- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.441
yahu bınkerede soyledım yahu
teste ne bakıyon sen ahhhhhhhhh ahhhhhhhh benım çalışmalarım olacaktı vallahı kk benı zor bulurdu
sen boş bırakma hergun yap kuzum 3 gunu denedık yok 2 gunu denedık yok buseferde hergun yap bakalım ne olacak dahada kaçıcak yerı kalmaz
sabah calisin meddcezirim arka arkaya spermler zayifliyo..sabah dahaa iyi olurhergün zayiflar spermler canim benim
sabah calisin meddcezirim arka arkaya spermler zayifliyo..sabah dahaa iyi olurhergün zayiflar spermler canim benim
yahu bınkerede soyledım yahu
teste ne bakıyon sen ahhhhhhhhh ahhhhhhhh benım çalışmalarım olacaktı vallahı kk benı zor bulurdu
sen boş bırakma hergun yap kuzum 3 gunu denedık yok 2 gunu denedık yok buseferde hergun yap bakalım ne olacak dahada kaçıcak yerı kalmaz
hayalotum senin adam yandi
kuzum kocalarınıza baklava falan yedırın
bal kaymak yedırın fındık cevız yedırın bışeycık olmaz
bebeğim 10 aydır hep adetten sonra gün aşırı çalıştık ama olmadıı, o yüzden kafamız karıştı:44:
valla bilemedik ki kuzucum bu ay da böyle olsun bakalım, 2-3 gün sabah namazından sonra çalışcazzz o saatte de çalışma nasıl olursa artıkınn
yediriyoruz kuzucumm, az önce 1 tabak ceviz, incir falan yedi YARASSSSSSSIIIIIIIIINNNNNN
valla sabah namazından sonra bırınız boyle olursunuzdiğerinizde boyle olursunuz benden soylemesı
aminnnn diyem bari
inşallahhhhh
Selam canlarim ,, kimler var buralarda bakalim, nasilsiniz??:44::44: , ben pek giremiyorum kiz kardesim geldi ziyaretime sali gunu geri donecek duramadim bi bakiniyim dedim naparsiniz diye
hoşgeldin bitanem, yiyiz çok şüküürrr sen nasılsınnkardeşin gelmiş ne güzeeeeelllllll, gözün aydın
hoşeldın gurbetkızçemmmm nasılsınnnn ohhh kardeşin gelmiş gözün aydınSelam canlarim ,, kimler var buralarda bakalim, nasilsiniz??:44::44: , ben pek giremiyorum kiz kardesim geldi ziyaretime sali gunu geri donecek duramadim bi bakiniyim dedim naparsiniz diye
Valla bana da öyle geliyo tipler aynı böyle olcaakk
benim eşim uykuyu çook sever, az önce eşime de tam iş peşindeyken uyuyakalırsan hiç şaşırmam dedim.. baya güldük
Allah ısteyen herkese versın,umarım bıran once bebeklerınızı kucagınıza alırsınız
hoşeldın gurbetkızçemmmm nasılsınnnn ohhh kardeşin gelmiş gözün aydın
Sagol canim bende iyiyim ,, Calismalarin ardindanbugun kardesimle 4-5 saat alisveris yaptik cok iyi geldi anliyacagin , sagol bu arada canim...
kizlar birsey diyecem ben 1-2 aydir kiloyu aldim gotuyorum yok kilo aliyorum evlendigimde 48 kiloydum ... simdi kaclardayim bilmiyorum 3-4 ay once tartildigimda 52 kg dim.... Kiz kardesim gelirgelmez anah bu göbek ne hamile gibi.. bu arada kiz kardesim benim ikizim .
Sukur canim iyiyiim, yorgunluk coktu yogun bir gunden sonra.. sagol canim kardesim icinde, kurban bayramindan beri gormezdim iyi geldi banada ...sen nasilsin canim ,, modem almisiniz galiba?
Allah ısteyen herkese versın,umarım bıran once bebeklerınızı kucagınıza alırsınız
Sagol canim bende iyiyim ,, Calismalarin ardindanbugun kardesimle 4-5 saat alisveris yaptik cok iyi geldi anliyacagin , sagol bu arada canim...
kizlar birsey diyecem ben 1-2 aydir kiloyu aldim gotuyorum yok kilo aliyorum evlendigimde 48 kiloydum ... simdi kaclardayim bilmiyorum 3-4 ay once tartildigimda 52 kg dim.... Kiz kardesim gelirgelmez anah bu göbek ne hamile gibi.. bu arada kiz kardesim benim ikizim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?