- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.481
hahaha modem rahat oluyor canim yaa .. bak sonunda kavusmusun ..Bence internet siz hic birsey olmuyor ben birde tv bakmayi pek sevmem ..
öyle valla kavuştum sonunda bide pcim tamırden gelseydı ıyı olucaktı yılbaşından sonra gelıcek tamırdenşuan başkasının pcsi bende
ben tvyıde severım iila pc acık kken oda acık olucak
Hayirdir ne ettin pc ? dayanamadi mi yoksa sana...
tuşlarına su döktümde
klavyesi bozuldu
Hahahaha onu hic sorma bizim basimizada geldi esim yeni leptob almisti kendine , bende okudaydim bi telefon geliyor askim leptop gitti uzerine su dokuldu acilmiyor.. su dokuldumu tamam o artik cöplük .. allah tan beri Türkiyede eski leptobum vardi ama cok iyi bi leptobumdu saglamdi LG onu getirtdim Türkiyeden, simdi onu kulaniyor .. ama ben kendi leptobumu vermem ona
sanırım çıktın canbonum sanada tatlı rüyalarrrr
benımkı calısıyoduda nasıl olduysa anında butun tuslar kılıtlendı
gurbet kızçem bende yavastan kaçım benımkı yarın calısıyo uykusu gelmışşş koca bebegın
benımkı calısıyoduda nasıl olduysa anında butun tuslar kılıtlendı
gurbet kızçem bende yavastan kaçım benımkı yarın calısıyo uykusu gelmışşş koca bebegın
hayalotum resimle ugrasiyordum cikmisim alalallaayaw ama resimi kücültmek zorunda kaldim orjinali gibi güzel ve net olmadi ama agladigi belli olmuyo dikkatlice bakmayinca
Tamam canim gorusuruz ben sen varsin diye oyalaniyordum canim benim, Kendine iyi bak, hayirli gecelerruyanda beni gör hehehe
kuzum belli oluyo ama kızçe çok tatlıymış yaaa ama ağlıyo işte :26::26::26:
ama guzel avatar mış ben cok begendımmmama sen aglama tamammı
gorourum inşallah kimleri görmedimki kaçakhayalimle
tatlı ruyalar canım hayırlı geceler
iyi gecelrben cikim benimde uykum geldi
begendi hayalotumyaw orjinali dahada güzel görünüyo ama agliyo iste yok ben aglamam canim benim
cankuş hadı atla arabaya ozamn eve bırakım senı
gurbet kızçem senide bırakammı
evet benide görmüstü hayalotumyine gelecem rüyana
begendım begendımmmyıne yıyesım geldı seni yawww
saol artik teklif etmezsin sanmistim süpürgeyle gider dersin diyehadi birak yatagima iyi geceler topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?