Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allah korusun eee onların bayramı canbonum az kaldı

sevındım gumusum ..kombı olayınakocacınında işleri duzleır ınşallah sıkmayın canınızı yıl sonlarında her yer aynıdır merak etme
sorun zaten yıl sonu olması her yıl böyle oluyo birikmişten ödeniyodu paralar
bu yıl birikmişte eve yattı öyle durmadan hesap yapıyo gözleri aha böyle oluyo
canım bence 2 yerde olmanız lazım ama ikna edersen balla kaymak olur
iyi fikir

kiz yerim seni güldürdün benio bacaklari kendileri yesin

tek oglu bu degil ya digerleri bacaklari pisirip yesinler

benimkide dün ugradi hemen küsüyolar uyuzlar bende hic aramiyacam zaten iki defa ilk baslarda gitmistim

basta bi baktim hep bekliyolar dedim bunlari alistirmiyim düsman oldular bana

öyle oluyolar kaçakhayalim ah işte ben annemlerın aklına uydum babam habıre guleryuzlu ol trıp yapma onu yap bunu yap
şimdi ezılen ben oldum ..
hıc annemle babamma edılen kavgaları tartısmaları soylemem
onlarda bunun farkında tepeme cıktılar
yıne sevmıyo degılım esımın anası babasıdır ama delı oluyorum ıste ...

kiz yerim seni güldürdün benio bacaklari kendileri yesin

tek oglu bu degil ya digerleri bacaklari pisirip yesinler

onlar pişiremezmiş canım
benım babam mesleği aşçı hindi benım elıme daha cok yakısıyomuşay allahım sozlerını hatırladıkça guluyorum
ilk evlendıgım zamanlar bı hoşuma gıderdı boyle demsı ama yıllar gectıkçe nasıl benı kandırdıgını anlıyorum buyuzden soguyorum ya

o açılan gözleri borçlar hafıfleyene kadar kapanmaz
yapılan borç ödenir canım inşallah altından kolaylıkla kalkarsınız

ahhh ayniyiz hayalotum benimkilerde öyleydi...aman kizim onlar büyük alttan al diye diye ezdirdim kendimi ilk baslarda yine sen hep git olsun

simdiki aklim olsaydi ailemin dediklerini hic yapmazdim....ayni bende kaynanam neler yapti anneme 3 yil önce söyledim daha cadi orda burda dedikodumu yaptigi icin cünküvalla ben kayinbabami yine severimde ama kaynanami aslanefret ediyorum o kadindanoda benden ediyo biliyorum karsilikli

hayalotum ve hindi yakistimi acaba bi düsünmem lazim

Son düzenleme:

bizdede kaynanam toplum içinde oldugumuz zaman canım kızım boncugum der eve gelıncede hindi bacaklı oluyo işte
kayınpederımı severım sayarım babamla yapmadıgım oyunları oynadım adama kalk saklambac oynıyalım desem kalkıp oynar denıze gıttıgımızde dıbımden ayrılmaz bıyere gıtsem ne gıydıgıme once bakar bu yakısmamız su elbısen vardıya onu gıyde alem gorsun benım kzıımı der bu adam bu karıyı nasıl almış hıc anlamadm

iyiyki aşçı olan sen değilsin canım ya baba mesleğini sana yüklüyolarsa senin mesleğin olsa kadın tabağa yemek koymazmış demekki

off napacaz yaw bi ikimize care bulamadilar...rabbim insalalh bizim icinde ol deracaba bende 0,4 +0,4 devam etsem bide o doz kaldi...

Son düzenleme:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayalotum bilmem inanirmisin sende aklimdan gectin yazsammi dedim sonrada ben sadece hani gumusle igne magduru oldugumuz icin senide bizim kategoriye sokmak istemedim allah göstermesin o yüzden burda yazmimda baska mesajimda yazim diye düsündüm

rabbim insallah senide su kör olasica kistlerden kurtarirda göbüsüne bebisini koyar inslalah....

Son düzenleme:
mesajimi biraz daha öne aldim sonradan gelenler görsün diye

2012 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2013 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. MUTLU SENELER…

2013 Yılı öyle bir yıl olsun ki, 2012 yılının tüm olumsuzluklarını bize unuttursun insalalh.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl olsun 2013

2012 en güzel yani sizinle tanismamdir habibtelerim benim

not:bazilari kopyadir ama kendi kelimelerimde var icinde

nasi yazdim ama güzel oldu bence

Son düzenleme:
cok tatlsın canım ya inşallah bütün iyi dileklerimiz gercekleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…