Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzum benim 4 gün önce tekrar bi bebek daha düsürdümiyi olmaya toparlanmaya calisiyorum

aaa çok geçmiş olsun canımm yaaa daha öncede düşüğün olmuştu sanırım!! canıms ana bişi olmasın da Rabbim sağlık sıhhat versin o bebiş oraya elbet tutunacak acaba dikkat mi etmedin cnm kendine ağır falan mı kaldırdınn tühh ya nedne oldu kiiiii

hic agir ne kaldirmadim hep dinlendim aksine ama yine kanama basladi ve düstü

hoşgeldin kubis ovu test süper bişey yaaa..valla cnm kullan ben bu ay kullanıyorum dün pozitifi gördüm..hemde daha testi yaptım 30 saniye olmadan t çizgisi kopkoyuyduu..birazdan tekrar yapcammm[/QUOTE]

evet canım yaa süper bişeyyy:) bend eyaptığım ilk gün belirgine yakın çift çizgiydi ama silik diye bişi yapmadık:) ertesi gün t çizgisi diğerinden daha belirgindiii:)) dün yine çift çizgiydi bugün artık tek çizgii:):) Rabnim hayırlısını nasip etsinnn canım peki ilişki ne zamna olmalı tam olarak fikrin varmı:):) ben çizgiyi gördüğün günün sabahına yaptım ama söylemesi ayıptır ay utandım yaaa

saol selencelkim bizde sana cok alistik sensizde olmaz artikin
saol canımsın
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ahh kuzum seni nasıl unuturum benntabkide sensizde olmaz bu topk
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzz
hg canım iyim şükür sen nasılsın canım
banane bananeee bende bendeeeee
tabi tatlım sende olmalısınbitanem

hoşgeldin kubis ovu test süper bişey yaaa..valla cnm kullan ben bu ay kullanıyorum dün pozitifi gördüm..hemde daha testi yaptım 30 saniye olmadan t çizgisi kopkoyuyduu..birazdan tekrar yapcammm

evet canım yaa süper bişeyyy:) bend eyaptığım ilk gün belirgine yakın çift çizgiydi ama silik diye bişi yapmadık:) ertesi gün t çizgisi diğerinden daha belirgindiii:)) dün yine çift çizgiydi bugün artık tek çizgii:):) Rabnim hayırlısını nasip etsinnn canım peki ilişki ne zamna olmalı tam olarak fikrin varmı:):) ben çizgiyi gördüğün günün sabahına yaptım ama söylemesi ayıptır ay utandım yaaa[/QUOTE]

canım ben en net kalın çizgiyi düa akşam gördüm..gece çalıştıkkk
şimdi bakıcam bu akşam yine çalışıcaz gibi görünüyooo
çünkü çatlama gece oldu benim..sancım oluyo anlıyorum ben..yumoş 24 saat yaşasa bu akşamkiler de yakalayabilir diyorumm.
o kalın çizgiler olunca çalışmak gerek çünkü 24-36 saate yumoş çatlayacak demek oluyomuş..:26:

canım ben en net kalın çizgiyi düa akşam gördüm..gece çalıştıkkk
şimdi bakıcam bu akşam yine çalışıcaz gibi görünüyooo
çünkü çatlama gece oldu benim..sancım oluyo anlıyorum ben..yumoş 24 saat yaşasa bu akşamkiler de yakalayabilir diyorumm.
o kalın çizgiler olunca çalışmak gerek çünkü 24-36 saate yumoş çatlayacak demek oluyomuş..:26:[/QUOTE]

Anladım canım Rabbim çalışmalarımızı boşa çıkarmasın inşallahh güzel haberlerinii bekliyorummm:):) bat ın ne zaman

Selam Canim, kusura bakma uyumuş kalmışım eşimin kucağında yeni uyandım :) anlamadım canım benimle ol derken ..

Bu arada selam kızlar Nasılsiniz ?
hg canımolsun bebeğim umudum hallettiyazı yazmışsın ya onu dedim cnm bende yazacaktm ve yazdımAnnesinin Meleği die yazdım

Anladım canım Rabbim çalışmalarımızı boşa çıkarmasın inşallahh güzel haberlerinii bekliyorummm:):) bat ın ne zaman

cnm bat 11 ocak sanırım ama biraz geç yumurtladım 13 ocaka kadar opsiyonlu diyelimmmm
şimdi yaptım ovu test..yine koyu ama dünkü kadar değil sanırım..yinede çalışma var belli olmaz dimi amaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…