- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.521
suedam kendiliginden düsük oldu sükürler olsun kürtaja gerek kalmadiama yinede icim rahat etmedi bide carsamba kendi dr gidecem bide o baksin rahim icine parca ne olmasin:26:tabi su an kanamam var ama agrim cok az kendiliginden düsükte korunmaya gerek yok diyolar ama ben su an hazir degilim 6 ay kadar düsünemem herhalde tekrar dr bi soracam yaptirmadigim bi test varmi diye bildigim kadariyla kalmadi ama hastanede düsen parcayi inceleyecek bakalim neden olmus belki sebebi belli olur ...
bende hiç farketmedim okurken yawww umudum bak benimde aklım karışık demekkiumudum nettin yaw sen
2013 ün sonumuaalalalal türkiyede 2013 mü suan
2013 te bebesiz gecmis:18::18::18::18::18:
iyiymis bura 1 yil geriden geliyo bizde yeni girecegiz 2013 yilina
yok tatlım kandırmadım gurbetkızçem den ses cıkmayınca gerı donupte bıdaha selam verım dedım ama sanırım oda cıkmıstı sonra bende yataga gıttım takılmadımdoru birakti beni hayalotumama sen niye geri buraya geldin hani yatagina gidecektin alalalaalal
kandirdin beni
saol balım hoşgeldin seninde yeni nickin hayırlı ugurlu olsunherkeslere merhaba canalar
yasakhayal canım rabbım ınsallah sana saglıklı evlatlar nasıp etsın bugunler gececek ınsallah ve sen rabbıne sukrederek hatırlayacaksın ıns.ınan cok uzuldumama uzulmek care olamıyor malesef.
alppın habıbtee masallah gozunaydın ne guzel bak hıc ummadıgın zamanda geldı bebısın,rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp eder ıns.
hayalotum yenı ınternetın hayırlı olsunhıc kopmadan ıletısımın devam etsın ınss.
gurbetkız sen ne yaptın bıttımı calısmalar?nasıl gıdıyor?
selencelk adet olmussun uzulme olsun obur aylar senın olsun 2013 bebısı olsun
bende okuldayım ıste bugunde nıyetlıyım kalacak 5 borc ınsallah
gorusmek uzere
günaydınlar umudummmmmmmmmmgunaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
2013 ün son gününden, herkeslere gunaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnasıl bi giris ama
böylelikle, bu sabah topiği ben açmış bulunmaktayım..haydi rastgele kızçelerimm ..
üzülme tatlım stres yok no problemmmhey Allahım yarabbim..
hep yalnıs yazmısımm.. noldu benim bu halime
birinde 2013e girerken yazacaktım,. 2013ün son gününden yazmısım..
birinde umutları yokken yazmısım, e bu da yalnıs olduu ..off hepsi benim yüzümdenn
canım yaaa hayırlısı olsun umarım hıc bı problem yoktur rabbımdendir,bencede hemen dusunme nede olsa vucudun dengesı degıstı kendıne gelsın bı ..
allaha emanet ol canım ogrencılerı yemege ındırecegım gorusuruz..
ama sakin iki kürü ayni anda yapmatek kürden bisey olmaz bence bide düzenli yap küre tam uy
bende hiç farketmedim okurken yawww umudum bak benimde aklım karışık demekkicanbonum güldürdün beni ya
yok tatlım kandırmadım gurbetkızçem den ses cıkmayınca gerı donupte bıdaha selam verım dedım ama sanırım oda cıkmıstı sonra bende yataga gıttım takılmadım
saol balım hoşgeldin seninde yeni nickin hayırlı ugurlu olsunnasılsın bu arada
günaydınlar umudummmmmmmmmm
üzülme tatlım stres yok no problemmm
kaçakhayalim sen niye erken uyandın bugun bakem
e kusum küre tam uy demişsin, tam yapıyorum ama ikisini aynı anda yapma demişsin..
e bunu yapan kisi böyle yapmıs. o ay hamile kalmıs. ve smdi 29.haftasonda mı ne..
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...lifor-hapiii-yardiminiza-ihtiyacim-var-3.html
bak burda..
cnm arkds geldi..ben içerdeyim.
