- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.381
hoşbulduk bıtanem nasılsın..bu arada eşin nasıl:26:
ağlayan kızmı?:26:
kaçakgım bu aglayan sana uymaz ya ben sevmedım en bastan bak
saol umudum..yatmadan bi bakim dedim ve sen gelmisin
yasağım hsgledin bitanem, nasılsınn :26:
oda napsin bi daha bebek ne istemem ne diye simdiki ruh haliyle sana bisey olacak diye korkuyorum diyo dün bide karindan delik ne acariz demislerdi ya korktu oda..yaninda gülmeye calisiyorum ben iyiym sakin üzülme rabbim nasip ederse olur diyorum simdilik biraz dinlenelim bende istemiyorum ne diyorum yaninda belli etmemeye calisiyorum iste öyle hayalotum..rabbim sabrini veriyo
bi bak istemezsen koymam ama cok güzel bi kiz
peki hic bhcg hormonunda haMILELIK cikmismiydi... eger kimyasal gebelik olduysa pihtilasma olabilir ...aslinda dr tüp bebekten önce trombofili paneli testini yapmasi lazimdi pihtilasma varmi diye bi bakmalari lazimdi kanina, yapildimi bu test hic sana:26:
kaçakhayalim oda senin kadar üzülüyodur anlıyorum:26:
fazla içine atma ama beraber atlatın bu dönemi
geçicek inşallah daha cok yenı derdi veren rabbım sabrını dermanınıda gonderır elbet
biraz zaman geçsin sende iyice bi ilaçlarını kullan toparlan rabbım elbet nasıp edıcektır bukadar sıkıntıdan sonra meleğini kucağına almayı
yerim seni kız koy tamam ama o ağladıkça sen gülceksen koy sözmü
dedim umudum dedim bensız kk yapamaz dedimoda dediki ah bide şu kk suratına baksa seni yine alırmıydı dedi bana hemide hayalotaa
geldim işte burdayım canbonummmm
yok cnm yaa, bhcg de hiç çıkmamıstı.. ve sonrasında da adet olmustum zatenn
tüp bebekten öncede öyel bir test yapıldığını hiç hatırlamıyorum ama esim bir sürü test yapılmıstı, o test sonuçları da o yaptırdığımız yerde kaldı dedi smdi :44:
ağlayan kızmı?:26:
kaçakgım bu aglayan sana uymaz ya ben sevmedım en bastan bak
saol meddcezirim benim...inslalahta sagliksizdir da ondan düsmüstür...cünkü kandan dolayi olmussa ümitler bitiyo cünkü ignem günde 2 kereye bile cikmisti o zaman tedavi secenegim kalmiyo cünkü allah göstermesin
bnde hiç sevmedim, hem bizim yasağımıza hiç yakısmaz ki, ağlayan kız. o da ne öyle..
yasağım bizleri hep güldürür, aynı zamanda düsündürür.. bu da ne demeksee
İnşallaah ondan değildir bitanem benim yaaa, dualrım seninleee içini ferah tut kuzummm
hayalim hoş geldinnn
umudum nerdesin ya hu ben geldım
hayalotum bilmiyorum ama icim hatirlayinca ciz ediyo ama rabbim sabrinida veriyo o kadar kötü degilim su anrabbimden hasa daha iyisini bilemem o böyle olmasini istediyse dememkki hakkimizda hayirlisi buymus... belki sagliksizdi rabbim dahahda aci cekmemizi istemedi..zaten ilk bastan beri hep hayirlisini istedim hic bi zaman illa olsun demedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?