- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.421
tabiki umudum erkenden olmasi daha iyi oldu az sarsilma kurtulurum ama 3.bebek baya büyüktü bide evde elime geldi anlatilmaz yasanir bi durumdu rabbim düsmanimada vermesin....
yok düsündüm satmayin beni ben sizle mutluyum alalalalla
meddcezirim esine cinko ve vitamin c hapi al sperm icin cok etkili bu vitaminler....
yasağım üzülme yaa... offf ne diyeceğimi de bilmiyorumm
bu ay benimde şu içtiğim seylerden dolayı mıdır nedir bilmiyorum da. adetim bitit sanki,. salı günü abdest alırım diye hesapladım normal zamanımdı. ama simid nasıl ne zaman dus alıcam bilmiyorumm
dr.a gittik bişey kullanalım mı dedik yok dedi kuzum, yine de alsak mı kii.. Bi zararı olur mu acabaa
abovvvvvvvvvvvv
ıkız ve üçüz tam bana gore
sayemde bütün kürleri öğreniceğnizz hee
kusum çaksır suyu..
Etkili bir afrodizyak olan bu bitki, sperm sayısını ve hareketliliğini de arttırıcı etkilere sahiptir. Kasları kuvvetlendirir ve kas ağrılarını gidermeye yardımcı olur. Sinirleri rahatlatır. Astım ve bronşitte faydalıdır.
Aynı zamanda, Hatay dolaylarında yetisen bu bitkiyi, keçi ve koyunlar yediğinde ikiz ve üçüz koyuncuklar ve keçicikler doğuyormuss
Çakşır Otu ve Kökü Nasıl Kullanılır? Çakşır Otu Kökü kurutulup toz haline getirildikten sonra 500 gr bal ile 100 gr Çakşır Otu macun yapılarak kullanılır. 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı çakşır kökü olacak şekilde hazırlanan çay da içilebilir. Çakşır Otu düzenli kullanıldığında olumlu etkileri görülmektedir.
çekmemmiiiihoşbulduk şekerim, çektin mii kocişini sorguyaaa
buna benzettimhayalotum nerdesin naptin kiz adami
tamam umudum bende kapatacam bu konuyu zaten kimse benim yüzümden üzülmesin yeni yila az kala kimsenin ici kararmasin kuzum benim
yaw tam ne zaman temizlenirsen ozaman dusunu al
ne demek konuyu kapatcam kuzum, başlarım ben yeni yıla... biz böyle zamanlarda birbirimizin yanında olmayacaksak buranın ne anlamı var ki bitanem.. Sen iyi olana kadar konu kapatmak falan yok ookkk
kızlar benim kalkmam lazım. esim basımda dikilip durdu. hadi bitmedi mi yazıcakların diye.. aranızdan ayrılma vakti geldii
hemmen bi listeyi öne alim, yasağımın dediği gibi..
son ki msjlara cvp veremedim,. sadece beğen yapabildim. tekrar girebilirsem yazarım, giremezsem sabah yazarım..
hepinizi öpüyorum can kuslarım benimm
hayalotum sorgusu bitmedi daha galibakocasi böyle olmustur:111::111::111::111::111:yasasin
kızar mıyım ben sana hiiiiçççççç oyy kıyamma kuzum benimmmmkizma öretmenim:18::18::18:
kızlar benim kalkmam lazım. esim basımda dikilip durdu. hadi bitmedi mi yazıcakların diye.. aranızdan ayrılma vakti geldii
son ki msjlara cvp veremedim,. sadece beğen yapabildim. tekrar girebilirsem yazarım, giremezsem sabah yazarım..
kim tutar hayalotumuuuuuuhayalotum sorgusu bitmedi daha galibakocasi böyle olmustur:111::111::111::111::111:yasasin
bitti canım bitti
konuyu kapamak falan yokk sen gercekten ısteyene kadar canbonum.herşeyımızı paylaşmak ıcın burdayız evet uzuluyoruz ama sende uzuluyosun yenı yıl oylede gelıcek boylede onemlı olan o yenı yıla bırlıkte gırmektamam umudum bende kapatacam bu konuyu zaten kimse benim yüzümden üzülmesin yeni yila az kala kimsenin ici kararmasin kuzum benim
yaw tam ne zaman temizlenirsen ozaman dusunu al
tatlı ruyalar canım ıyı gecelerkızlar benim kalkmam lazım. esim basımda dikilip durdu. hadi bitmedi mi yazıcakların diye.. aranızdan ayrılma vakti geldii
kim tutar hayalotumuuuuuu
bebeğim bitti demek sorgun, durumlar nasıl bakalım
canları bu arada bişe sorcam sizeee.. biz dün çalışmıştık, ovu testim de bugün pozitif... bu gece sabak namazından sonra çalışsak nasıl olur sizceee.. normalde hep gün aşırı yaptık tutturamadık bu kez de ovu testinin pozitif olduğu her gün mü yapsak acaba
kim tutar hayalotumuuuuuu
bebeğim bitti demek sorgun, durumlar nasıl bakalım
canları bu arada bişe sorcam sizeee.. biz dün çalışmıştık, ovu testim de bugün pozitif... bu gece sabak namazından sonra çalışsak nasıl olur sizceee.. normalde hep gün aşırı yaptık tutturamadık bu kez de ovu testinin pozitif olduğu her gün mü yapsak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?