millet iğneyle doğuruyo ya anlamıyorum gercekten kısmet kader işte bundan ötesi yok diyecek laf yokimmung siteminde bi sorun cikmadi hematolojiye 3 ayri dr gittim en sonunda kafama uygun dr devam ettimignemi günde ikiye cikardi ama iste bundan kandan dolayami baska bi sebebten dolayimi oldu su an bilemiyorum...bi kendi kadin dogumcuma gidince bi sorum eksik yaptirmadigim bi test varmi diye... bildigim kadariyla kalmadi rahim icine bile baktirmistim oda temiz cikmisti...su kan pihtilasmasi mahvetti bizi aslinda caresiz degil ama iste igne ayari cok önemli..bundan sonra hangi dozda kullanirim bilemiyorum... rabbim yardimcimiz olsun:26:valla doru 11 hamilelige kadar biz bitmessek.inslalah o kadar düsük yasamadan rabbim bizede evlat nasip eder
canbonummmm
2012 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2013 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. MUTLU SENELER
2013 Yılı öyle bir yıl olsun ki, 2012 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttursun insalalh.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl olsun 2013
2012 en güzel yani sizinle tanismamdir habibtelerim benim
not:bazilari kopyadir ama kendi kelimelerimde var icinde
nasi yazdim ama güzel oldu bence
ayrı girmeye karşıyım ben nerde olcaksanız birlikte olun ikna etmeye çalış bence annenler için yada yemek annende yemekten sonrada kaynoşta olunbugün yeni yıl canbonlar
dün annemler yemeğe çagırdı bızı bu akşam için
hazırlık yapmış ben sana haber verırım dedım.
akşam benımkıyle konustuk geçen sene senın annenlerdeydık bu senede benım annemlerde gırelım dedı.
ama kaynanam davet fılan etmedı.
ıkı taraftada kutlama falan yapmıyoruz sadece bırlıselıp konusuyoruz aılevı yemek dıyelım.
annem egerkı karı koca bıyere gıtmıceksenız bıze gelın kızım dedı ozledık dedı benım kocamda gecen sene gıdıldı dıye ınat edıyo hala.
zaten 4 yıl boyunca hep kaynanamla gecırdık bı dort yılda annemlere gıtcez ozaman dedım sırası varsa eger sonucta bayram degıl ne alaka dedım.
demın aradım yok dedı
barı dedım annemı arım gelemıcez yarın ıcın calısıcak dıyım ama kadın 4 gozle bızı beklıyo kıramadı yıne ılla gelın dıyo babamda oyle..
dun benımkıyle konustugumuzda sen annende ben annemde kutlarız ozaman demıstı o aklıma geldı tamam ben gelırım dedım anneme ..
ama kendı anneme dıyemedım annelerıyle kutlamak ıstıyo dıye cunku evlılıgımızı aıleler desteklemıyolardı ve hala esımı aıleme sevdırmeye calısıyorum
nolur bı akıl verın bana napmam lazım benım
tek basıma aılemmle mı gırmelıyım yenı yıla
yada esımle davet edılmedıgım bı yerde hergun gordugum kaynanamlardamı
eger esımle gırersem annemın yaptıgı hazırlıklar var bıde calısan bı kadın hepsı boşa gıdıcek :26::26:
allah korusunhayalotum yaw alamanlarr burayi bomba bombardimanina tuttusesten uyuyamadim saat 12 de napacam burayi basima gecirir bunlar...
günaydın canlarım
ayy kombimizde sorun vardı ya meğer kaçak varmış bağlantı yerinde eğer orda cıkmasaydı kaçak parkeler fayanslar kırılcaktı cok şükür girişteymiş sorun
kocamın moralı bozuk otomatikmen benmde moralım bozuk iişleri kötüymüş yıl sonu para dönmüyo diyo malum birikmiş paralarda eve gitti sıkıntıda yüzü zor gülüyo sabahın 6 7sinde kalkıyo üzülüyorum
allah yardımıcımız olsun
millet iğneyle doğuruyo ya anlamıyorum gercekten kısmet kader işte bundan ötesi yok diyecek laf yok
benmde yapıldı o testler hematoloji sorun yok kanda dedi ama genlerde pıhtılaşma var bunuda anlamıyorum
eğer bi düşüğüm daha olursa(allah korusun) sadece aspirinle hamilelik deniycem hiçbi doktora sormuycam kafama göre yapıcam valla
neyse olur olurda zamanı var bekliycez canım
süper olmuşşşş kaçakhayalimmmmmmmm
bende 2012 en çok sevındığim şey evimin ayrılmasıyla bu kkyı tanımam olduuu
ayrı girmeye karşıyım ben nerde olcaksanız birlikte olun ikna etmeye çalış bence annenler için yada yemek annende yemekten sonrada kaynoşta olun
arada 2 saatlik yol var istanbul trafıgı .eşimle gıdersek zaten akşam 6da cıkıyo işten 7de evde bızım orya gıtmemız 9 yemek yesek hop dıye kalkılmaz
saat oldu 11 babam gelır ısten anca cay ıcerız oldumu sana 12 bu tarafa gecmemız gece 1 kaynanamlar zaten uyur saat 10da benımkının sadece ınadı var
hayalotum gumus kopyalamis öyle farkettimyine zor bi durum daha aslinda sira bence senin annnelerde mecburmusun her yil onlarda olmaya....
önce bi saatligine orda durun sonra annenlere gecin bence ayri olmayin kaynana kismi onada sevinir cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?