Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hahaha modem rahat oluyor canim yaa .. bak sonunda kavusmusun .. Bence internet siz hic birsey olmuyor ben birde tv bakmayi pek sevmem ..

öyle valla kavuştum sonunda bide pcim tamırden gelseydı ıyı olucaktı yılbaşından sonra gelıcek tamırden şuan başkasının pcsi bende
ben tvyıde severım iila pc acık kken oda acık olucak

tuşlarına su döktümde
klavyesi bozuldu

Hahahaha onu hic sorma bizim basimizada geldi esim yeni leptob almisti kendine , bende okudaydim bi telefon geliyor askim leptop gitti uzerine su dokuldu acilmiyor.. su dokuldumu tamam o artik cöplük .. allah tan beri Türkiyede eski leptobum vardi ama cok iyi bi leptobumdu saglamdi LG onu getirtdim Türkiyeden, simdi onu kulaniyor .. ama ben kendi leptobumu vermem ona

benımkı calısıyoduda nasıl olduysa anında butun tuslar kılıtlendı
gurbet kızçem bende yavastan kaçım benımkı yarın calısıyo uykusu gelmışşş koca bebegın

sanırım çıktın canbonum sanada tatlı rüyalarrrr

hayalotum resimle ugrasiyordum cikmisim alalallaayaw ama resimi kücültmek zorunda kaldim orjinali gibi güzel ve net olmadi amaagladigi belli olmuyo dikkatlice bakmayinca

Son düzenleme:
benımkı calısıyoduda nasıl olduysa anında butun tuslar kılıtlendı
gurbet kızçem bende yavastan kaçım benımkı yarın calısıyo uykusu gelmışşş koca bebegın

Tamam canim gorusuruz ben sen varsin diye oyalaniyordum canim benim, Kendine iyi bak, hayirli geceler ruyanda beni gör hehehe

hayalotum resimle ugrasiyordum cikmisim alalallaayaw ama resimi kücültmek zorunda kaldim orjinali gibi güzel ve net olmadi amaagladigi belli olmuyo dikkatlice bakmayinca

kuzum belli oluyo ama kızçe çok tatlıymış yaaa ama ağlıyo işte :26::26::26:
ama guzel avatar mış ben cok begendımmmama sen aglama tamammı

kuzum belli oluyo ama kızçe çok tatlıymış yaaa ama ağlıyo işte :26::26::26:
ama guzel avatar mış ben cok begendımmmama sen aglama tamammı

begendi hayalotumyaw orjinali dahada güzel görünüyoama agliyo iste yok ben aglamam canim benim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…