- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.401
umudum iyi olmaya calisiyorum rabbim insalalh sabrinida veriyo...o öyle olmasini istediyse yapacak biseyim yok verende o alanda allahim en iyisini biliyo dememkki buda hakkimda hayirlisi degilmis
ben geldim canlarımmm
umudummm hayalotum nasılsınızzzz ballarım
yasakhayalim iyi misin nasıl oldun bitanemm benimm
secills merhaba tatlımm
yaw ben gülmeden duramaambak basladim bilem alalallaa
heç işteah kusum benim, ne varmıs senin suratında.. kmbilir daha kk da ne suratlar var dicem ne kadar olucak bilemiyorumm ..
hayalota nasıl der bunuu
tamam hadı ızın verdım eklede bakalımyaw bi bakin cok güzel agliyo amadoru nasrettin hocanin hindisi gibiyim ..satisa cikarin beni
burdayım hayalotum burdayım..hsgeldin beebğimm
esim banada kürler bul, hep keçiboynuzu kaynatıp içiyorum dediydi, sizler yoksunuz die bi o konulara daldıydımm..
esime ÇAKSIR SUYU buldum.. bak bunu içicekmişin dedim.. he onu biliyordum dedi..ama hiç alıp içtiğni görmedim ..
artık bakalım ne olcak bizim bu halimiz
bitanem demen gibi bizler göremiyoruz. hep istiyoruz.. ama sonucunu göremediğimiz için, sadece istiyoruz..ama dualaramızda hep sağlıklan sıhatlen bizlerede nasip et diyoruzs.. demek ki var bisey ki, daha sonradan üzülmektense, smdi böle erken olması daha iyi mi desem bilemedim simdi..:26:
yaw bi bakin cok güzel agliyo amadoru nasrettin hocanin hindisi gibiyim ..satisa cikarin beni
ben geldim canlarımmm
secills merhaba tatlımm
olmaz...bi baktınız alıstınız diyeceksin, olmaz efenim kabul etmiyoruzz
yok yasağım gereken hindi satısları çoktan tükendi, senide bulurlarsa, kapısanın elinde kalırsırn, bize bise kalmaz sonraa
umudum simdi aklima geldi listeyi temizle bi zahmet banada tatilde yaz...su an ulasilamiyo ne yaz
ben geldim canlarımmm
secills merhaba tatlımm
yerim ben seni yaaaa..nasıl ulasılmıyomus.. biz sana her daim ulasmak istiyoruzzz, sen buranın olmazsa olmazısınn,
hem ben seni ben keşfettim diyorsun, smdi beni kurda kusa yem etmeee
yok düsündüm satmayin beni ben sizle mutluyum alalalalla
5 dakka musade eşim geldi şimdi soru yağmuruna tutup hemen geliyorum canbonlar sakın bıyere kaçmayınn
bende dıyorumki ben bu kızı neden bukadar cok yıyorummeğersem hindiymişşş
yaw caktirma alalal sizin icin gecerli degil calisma ne yönünden dememk istedim ulasilmayinca calismada olmaz anla iste bunu sende bilirsin alalalalalaben yokken hayalotuma emenetsin kimseye yem etmeyiz alala seni
tabiki umudum erkenden olmasi daha iyi oldu az sarsilma kurtulurum ama 3.bebek baya büyüktü bide evde elime geldi anlatilmaz yasanir bi durumdu rabbim düsmanimada vermesin....
medcezirimm hsgeldin kusum benim.. iyiyiz sen nasılsın bakimm
kürlerin içinde kaldıkyakında birbirimizi kaynatııp içecez esimlee
heç iştedemiyoki bu hayalot beni nasılda beğenip aldı alaalaa
çaksır suyumu oda nene işe yarıyomuş
kuzum hoşgeldinnnnn
amin bitanem Rabbim bi daha yaşatmasın kuzummmmmmm
ben de örgülere daldım bitanemm, arkadaşımın bebeği olcak ona bişeyler örüyorum bi taraftan da hepimiz iin dua ediyorum.. Rabbim hayırlısı ile versin, kucağımıza almayı da nasip etsin inş... demek kürlere daldınız bizde yapalım dedik ama keçiboynuzu kürü eşimin tansiyonunu düşürüyo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?