- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.741
cnm bak simdi ben diyeyim sana
Kullanıcı Kontrol Paneli
yanda, Profil ' in hemen altında Profili Düzenle var..ona tıkla
açılan sayfada Kisisel Rütbe var.. onun hemen yanında uzun bi bosluk var yazı yazabileceğin..
oraya yazabilirsin istedğini .. sonrada en alt da Değisiklikleri Kaydet var .. ona tıkla
işlem tamamdır sekerim
Çok saol tatlım yardımların içiniyiyim cnmm. kalan sayfaları okuya okuya gele gele anca bu yazdığına cvp verebilyorumm .. yaza yaza katip olacam yakında derrmişimm
yemek yedik bi bakim dedim kaldım. ama çııkcam gelirim yine ..
sen napıyosn cnm nasıl gidiyor.. muhterem adetin
yaw seni nasida yetistirmisimbosuna kesfetmedim amerika kesfinden daha önemlisin benim icin
tmm kusum birazdan eklerim seni ve o çok sevgili bat ını
geçer balım geçer.. sadece ilk günler insanı yoruyor adet, yoksa napalım, herseye sükür diyelim.
alısmak iyi de, böyle bide giremedğin zamanlar da da kötü oluyor be :44: hele bide pc bitaneyse, arada sen oturdun ben oturdum tartısması da olmasa
saol cnmm.. iste arada bir geliyor bana,Allahım sen yardım eylee
amin cnm.. hadi simdilik kaçtım benyasağım da süpürgesini burda unutmuss
umuudm yeni düsük yaptim halen cok kanamam var kuzumbu aksami birak belkim daha bi haftada sürebilir kanama
temeli saglam atin malzemeden kacirmayin aman ha
bakin benim temeller saglam degildi 5 kere yikildi keselerim
bidaha malzemeden kacirirmiyim hicdersimi aldim
Çok saol tatlım yardımların içingeçmişe dalınca günümüze anca gelebiliyoruz bende iyim tatlım sizlerle konuşunca daha iyi oluyorum bel ve kasık ağrım çok fazla
ilahi gııı iyikide keşfetmişsin bende sizleri bularak bi keşif yaptım iyki varsınız
yaw seni nasida yetistirmisimbosuna kesfetmedim amerika kesfinden daha önemlisin benim icin
umudum dikatli oku looriye isimli habibte dedim gercek haBIBTE ALPPIN HAMILE DIYEonu kasdettim loorimi degil keske oda olsa ya hamile:26::26::26::26:biz sahte habibteler alpin gercek habibte
yasağım hsgledin kuzum..
biliyom da, öle biraz da olsa unutasın diye öle dedimm.. yalnıs dediysem affet kusum yaa
yaw yasağımmm.. olan malzeme neyse onu kullanıyoruz.. smdi açtırtma kutuyu, söyletme kötüyü.. derrmişimmmm
habipteler karıstı ama, hamileler de karıŞsın olsun varsınn..
sahte mahte arada kaynıyoz iste, çaktırma yasağımmm
kızlarr uzun bi süredir yoktumm özlemişimm buralarıı yaaaaaa.. bu aradaa bende yeni yılda temelleri attım hihihih bat ım 13 ocakkk hayırlısıyla bu ay tutar inşallahh bu ay ovülasyon testi de aldımm bakalım hayırlısıı:)) sizler nasılsınızz herşey yolundamııı
hadi hayırlısıkızlarr uzun bi süredir yoktumm özlemişimm buralarıı yaaaaaa.. bu aradaa bende yeni yılda temelleri attım hihihih bat ım 13 ocakkk hayırlısıyla bu ay tutar inşallahh bu ay ovülasyon testi de aldımm bakalım hayırlısıı:)) sizler nasılsınızz herşey yolundamııı
saol canımtmm kusum birazdan eklerim seni ve o çok sevgili bat ını
geçer balım geçer.. sadece ilk günler insanı yoruyor adet, yoksa napalım, herseye sükür diyelim.
