Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum iyi olmaya calisiyorum rabbim insalalh sabrinida veriyo... o öyle olmasini istediyse yapacak biseyim yok verende o alanda allahim en iyisini biliyo dememkki buda hakkimda hayirlisi degilmis

bitanem demen gibi bizler göremiyoruz. hep istiyoruz.. ama sonucunu göremediğimiz için, sadece istiyoruz..ama dualaramızda hep sağlıklan sıhatlen bizlerede nasip et diyoruzs.. demek ki var bisey ki, daha sonradan üzülmektense, smdi böle erken olması daha iyi mi desem bilemedim simdi..:26:

yaw ben gülmeden duramaam bak basladim bilem alalallaa

ah kusum benim, ne varmıs senin suratında.. kmbilir daha kk da ne suratlar var dicem ne kadar olucak bilemiyorumm ..
hayalota nasıl der bunuu
heç işte demiyoki bu hayalot beni nasılda beğenip aldıalaalaa
yaw bi bakin cok güzel agliyo amadoru nasrettin hocanin hindisi gibiyim..satisa cikarin beni
tamam hadı ızın verdım eklede bakalım

çaksır suyumu oda ne ne işe yarıyomuş

tabiki umudum erkenden olmasi daha iyi oldu az sarsilma kurtulurum ama 3.bebek baya büyüktü bide evde elime geldi anlatilmaz yasanir bi durumdu rabbim düsmanimada vermesin....

Son düzenleme:
yaw bi bakin cok güzel agliyo amadoru nasrettin hocanin hindisi gibiyim..satisa cikarin beni

olmaz...bi baktınız alıstınız diyeceksin, olmaz efenim kabul etmiyoruzz
yok yasağım gereken hindi satısları çoktan tükendi, senide bulurlarsa, kapısanın elinde kalırsırn, bize bise kalmaz sonraa

olmaz...bi baktınız alıstınız diyeceksin, olmaz efenim kabul etmiyoruzz
yok yasağım gereken hindi satısları çoktan tükendi, senide bulurlarsa, kapısanın elinde kalırsırn, bize bise kalmaz sonraa

yok düsündüm satmayin beni ben sizle mutluyum alalalalla

umudum simdi aklima geldi listeyi temizle bi zahmet banada tatilde yaz...su an ulasilamiyo ne yaz

yerim ben seni yaaaa.. nasıl ulasılmıyomus.. biz sana her daim ulasmak istiyoruzzz, sen buranın olmazsa olmazısınn,
hem ben seni ben keşfettim diyorsun, smdi beni kurda kusa yem etmeee

ben geldim canlarımmm
umudummm hayalotum nasılsınızzzz ballarım
yasakhayalim iyi misin nasıl oldun bitanemm benimm
secills merhaba tatlımm

medcezirimm hsgeldin kusum benim.. iyiyiz sen nasılsın bakimm
kürlerin içinde kaldık yakında birbirimizi kaynatııp içecez esimlee

yerim ben seni yaaaa.. nasıl ulasılmıyomus.. biz sana her daim ulasmak istiyoruzzz, sen buranın olmazsa olmazısınn,
hem ben seni ben keşfettim diyorsun, smdi beni kurda kusa yem etmeee

yaw caktirma alalal sizin icin gecerli degil calisma ne yönünden dememk istedim ulasilmayinca calismada olmaz anla iste bunu sende bilirsin alalalalalaben yokken hayalotuma emanetsin kimseye yem etmeyiz alala seni

Son düzenleme:
5 dakka musade eşim geldi şimdi soru yağmuruna tutup hemen geliyorum canbonlar sakın bıyere kaçmayınn

tut hayalotum terlet iyice dogduguna pisman olsun acima
kacacak yer arasin
yaw ben iyice kötü oldum allala sol omuzumdaki faaliyette galiba yine

Son düzenleme:
tabiki umudum erkenden olmasi daha iyi oldu az sarsilma kurtulurum ama 3.bebek baya büyüktü bide evde elime geldi anlatilmaz yasanir bi durumdu rabbim düsmanimada vermesin....

amin bitanem Rabbim bi daha yaşatmasın kuzummmmmmm

medcezirimm hsgeldin kusum benim.. iyiyiz sen nasılsın bakimm
kürlerin içinde kaldık yakında birbirimizi kaynatııp içecez esimlee

ben de örgülere daldım bitanemm, arkadaşımın bebeği olcak ona bişeyler örüyorum bi taraftan da hepimiz iin dua ediyorum.. Rabbim hayırlısı ile versin, kucağımıza almayı da nasip etsin inş... demek kürlere daldınız bizde yapalım dedik ama keçiboynuzu kürü eşimin tansiyonunu düşürüyo hep

heç işte demiyoki bu hayalot beni nasılda beğenip aldıalaalaa

çaksır suyumu oda ne ne işe yarıyomuş

sayemde bütün kürleri öğreniceğnizz hee

kusum çaksır suyu..
Etkili bir afrodizyak olan bu bitki, sperm sayısını ve hareketliliğini de arttırıcı etkilere sahiptir. Kasları kuvvetlendirir ve kas ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Sinirleri rahatlatır. Astım ve bronşitte faydalıdır.
Aynı zamanda, Hatay dolaylarında yetisen bu bitkiyi, keçi ve koyunlar yediğinde ikiz ve üçüz koyuncuklar ve keçicikler doğuyormuss

Çakşır Otu ve Kökü Nasıl Kullanılır? Çakşır Otu Kökü kurutulup toz haline getirildikten sonra 500 gr bal ile 100 gr Çakşır Otu macun yapılarak kullanılır. 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı çakşır kökü olacak şekilde hazırlanan çay da içilebilir. Çakşır Otu düzenli kullanıldığında olumlu etkileri görülmektedir.

meddcezirim esine cinko ve vitamin c hapi al sperm icin cok etkili bu vitaminler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…