- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.501
evet canbonumu yatagına bırakıp geldımmm
gurbet kızçem tatlı ruyalar yarın gorusuruz ınsallah opuyorummm
gunaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
2013 ün son gününden, herkeslere gunaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnasıl bi giris ama
böylelikle, bu sabah topiği ben açmış bulunmaktayım..haydi rastgele kızçelerimm ..
herkeslere merhaba canalar
yasakhayal canım rabbım ınsallah sana saglıklı evlatlar nasıp etsın bugunler gececek ınsallah ve sen rabbıne sukrederek hatırlayacaksın ıns.ınan cok uzuldumama uzulmek care olamıyor malesef.
alppın habıbtee masallah gozunaydın ne guzel bak hıc ummadıgın zamanda geldı bebısın,rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp eder ıns.
hayalotum yenı ınternetın hayırlı olsunhıc kopmadan ıletısımın devam etsın ınss.
gurbetkız sen ne yaptın bıttımı calısmalar?nasıl gıdıyor?
selencelk adet olmussun uzulme olsun obur aylar senın olsun 2013 bebısı olsun
bende okuldayım ıste bugunde nıyetlıyım kalacak 5 borc ınsallah
gorusmek uzere
umudum nettin yaw sen
2013 ün sonumuaalalalal türkiyede 2013 mü suan
2013 te bebesiz gecmis:18::18::18::18::18:
iyiymis bura 1 yil geriden geliyo bizde yeni girecegiz 2013 yilina
Arkadaşlar adet gününün 2.yada 3.günü içmeye başlayabilirsiniz günde 2 bardak 1 hayıt 1 civanperçemi 10-12 gün devam edin sonra bırakın çünkü yumurtlama ve http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/hamile kalma zamanı.yumurtlama zamanından sonra içmeye gerek yok bir de mutlaka bal çörek otu tarçın karışımı sabah aç karnına ve akşam.bu da aynı şekilde 10-12 gün yumurtayı gerçekten geliştiriyor bunlar.hayırlısı olsun herkes için.kızlar hani bunu bi topikte hamile olan arkadasımız yazmısta ya.. :44:
bnde bu ay bunu uyguluyorum..
hani hayıt suyu almıstım,. sisede.. onu içiyorum ..öle tadı fln da çok kötü değil.. içiyoruz bakalım.. ilk cumartesi başladım iste..
hatta kendime bi kağıda çizelge bile hazırladımordan takip ediyorum,. yaptığımın karsısına yıldız koyuyorum..
yakında bütün yıldızları sayacam
bakalım artık. ya o tarafa, ya bu tarafa ne olucak halimm..bazen korkuyorum..bu içtiğim seylerden bi zararım olurnmu ki diye :26:
Allahım insaAllah bu ay güzel haberler alabilirimm.. yardım yarabbimm
kız gerçekten öyle mi yazmısımm
hey Allahım sen aklıma mukayyet ol
yaw zaten karısmısım bu kürlerin içinden çıkamaz hale gelmis.b.b Allahım sonumu hayırlara getire de..
ben ne yaptığımı, ne dediğimi biliyom mu yaww
yaw yasağımm hsgeldin de..
benim belim ağrıyor halen.. nedir bu böyle bilmiyorumm..adetim de yarım yamalak oldum ben bu ay.. netçeğmi bilmiyomm
yaw ben bu gevur memleketinde bunlari bulamam aslatürkiye ne güzel bi üllke bu yönden
yaw kusum yapıyorum ama, iyi mi yapıyorum, kötümü yapıyorum bilmiyorum
ama cidden bi çizelge hazırladım..içtiğimin karsısına bi yıldız koyuyorum..bakalım 10.12gün devam etcem hiç aksatmardan saatleri bilem var 9buçuk 10buçuk sabah ve aksamm..
gunaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
2013 ün son gününden, herkeslere gunaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnasıl bi giris ama
böylelikle, bu sabah topiği ben açmış bulunmaktayım..haydi rastgele kızçelerimm ..
şu ballı kuslarıma bakın hele, nasıl da kaynatmıslar umutları yokken
ana ne dedim,umut'ları yokken dedimm hay ben ne olayım emii
aman yok yok, umutları her daim olsun tatlı kuslarımın
saol suedaminsallah rabbim hepimize nasip eder canim benim
yazsaatimde diyebilirim
hey Allahım yarabbim..
hep yalnıs yazmısımm.. noldu benim bu halime
birinde 2013e girerken yazacaktım,. 2013ün son gününden yazmısım..
birinde umutları yokken yazmısım, e bu da yalnıs olduu ..off hepsi benim yüzümdenn
hıc farketmez sueda daha tanıdık gelıyornası canın ısterse..
kanaman varmı suan hanı lousa gıbı yoksa hersey normalmı?dr korun falan dedımı? surecte neler olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?