alısmak iyi de, böyle bide giremedğin zamanlar da da kötü oluyor be :44: hele bide pc bitaneyse, arada sen oturdun ben oturdum tartısması da olmasa
saol cnmm.. iste arada bir geliyor bana,Allahım sen yardım eylee
amin cnm.. hadi simdilik kaçtım benyasağım da süpürgesini burda unutmuss
kubisim hosgeldin
yasagım balım iyi etmişin vallaselencelkim umudumu ilk ben kesfettim buraya getirdimbaska bi topik acmisti kendine kimseyi tanimiyordu tuttum kolundan buraya getirdim ondan sonra ünlendi tüm kk da
hadi hayırlısıbakalım bu sefer boş çıkmaz
saol canımtatlım adetin üstüne bide üzerinize afiyet üşütmüşüm öksürük öldürüyo beni bizim iki taneydi leptobu oğlum düşürdü çöpe gitti eşim yeni bi tane alana kadar masa üstüyle idare edicem güle güle canım
hoşbulduk canımm nasılsınnnn
çalışın çalışınnnnnnkız bende yımırtlıycam bugün ağrım var akıntım var akşama çalışırız artık bizde
valla 3 te yattık eşimleselam herkesee
tabı gecenın bı vaktıne kadar burda muhabbet ettınız sımdıde uyanıp gelemıyorsunuz degıl mı?
bız hıc bısı yapmadık sıradan bır aksamdı acıkcası hıcbısı ıfade etmıyor bana yenı yıl falan :)) omurden bır gun daha gıdıyor
Rabbım ınsallah bereketlı hayır dolu bır yenı yıl yasatsın
hastalarımıza sıfa versın dertlılerımıze derman versın
sıkıntılarımızı azaltsın ınsallah.evladı olanların evlatlarını korusun evladı olmayanlarada hayırlı evlatlar nasıp etsın.
bız kızımla evdeyız perdeler yıkanıyor yıkandıkca asacagım evdeyız bakalım kaca bıter.belkı sonra kızcem dısarı cıkmak ısterse bı forum ıstanbul yada fatıh yaparız.
naber katre
dr ayarladınmı? nezaman goreceksın bebısı??
yaşlandık kuzummmm.ama buna da şükür ki sağlıkla yaşlanıyoruzzzzzayyyyy simdiden yil olarak bi yas daha büyüdük:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bi bebemiz bilem yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yaw bu habibte loori ne zaman gelecek özledik alalallalalalalalaa
hamile habibtem nerde niye gelmiyeyoksa artik biraktimi hamile kalinca bizleri
valla eşim de öle diyoooscorpionsum bu ay hamis kalirsan hamile kaldigin günde cok belli olurbebisine dersin artik temeller 31 aralikta atildi diye
biliyonmu tatlım bu bizim evlilikte 6. yeni yıla girişimiz ama ilk defa bu sene denk geldi çalışmayeni yilda ben haric tüm habibteler calismis
esim dün diyoki keske temiz olsaydinyaw git basimdan dedim bende alallalalaa
evet canım hastaydım gündüz bakamadım bakim dedim fazla kalamadım tatlım senin de 2013 mutlu huzurlu bebişli gün geçirmen dileğiyle
çalışın anam bizde iş yok siz bari boş geçirmeyin
canımcım fazla kendini yorma
hakılısın valla yaş kemale ermeye devam ediyoinş canım biran önce beklenn bebişte gelir
geçmiş olsun canımmmmmm:26::26:ilahi yasağımm... temel ha
ben de bu ay hep not alıcam, bakim temeli hangi aksam atmışızz
hoşgeldin kubis ovu test süper bişey yaaa..valla cnm kullan ben bu ay kullanıyorum dün pozitifi gördüm..hemde daha testi yaptım 30 saniye olmadan t çizgisi kopkoyuyduu..birazdan tekrar yapcammmkızlarr uzun bi süredir yoktumm özlemişimm buralarıı yaaaaaa.. bu aradaa bende yeni yılda temelleri attım hihihih bat ım 13 ocakkk hayırlısıyla bu ay tutar inşallahh bu ay ovülasyon testi de aldımm bakalım hayırlısıı:)) sizler nasılsınızz herşey yolundamııı
yok tatlım bende olmuyo:26::26::26:kizlar sizde bildirilerinize girince bi tuhaf sayfa aciliyomuben bisey anlayamiyorum ya bi bende mi oluyo sizdedemi oluyo
AMİNNN.. inşaallahRabbim hiç birimizinkini boşa çıkarmasın inşallahhhhhhhhhh:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?