- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.761
yasagım balım iyi etmişin vallaben bu topikte medzecirm umudm yasagım. haylotum. gurbetim. katrem siz düşünemiyorum adını unuttugum kaldımıki:44::44:
yasagım balım iyi etmişin vallaben bu topikte medzecirm umudm yasagım. haylotum. gurbetim. katrem siz düşünemiyorum adını unuttugum kaldımıki:44::44:
yok tatlım bende olmuyo:26::26::26:
AMİNNN.. inşaallah
kuzum benim 4 gün önce tekrar bi bebek daha düsürdümiyi olmaya toparlanmaya calisiyorum
çalışın çalışınnnnnn
geçmiş olsun canımmmmmm:26::26:
çok saol canım
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaa çok geçmiş olsun canımm yaaa daha öncede düşüğün olmuştu sanırım!! canıms ana bişi olmasın da Rabbim sağlık sıhhat versin o bebiş oraya elbet tutunacak acaba dikkat mi etmedin cnm kendine ağır falan mı kaldırdınn tühh ya nedne oldu kiiiii
saol canımsınsaol selencelkim bizde sana cok alistik sensizde olmaz artikin
ahh kuzum seni nasıl unuturum bennbennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hg canım iyim şükür sen nasılsın canımslm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
tabi tatlım sende olmalısınbanane bananeee bende bendeeeee
hic agir ne kaldirmadim hep dinlendim aksine ama yine kanama basladi ve düstü
daha önce düşük olmuşmuydu canım?**
hoşgeldin kubis ovu test süper bişey yaaa..valla cnm kullan ben bu ay kullanıyorum dün pozitifi gördüm..hemde daha testi yaptım 30 saniye olmadan t çizgisi kopkoyuyduu..birazdan tekrar yapcammm
RABBİM hayırlısnı versin gülümbu 5.düsügüm((((((((((
YA KIZLAR BEN SMILE KULLANAMIYORUM SIZDE OLUYOMU
gurbetim (benimle ol) yazısını nasıl yadın gııı aradım okadar bende yazim dedim bulamadım
evet canım yaa süper bişeyyy:) bend eyaptığım ilk gün belirgine yakın çift çizgiydi ama silik diye bişi yapmadık:) ertesi gün t çizgisi diğerinden daha belirgindiii:)) dün yine çift çizgiydi bugün artık tek çizgii:):) Rabnim hayırlısını nasip etsinnn canım peki ilişki ne zamna olmalı tam olarak fikrin varmı:):) ben çizgiyi gördüğün günün sabahına yaptım ama söylemesi ayıptır ay utandım yaaa
bu 5.düsügüm((((((((((
YA KIZLAR BEN SMILE KULLANAMIYORUM SIZDE OLUYOMU
Selam Canim, kusura bakma uyumuş kalmışım eşimin kucağında yeni uyandım :) anlamadım canım benimle ol derken ..
Bu arada selam kızlar Nasılsiniz ?
hg canımSelam Canim, kusura bakma uyumuş kalmışım eşimin kucağında yeni uyandım :) anlamadım canım benimle ol derken ..
Bu arada selam kızlar Nasılsiniz ?
Anladım canım Rabbim çalışmalarımızı boşa çıkarmasın inşallahh güzel haberlerinii bekliyorummm:):) bat ın ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?