- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #21.781
cnm bat 11 ocak sanırım ama biraz geç yumurtladım 13 ocaka kadar opsiyonlu diyelimmmm
şimdi yaptım ovu test..yine koyu ama dünkü kadar değil sanırım..yinede çalışma var belli olmaz dimi amaaaaa
ee canım doktorun ne diyor ilaç kullanıyorsundur da Allahım inşallahhh tutunsun bebişin ya
ohhh keyfe bakk eşinin kucağındaa uyumuşş:):):)
hg canımolsun bebeğim umudum halletti yazı yazmışsın ya onu dedim cnm bende yazacaktm ve yazdım Annesinin Meleği die yazdım
Aynen canim gel yanima yat dedi maksat az uzanmakti yaninda uyumus kalmisim iste.. zavalim oda uyumus kalmis benim yuzumden, dun aksam baya yorulmusuz..
hosbulduk canim benim .. Haa simdi jeton dustuu benim anladim, iyi olmus halletigin. Neler yaparsiniz
8scorpions canimm benim nasilsin??? gec yumurtladim filan diyorsun ama kac gunde adetin geliyor senin..
tatlım 27 günde bir oluyorum..ama daha dün yumurtladımm yanı 16. günün gecesiiinormalde 13 yada 14 te yumurtluyordum:26:
tatlım 27 günde bir oluyorum..ama daha dün yumurtladımm yanı 16. günün gecesiiinormalde 13 yada 14 te yumurtluyordum:26:
bende kan pihtilasmasi vargereken tüm ilaclari kulandim bilmiyorum igne dozumu az geldi yada baska biseydenmi kaybettim bilemiyorum parcalar incelenecek:26:
cnm bat 11 ocak sanırım ama biraz geç yumurtladım 13 ocaka kadar opsiyonlu diyelimmmm
şimdi yaptım ovu test..yine koyu ama dünkü kadar değil sanırım..yinede çalışma var belli olmaz dimi amaaaaa
ben hiç kullanmadım ovu testi felan:26:ben doktorada gitmedim bebek düşünüyorum die bişi olurmu:44:diğer çocuklarda gitmedim die bundada düşünmedim gitmeyi kızlar gitsemmi bi acaba:44:gerçi ovu testi alsam bile benmkisi geç geliyo çalışma günlerimiz belli deilevet evet canım aynen çalışmalara devam et koyu olduğu günden sonra çatlıyomuş zaten haydi hayırlısı o zaman benim bugüna rtık tek çizgi çıktı ama yine çalışacamm hihihih buda benden olsun diyee
ben hiç kullanmadım ovu testi felan:26:ben doktorada gitmedim bebek düşünüyorum die bişi olurmu:44:diğer çocuklarda gitmedim die bundada düşünmedim gitmeyi kızlar gitsemmi bi acaba:44:gerçi ovu testi alsam bile benmkisi geç geliyo çalışma günlerimiz belli deilsabahta olmuyo uyanamıyoruz:26::26:artık takdiri ilahi
napalım tatlım açıktımAynen canim gel yanima yat dedi maksat az uzanmakti yaninda uyumus kalmisim iste.. zavalim oda uyumus kalmis benim yuzumden, dun aksam baya yorulmusuz..
hosbulduk canim benim .. Haa simdi jeton dustuu benim anladim, iyi olmus halletigin. Neler yaparsiniz
8scorpions canimm benim nasilsin??? gec yumurtladim filan diyorsun ama kac gunde adetin geliyor senin..
alım en iyisi :26:benmkine kızıyorum bazencanım ovülasyon testnii bence al çift çizgiyi gördükten sonra mutlaka ilişki için zaman yaratırsınızz:))))))))))
napalım tatlım açıktımyemek yapıcam öksürükle mücadele ediyorum :
napalım tatlım açıktımyemek yapıcam öksürükle mücadele ediyorum
alım en iyisi :26:benmkine kızıyorum bazenvakit oldugunda tv dalar gider sonrada ben uyurum uyuyunca yaklaşma derim vee çalışma olmamıştır artık istiyosa çalışacak başka çaresi yok
Aman dikkat et canim benim, bizde simdi yemek yiyecez..
çalışır canım çalışır merak etmee hihihi benim ki ovülasyon testini kendi aldı takip ettik benden daha meraklııartıkın hayırlısııı
ahh canım benimmmcanbonlarım 2 dir giriyorum tam alıntı yapıyorum pat kapı çalıyo pc yi kapatıyorum ya
nabıyonuz bıtaneler
ahh canım benimmmsende valideyle aynı apartmandasın dimi gıı:44:napak valla kaynatmaya çalışıyoz eşim geçikecekmiş deli oldum şimdi yemek yiyim barii çocuklarda babaanneye çıktılar sen nasılsın balım
Ahh bitanem aynı kaderi paylaşıyoruzevet canım aynı apartmandayız tam tepemde kendılerı
bende ıyıyım temızlık yaptım bugun markete gıttık daha poşetler yerde beni bekliyo
şimdi çıkıyorum eşim geliyomuş yemek yıcez öpüyorum canım.
bu arada çokkk çokk geçmiş olsun bıtanem rabbım şifa versın bıan once
gelmeye calısıcam inşallah
bol sohbetler kızçeler
çalışmasında görim ne güzel eşin meraklıymış benimkide işten fırsatı yok ilgilenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?