Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum senin adam yandi

sabah calisin meddcezirim arka arkaya spermler zayifliyo..sabah dahaa iyi olurhergün zayiflar spermler canim benim

bebeğim 10 aydır hep adetten sonra gün aşırı çalıştık ama olmadıı, o yüzden kafamız karıştı:44:

valla bilemedik ki kuzucum bu ay da böyle olsun bakalım, 2-3 gün sabah namazından sonra çalışcazzz o saatte de çalışma nasıl olursa artıkınn

valla sabah namazından sonra bırınız boyle olursunuzdiğerinizdeboyle olursunuz benden soylemesı

Selam canlarim ,, kimler var buralarda bakalim, nasilsiniz??:44::44: , ben pek giremiyorum kiz kardesim geldi ziyaretime sali gunu geri donecek duramadim bi bakiniyim dedim naparsiniz diye

valla sabah namazından sonra bırınız boyle olursunuzdiğerinizdeboyle olursunuz benden soylemesı

aminnnn diyem bari
inşallahhhhh

Valla bana da öyle geliyo tipler aynı böyle olcaakk
benim eşim uykuyu çook sever, az önce eşime de tam iş peşindeyken uyuyakalırsan hiç şaşırmam dedim.. baya güldük

Selam canlarim ,, kimler var buralarda bakalim, nasilsiniz??:44::44: , ben pek giremiyorum kiz kardesim geldi ziyaretime sali gunu geri donecek duramadim bi bakiniyim dedim naparsiniz diye

hoşgeldin bitanem, yiyiz çok şüküürrr sen nasılsınn kardeşin gelmiş ne güzeeeeelllllll, gözün aydın

hoşgeldin bitanem, yiyiz çok şüküürrr sen nasılsınn kardeşin gelmiş ne güzeeeeelllllll, gözün aydın

Sagol canim bende iyiyim ,, Calismalarin ardindan bugun kardesimle 4-5 saat alisveris yaptik cok iyi geldi anliyacagin , sagol bu arada canim...

kizlar birsey diyecem ben 1-2 aydir kiloyu aldim gotuyorum yok kilo aliyorum evlendigimde 48 kiloydum ... simdi kaclardayim bilmiyorum 3-4 ay once tartildigimda 52 kg dim.... Kiz kardesim gelirgelmez anah bu göbek ne hamile gibi.. bu arada kiz kardesim benim ikizim .

hoşeldın gurbetkızçemmmm nasılsınnnn ohhh kardeşin gelmiş gözün aydın
Valla bana da öyle geliyo tipler aynı böyle olcaakk
benim eşim uykuyu çook sever, az önce eşime de tam iş peşindeyken uyuyakalırsan hiç şaşırmam dedim.. baya güldük

allah ıyılıgını versın emii

kaçakhayalimmm ağlayan kızı koymuşunnnn bi bakem iyice

52 kılo cok degılkı hem onemlı olan saglıklı olmak
bende ilaçlardan 2 kilo aldım iştahımı kesti stresı bı yana ama nedense durduk yere kılo alıyorum gurbet kızçem..
inşallah bızlerınde ıkızlerı olur benım ucuzumde olabılır sız belkı ıstemessınız dıye sıze yazmadım ucuz

Sukur canim iyiyiim, yorgunluk coktu yogun bir gunden sonra.. sagol canim kardesim icinde, kurban bayramindan beri gormezdim iyi geldi banada ...sen nasilsin canim ,, modem almisiniz galiba?

aldık canım dun acılcaktı gece 2 ye kadar uyuyamadım ha acılcak sımdı acılır dıye modemın basında bekledım elımde pc:53
sonra saat kaçtı bılmıyorum dalmışım eşim kaldırdı kalk artık yataga gırelım dıye
sabah bı uyandım ısıklar yanıyo

Allah ısteyen herkese versın,umarım bıran once bebeklerınızı kucagınıza alırsınız

aminnnnn çok teşekkürler, bu arada hoşgeldiniizzz

bitanem ben de evlendiğimde 47 kiloydum şuan ise 53 kiloyum... Boyum 1.68 herkes zayıf olduğumu falan söyler ama gel bi de bana sor az da olsa göbüşüm var ayolll

canalrım benn kaçtımmmmmm kocişii çook beklettim
ovu testim pozitiff nooolur dua edin de hayırlısı ile tutturalım canlarım
sizi çook seviyorum hepinizeee iyi geceleeerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…