Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ahhhh en ıyısı ben soylımde sışmanım demeyın barııı
160 55 bide yanında buçuğu var

hayırlı geceler kızlar baktım bi kaç kişi var yeni üye olarak sorayım yakalamışken burda sizleri dedim ya ben bi yere bi yorum cevap yazıyorum sonra onu bulamıyorum nasıl bulucam bi yardımcı olsanız aydınlatsanız beni :))

hoşgeldin canım bildirimler bolumunden veya yazdıgım cevaplar bolumunden takıp edebılırsın

ne ilaci canim ? benim boyum 162 uzun degilim 52-53 kiloydm en sonra ama kilo aldigimi hissediyorum rahat degilim yani , insallah hamis olurumda onu bahane ederim yaa ..
Allah seni ne yapmasin kizz pc basini beklimis birde bi kac gundurdun bir gun mu dayanamadin

canalrım benn kaçtımmmmmm kocişii çook beklettim
ovu testim pozitiff nooolur dua edin de hayırlısı ile tutturalım canlarım
sizi çook seviyorum hepinizeee iyi geceleeerrrr

Zayifsin canim, ama insan kendi nasil rahatsa oyle olmasi bence, insallah canim olur bu sefer tutar
Bende seni cok seviyorummmm

kız sende boy varmış heeebende oda yok
boyuna gore cokta kılon fazla degıl hem belkı kemıklerın kalındır benım gıbı

sonunda buldum aman boy olsa ne olcak heryerden yağlar sarkıyo kemikleride es geçmemek lazım onlarda kapkalın çok çok kalın :))) bu halde doğum yapsam düşünemiyorum bile kendimi çabada yok:d

hb tatlımda bildirimleri görüyorumda yazdığım cevaplar nerde utanma işareti :))))

canım bak sayfanın ustune cık kendı adını gorucen onu tıkla sayfa acılcak sonra sag tarafta begendıgım mesajlarım falan var bıde yazdıgım cevaplar ordan bakabılırsın

ayrıca bu gulucuk smiillerı içinde
kullanıcı kontrol panelınden gır
seceneklerı duzenleye tıkla
sonra çeşitli seceneklere gel
orda mesaj edıtorunu standart toolbarr olarak işaretle
son olarak sayfayaı asagıya ındır kaydet de
bızlere cevap yazarken gulucukler cıkar

kız oyle deme kk sız bır hayat dusunemez oldu yahu
nebılım adam dun oglene kadar acılır dıyınce bekle bekle en sonunda uyumusum

oyyy canım benim sağol şimdisüper oldu yeniolmak zor ama sayende kolaylaştı çok çok sağol

amin bitanem çok sağol

çıkmayında şu merakımı önce giderin yukarda yazdıgıma cevap veri kızlarrrr yazdığım cevapların oldugu yerleri bulamıyorum nasıl bulurum en kolayy

canım hoşgeldin ama bu konuda pek bilgim yok malesef:26:

canım işe başlamadan abdest alın 2 rekat namaz kılın tatlı ruyalar duaları senınle

tamam bitanem kılarızz öpüyorum bitanem

ahhhh en ıyısı ben soylımde sışmanım demeyın barııı
160 55 bide yanında buçuğu var

ben seni de buçuğunu da yerim hayalotum beniiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…