep hayirlisini istedim hic bi zaman illa olsun demedim...

dedim umudum dedim bensız kk yapamaz dedim oda dediki ah bide şu kk suratına baksa seni yine alırmıydı dedi bana hemide hayalotaa

geldim işte burdayım canbonummmm

ah kusum benim, ne varmıs senin suratında.. kmbilir daha kk da ne suratlar var dicem ne kadar olucak bilemiyorumm ..
hayalota nasıl der bunuu

öyleyse onu kafana takma umudum düsük olunca ondan süpheleniliyo cünkü

ağlayan kızmı?:26:
kaçakgım bu aglayan sana uymaz ya ben sevmedım en bastan bak

bnde hiç sevmedim, hem bizim yasağımıza hiç yakısmaz ki, ağlayan kız. o da ne öyle..

yasağım bizleri hep güldürür, aynı zamanda düsündürür.. bu da ne demeksee

saol meddcezirim benim...inslalahta sagliksizdir da ondan düsmüstür...cünkü kandan dolayi olmussa ümitler bitiyo cünkü ignem günde 2 kereye bile cikmisti o zaman tedavi secenegim kalmiyo cünkü allah göstermesin

İnşallaah ondan değildir bitanem benim yaaa, dualrım seninleee içini ferah tut kuzummm

bnde hiç sevmedim, hem bizim yasağımıza hiç yakısmaz ki, ağlayan kız. o da ne öyle..

yasağım bizleri hep güldürür, aynı zamanda düsündürür.. bu da ne demeksee

yaw bi bakin cok güzel agliyo amadoru nasrettin hocanin hindisi gibiyim..satisa cikarin beni

umudum simdi aklima geldi listeyi temizle bi zahmet banada tatilde yaz...su an ulasilamiyo ne yaz

hayalim hoş geldinnn

umudum nerdesin ya hu ben geldım

burdayım hayalotum burdayım..hsgeldin beebğimm
esim banada kürler bul, hep keçiboynuzu kaynatıp içiyorum dediydi, sizler yoksunuz die bi o konulara daldıydımm..
esime ÇAKSIR SUYU buldum.. bak bunu içicekmişin dedim.. he onu biliyordum dedi..ama hiç alıp içtiğni görmedim ..
artık bakalım ne olcak bizim bu halimiz

bende hep öyle dua ediyorum canbonum
allahım eli ayagı düzgünse saglıklıysa hayırlı bır evlat olucaksa nasıp eyle
hayat elbette heristedıgımızı getırmıcek belkı ama umutsuzda yaşanmaz hayalsızde yasanmaz
geçicek imşallah canbonum

ben geldim canlarımmm
umudummm hayalotum nasılsınızzzz ballarım
yasakhayalim iyi misin nasıl oldun bitanemm benimm
secills merhaba tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…