- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.541
sorun zaten yıl sonu olması her yıl böyle oluyo birikmişten ödeniyodu paralarallah korusuneee onların bayramı canbonum az kaldı
sevındım gumusum ..kombı olayınakocacınında işleri duzleır ınşallah sıkmayın canınızı yıl sonlarında her yer aynıdır merak etme
canım bence 2 yerde olmanız lazım ama ikna edersen balla kaymak olurarada 2 saatlik yol var istanbul trafıgı .eşimle gıdersek zaten akşam 6da cıkıyo işten 7de evde bızım orya gıtmemız 9 yemek yesek hop dıye kalkılmaz
saat oldu 11 babam gelır ısten anca cay ıcerız oldumu sana 12 bu tarafa gecmemız gece 1 kaynanamlar zaten uyur saat 10da benımkının sadece ınadı var
iyi fikirhayalotum gumus kopyalamis öyle farkettimyine zor bi durum daha aslinda sira bence senin annnelerde mecburmusun her yil onlarda olmaya....
önce bi saatligine orda durun sonra annenlere gecin bence ayri olmayin kaynana kismi onada sevinir cünkü
ya canbonum bana deseydıkı bosver canım bu yılda evımızde beraber olalım dıye valaha annemlere soylerdım annemde sordu zaten planınız varmıdıye oyle bı kadın degıl..yok degınce kadın heveslendı okadar..
iki taraftada kutlama yok aslında annem yenı yılı bahane edıp bızı cagırıyo sadece kaynanam da her yılbası 4 hındı bacagı alırbana pısır der saat 10dada kocasını alır uyur yanı orda olmamın hıcbır mantıgı bıle yok
benimkide dün ugradi hemen küsüyolar uyuzlar bende hic aramiyacam zaten iki defa ilk baslarda gitmistim
basta bi baktim hep bekliyolar dedim bunlari alistirmiyim düsman oldular bana
kiz yerim seni güldürdün benio bacaklari kendileri yesin
tek oglu bu degil ya digerleri bacaklari pisirip yesinler
sorun zaten yıl sonu olması her yıl böyle oluyo birikmişten ödeniyodu paralar
bu yıl birikmişte eve yattı öyle durmadan hesap yapıyo gözleri aha böyle oluyo
canım bence 2 yerde olmanız lazım ama ikna edersen balla kaymak olur
iyi fikir
öyle oluyolar kaçakhayalim ah işte ben annemlerın aklına uydum babam habıre guleryuzlu ol trıp yapma onu yap bunu yap
şimdi ezılen ben oldum ..
hıc annemle babamma edılen kavgaları tartısmaları soylemem
onlarda bunun farkında tepeme cıktılar
yıne sevmıyo degılım esımın anası babasıdır ama delı oluyorum ıste ...
o açılan gözleri borçlar hafıfleyene kadar kapanmaz
yapılan borç ödenir canım inşallah altından kolaylıkla kalkarsınız
onlar pişiremezmiş canım
benım babam mesleği aşçı hindi benım elıme daha cok yakısıyomuşay allahım sozlerını hatırladıkça guluyorum
ilk evlendıgım zamanlar bı hoşuma gıderdı boyle demsı ama yıllar gectıkçe nasıl benı kandırdıgını anlıyorum buyuzden soguyorum ya
ahhh ayniyiz hayalotum benimkilerde öyleydi...aman kizim onlar büyük alttan al diye diye ezdirdim kendimi ilk baslardayine sen hep git olsun
simdiki aklim olsaydi ailemin dediklerini hic yapmazdim....ayni bende kaynanam neler yapti anneme 3 yil önce söyledim daha cadi orda burda dedikodumu yaptigi icin cünküvalla ben kayinbabami yine severimde ama kaynanami asla nefret ediyorum o kadindan oda benden ediyo biliyorum karsilikli
iyiyki aşçı olan sen değilsin canım ya baba mesleğini sana yüklüyolarsa senin mesleğin olsa kadın tabağa yemek koymazmış demekkionlar pişiremezmiş canım
benım babam mesleği aşçı hindi benım elıme daha cok yakısıyomuşay allahım sozlerını hatırladıkça guluyorum
ilk evlendıgım zamanlar bı hoşuma gıderdı boyle demsı ama yıllar gectıkçe nasıl benı kandırdıgını anlıyorum buyuzden soguyorum ya
hayalotum ve hindiyakistimi acaba bi düsünmem lazim
günaydın canlarım
ayy kombimizde sorun vardı ya meğer kaçak varmış bağlantı yerinde eğer orda cıkmasaydı kaçak parkeler fayanslar kırılcaktı cok şükür girişteymiş sorun
kocamın moralı bozuk otomatikmen benmde moralım bozuk iişleri kötüymüş yıl sonu para dönmüyo diyo malum birikmiş paralarda eve gitti sıkıntıda yüzü zor gülüyo sabahın 6 7sinde kalkıyo üzülüyorum
allah yardımıcımız olsun
millet iğneyle doğuruyo ya anlamıyorum gercekten kısmet kader işte bundan ötesi yok diyecek laf yok
benmde yapıldı o testler hematoloji sorun yok kanda dedi ama genlerde pıhtılaşma var bunuda anlamıyorum
eğer bi düşüğüm daha olursa(allah korusun) sadece aspirinle hamilelik deniycem hiçbi doktora sormuycam kafama göre yapıcam valla
neyse olur olurda zamanı var bekliycez canım
iyiyki aşçı olan sen değilsin canım ya baba mesleğini sana yüklüyolarsa senin mesleğin olsa kadın tabağa yemek koymazmış demekki
o hindiyı benım kaynanam olarak dusunursek bıcakla yuzuyorum kaynar suda haşlıyorummm sosluyorum kızgın fırınlarda pısırıyorum
vallaha bu yonden dusunursek yakıstı sanırsam canbnum
off napacaz yaw bi ikimize care bualmadilar...rabbim insalalh bizim icinde ol der
o hindiyı benım kaynanam olarak dusunursek bıcakla yuzuyorum kaynar suda haşlıyorummm sosluyorum kızgın fırınlarda pısırıyorum
vallaha bu yonden dusunursek yakıstı sanırsam canbnum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm kız
benzetmen çoooooooooook hoşuma gittiii
cok tatlsın canım ya inşallah bütün iyi dileklerimiz gercekleşirmesajimi biraz daha öne aldim sonradan gelenler görsün diye
2012 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2013 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. MUTLU SENELER
2013 Yılı öyle bir yıl olsun ki, 2012 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttursun insalalh.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl olsun 2013
2012 en güzel yani sizinle tanismamdir habibtelerim benim
not:bazilari kopyadir ama kendi kelimelerimde var icinde
nasi yazdim ama güzel oldu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?