Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tabiki umudum erkenden olmasi daha iyi oldu az sarsilma kurtulurum ama 3.bebek baya büyüktü bide evde elime geldi anlatilmaz yasanir bi durumdu rabbim düsmanimada vermesin....

yasağım üzülme yaa... offf ne diyeceğimi de bilmiyorumm
bu ay benimde şu içtiğim seylerden dolayı mıdır nedir bilmiyorum da. adetim bitit sanki,. salı günü abdest alırım diye hesapladım normal zamanımdı. ama simid nasıl ne zaman dus alıcam bilmiyorumm

tamam umudum bende kapatacam bu konuyu zaten kimse benim yüzümden üzülmesin yeni yila az kala kimsenin ici kararmasin kuzum benim

yaw tam ne zaman temizlenirsen ozaman dusunu al

dr.a gittik bişey kullanalım mı dedik yok dedi kuzum, yine de alsak mı kii.. Bi zararı olur mu acabaa

bizede önermedi hic bi dr ben tam almistim aama kullanmadan hamile kalmistim sadece bi dr dahada güclenmesi icin kulanirsaniz kullanin demisti

Son düzenleme:

ıkız ve üçüz tam bana gore
hoşbulduk şekerim, çektin mii kocişini sorguyaaa
çekmemmiiii
hayalotum nerdesin naptin kiz adami
buna benzettim şaftı kaydı adamın ya

tamam umudum bende kapatacam bu konuyu zaten kimse benim yüzümden üzülmesin yeni yila az kala kimsenin ici kararmasin kuzum benim

ne demek konuyu kapatcam kuzum, başlarım ben yeni yıla... biz böyle zamanlarda birbirimizin yanında olmayacaksak buranın ne anlamı var ki bitanem.. Sen iyi olana kadar konu kapatmak falan yok ookkk

kızlar benim kalkmam lazım. esim basımda dikilip durdu. hadi bitmedi mi yazıcakların diye.. aranızdan ayrılma vakti geldii
hemmen bi listeyi öne alim, yasağımın dediği gibi..
son ki msjlara cvp veremedim,. sadece beğen yapabildim. tekrar girebilirsem yazarım, giremezsem sabah yazarım..
hepinizi öpüyorum can kuslarım benimm

iyi geceler umudum

Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah
---------------
Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.

Twettytgb .........27 Aralık.............. Calısma günleri ????
selenclk ............28 Aralık ..............Calısma günleri ????

yeliz1115 ..........29 Aralık...............Calısma günleri ????
gamyoncu .........31 Aralık.............. Calısma günleri
thb83.................2 Ocak ................
Calısma günleri
keser84 .............8 Ocak ................ Calısma günleri
kln .....................9-10 Ocak............Calısma günleri

gurbetkiz ...........10-11 Ocak.......... Calısma günleri
8scorpions..........11 Ocak................Calısma günleri
medd_cezir........ 12 Ocak ...............Calısma günleri
K_bis .................13 ocak................ Calısma günleri
Hayalim4141 ......16 Ocak................
Calısma günleri
gumus19 ............21 Ocak............... Calısma günleri
Umut81................21 Ocak............... Calısma günleri

loorii .......................... Bat tarihi ? :44:
Layla93 ....................... Bat tarihi ? :44:

yazsaati.........................
Beklemede :44:
Hayalot .........................Beklemede :44:
yasakhayal.....................Tatildee

vee tebriklerrr diyoruzz ! MASAALLAH MASAALLAH, DARISI BİZLERE İNSAALLAHHH

aseton44.................
aybish .....................

rose_29....................
bebekim_33...............

merbek.....................
katre1989 .................
reann........................
ALPPIN......................

hayalotum sorgusu bitmedi daha galiba kocasi böyle olmustur:111::111::111::111::111:yasasin

kizma öretmenim:18::18::18:
kızar mıyım ben sana hiiiiçççççç oyy kıyamma kuzum benimmmm

iyi geceler cankuşummm, benim kocişim de hadii film izleyelim diyip duruyo bende birazdan çıkmak zorunda kalcam galibaa:26:

hayalotum sorgusu bitmedi daha galiba kocasi böyle olmustur:111::111::111::111::111:yasasin
kim tutar hayalotumuuuuuu

bitti canım bitti

bebeğim bitti demek sorgun, durumlar nasıl bakalım

canları bu arada bişe sorcam sizeee.. biz dün çalışmıştık, ovu testim de bugün pozitif... bu gece sabak namazından sonra çalışsak nasıl olur sizceee.. normalde hep gün aşırı yaptık tutturamadık bu kez de ovu testinin pozitif olduğu her gün mü yapsak acaba

konuyu kapamak falan yokk sen gercekten ısteyene kadar canbonum.herşeyımızı paylaşmak ıcın burdayız evet uzuluyoruz ama sende uzuluyosun yenı yıl oylede gelıcek boylede onemlı olan o yenı yıla bırlıkte gırmek
tatlı ruyalar canım ıyı geceler

sabah calisin meddcezirim arka arkaya spermler zayifliyo..sabah dahaa iyi olurhergün zayiflar spermler canim benim

yahu bınkerede soyledım yahu
teste ne bakıyon sen ahhhhhhhhh ahhhhhhhh benım çalışmalarım olacaktı vallahı kk benı zor bulurdu
sen boş bırakma hergun yap kuzum 3 gunu denedık yok 2 gunu denedık yok buseferde hergun yap bakalım ne olacak dahada kaçıcak yerı kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…