Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlarr uzun bi süredir yoktumm özlemişimm buralarıı yaaaaaa.. bu aradaa bende yeni yılda temelleri attım hihihih bat ım 13 ocakkk hayırlısıyla bu ay tutar inşallahh bu ay ovülasyon testi de aldımm bakalım hayırlısıı:)) sizler nasılsınızz herşey yolundamııı

Çok saol tatlım yardımların içingeçmişe dalınca günümüze anca gelebiliyoruz bende iyim tatlım sizlerle konuşunca daha iyi oluyorumbel ve kasık ağrım çok fazla
yaw seni nasida yetistirmisimbosuna kesfetmedim amerika kesfinden daha önemlisin benim icin
ilahi gııı iyikide keşfetmişsinbende sizleri bularak bi keşif yaptımiyki varsınız

kiz dur ben neyle gidecem evimehep benimkini caliyo

temeli saglam atin malzemeden kacirmayin aman ha

bakin benim temeller saglam degildi 5 kere yikildi keselerim

bidaha malzemeden kacirirmiyim hic dersimi aldim

yaw yasağımmm.. olan malzeme neyse onu kullanıyoruz.. smdi açtırtma kutuyu, söyletme kötüyü.. derrmişimmmm

selencelkim umudumu ilk ben kesfettim buraya getirdimbaska bi topik acmisti kendine kimseyi tanimiyordu tuttum kolundan buraya getirdim ondan sonra ünlendi tüm kk da

Son düzenleme:
umudum dikatli oku looriye isimli habibte dedim gercek haBIBTE ALPPIN HAMILE DIYE onu kasdettim loorimi degil keske oda olsa ya hamile:26::26::26::26:biz sahte habibteler alpin gercek habibte

habipteler karıstı ama, hamileler de karıŞsın olsun varsınn..
sahte mahte arada kaynıyoz iste, çaktırma yasağımmm

Son düzenleme:

kubisim hosgeldin

hadi hayırlısı bakalım bu sefer boş çıkmaz
saol canım tatlım adetin üstüne bide üzerinize afiyet üşütmüşüm öksürük öldürüyo benibizim iki taneydi leptobu oğlum düşürdü çöpe gitti eşim yeni bi tane alana kadar masa üstüyle idare edicemgüle güle canım

kizlar sizde bildirilerinize girince bi tuhaf sayfa aciliyomuben bisey anlayamiyorum ya bi bende mi oluyo sizdedemi oluyo

selencelkim umudumu ilk ben kesfettim buraya getirdimbaska bi topik acmisti kendine kimseyi tanimiyordu tuttum kolundan buraya getirdim ondan sonra ünlendi tüm kk da
yasagım balım iyi etmişin vallaben bu topikte medzecirm umudm yasagım. haylotum. gurbetim. katrem sizsiz düşünemiyorum adını unuttugum kaldımıki:44::44:

Son düzenleme:

Rabbim hiç birimizinkini boşa çıkarmasın inşallahhhhhhhhhh:))))))))))

kız bende yımırtlıycam bugün ağrım var akıntım var akşama çalışırız artık bizde
çalışın çalışınnnnnn
valla 3 te yattık eşimle10 da kalktık..öğlende de arkadaşlar geldi..şimdi gittilerrr
anammm biz pazar gittik bayrampaşa forum felakettiiii
yaşlandık kuzummmm.ama buna da şükür ki sağlıkla yaşlanıyoruzzzzz
scorpionsum bu ay hamis kalirsan hamile kaldigin günde cok belli olurbebisine dersin artik temeller 31 aralikta atildi diye
valla eşim de öle diyoooyani gece yarısını geçmişti ama olsunnnnnama dün t5am günüydü inşallah tutmuşturrrrrrr:26:
yeni yilda ben haric tüm habibteler calismis

esim dün diyoki keske temiz olsaydinyaw git basimdan dedim bende alallalalaa
biliyonmu tatlım bu bizim evlilikte 6. yeni yıla girişimiz ama ilk defa bu sene denk geldi çalışma
zaten özel günlerde ben genelde regl oluyorum nedenseeeeeeee

ilahi yasağımm... temel ha
ben de bu ay hep not alıcam, bakim temeli hangi aksam atmışızz
geçmiş olsun canımmmmmm:26::26:
hoşgeldin kubis ovu test süper bişey yaaa..valla cnm kullan ben bu ay kullanıyorum dün pozitifi gördüm..hemde daha testi yaptım 30 saniye olmadan t çizgisi kopkoyuyduu..birazdan tekrar yapcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…