- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.461
aminnnnn çok teşekkürler, bu arada hoşgeldiniizzz
bitanem ben de evlendiğimde 47 kiloydum şuan ise 53 kiloyum... Boyum 1.68 herkes zayıf olduğumu falan söyler ama gel bi de bana sor az da olsa göbüşüm var ayolll
canalrım benn kaçtımmmmmmkocişii çook beklettim
ovu testim pozitiff nooolur dua edin de hayırlısı ile tutturalım canlarım
sizi çook seviyorum hepinizeee iyi geceleeerrrr
ahhhh en ıyısı ben soylımde sışmanım demeyın barııı
160 55 bide yanında buçuğu var
hayırlı geceler kızlar baktım bi kaç kişi var yeni üye olarak sorayım yakalamışken burda sizleri dedim ya ben bi yere bi yorum cevap yazıyorum sonra onu bulamıyorum nasıl bulucam bi yardımcı olsanız aydınlatsanız beni :))
canım işe başlamadan abdest alın 2 rekat namaz kılın tatlı ruyalar duaları senınle
hoşgeldin canım bildirimler bolumunden veya yazdıgım cevaplar bolumunden takıp edebılırsın
sizlermi şişmansınız asıl tosun benim boyum 171 kilom 82 maşallah diyin nazar değmesin bide bu kiloyla hamiş kalmaya çalışıyorum töbe yararbbim töbe
52 kılo cok degılkı hem onemlı olan saglıklı olmak
bende ilaçlardan 2 kilo aldım iştahımı kesti stresı bı yana ama nedense durduk yere kılo alıyorum gurbet kızçem..
inşallah bızlerınde ıkızlerı olur benım ucuzumde olabılır sız belkı ıstemessınız dıye sıze yazmadım ucuz
aldık canım dun acılcaktı gece 2 ye kadar uyuyamadım ha acılcak sımdı acılır dıye modemın basında bekledım elımde pc:53
sonra saat kaçtı bılmıyorum dalmışım eşim kaldırdı kalk artık yataga gırelım dıye
sabah bı uyandım ısıklar yanıyo
aminnnnn çok teşekkürler, bu arada hoşgeldiniizzz
bitanem ben de evlendiğimde 47 kiloydum şuan ise 53 kiloyum... Boyum 1.68 herkes zayıf olduğumu falan söyler ama gel bi de bana sor az da olsa göbüşüm var ayolll
canalrım benn kaçtımmmmmmkocişii çook beklettim
ovu testim pozitiff nooolur dua edin de hayırlısı ile tutturalım canlarım
sizi çook seviyorum hepinizeee iyi geceleeerrrr
kız sende boy varmış heeebende oda yok
boyuna gore cokta kılon fazla degıl hem belkı kemıklerın kalındır benım gıbı
hb tatlımda bildirimleri görüyorumda yazdığım cevaplar nerde utanma işareti :))))
ne ilaci canim ? benim boyum 162 uzun degilim 52-53 kiloydm en sonra ama kilo aldigimi hissediyorum rahat degilim yani , insallah hamis olurumda onu bahane ederim yaa ..
Allah seni ne yapmasin kizz pc basini beklimis birdebi kac gundurdun bir gun mu dayanamadin
Zayifsin canim, ama insan kendi nasil rahatsa oyle olmasi bence, insallah canim olur bu sefer tutar
Bende seni cok seviyorummmm
canım bak sayfanın ustune cık kendı adını gorucen onu tıkla sayfa acılcak sonra sag tarafta begendıgım mesajlarım falan var bıde yazdıgım cevaplar ordan bakabılırsın
ayrıca bu gulucuk smiillerı içinde
kullanıcı kontrol panelınden gır
seceneklerı duzenleye tıkla
sonra çeşitli seceneklere gel
orda mesaj edıtorunu standart toolbarr olarak işaretle
son olarak sayfayaı asagıya ındır kaydet de
bızlere cevap yazarken gulucukler cıkar
ne ilaci canim ? benim boyum 162 uzun degilim 52-53 kiloydm en sonra ama kilo aldigimi hissediyorum rahat degilim yani , insallah hamis olurumda onu bahane ederim yaa ..
Allah seni ne yapmasin kizz pc basini beklimis birdebi kac gundurdun bir gun mu dayanamadin
canım sağlıklı olalım da gerisi boooşşş
Zayifsin canim, ama insan kendi nasil rahatsa oyle olmasi bence, insallah canim olur bu sefer tutar
Bende seni cok seviyorummmm
çıkmayında şu merakımı önce giderin yukarda yazdıgıma cevap veri kızlarrrr yazdığım cevapların oldugu yerleri bulamıyorum nasıl bulurum en kolayy
canım işe başlamadan abdest alın 2 rekat namaz kılın tatlı ruyalar duaları senınle
ahhhh en ıyısı ben soylımde sışmanım demeyın barııı
160 55 bide yanında buçuğu var
çok sağolun arkadaşlar sizlere hayırlı geceler rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah
oyyy canım benim sağol şimdisüper oldu yeniolmak zor ama sayende kolaylaştı çok çok sağol
kız oyle deme kk sız bır hayat dusunemez oldu yahu
nebılım adam dun oglene kadar acılır dıyınce bekle bekle en sonunda uyumusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?