Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

keske onlar altta olsaydi neler yapilirdi neler

Ahh bitanem aynı kaderi paylaşıyoruzohh şimdi ev mis gibi kokuyodurçok saol canım tez gel emi tatlım sende kendine dikkat et balım afiyet olsun şekerim

bende çıkıyım bari kimsecikler kalmadı belim ağrıyo yemek yiyimde yatim azcık haylotum çok öptüm canım RABBİM gönlüne göre versin canm
amin bitanem çok saol rabbım hepımızın gönlüne gore versın ınsallahsanada afıyet olsun canım
keske onlar altta olsaydi neler yapilirdi neler

canbonum nassınnn bugun
Ayyyyy icimde bir sIkIntI var suan patliyacam.... Durduk yere icime sIkInTI basti

noldu canbonum hayırdır

masallah 10 sayfa ılerlemıssınız
varmı bı havadıs
gecmısı okumak bu cekmeyen ınternetle ısgence
sız verın haberlerı

bızde kızımla perdelerın yıkanması bıtınce fatıhe gıttık kardesımle oturduk dısarda pızza yedık sonra esımle gerı donduk eve.

kuzum batından dolayımıdır acaba:26::26:
arada gelıyolar cunku bılıyosun bıraz cama falan cık en azından rahatlarsın bıraz

Yok canim sukur o konuda bi sikintim yoktu , icim kipir kipirdi gunduz selenclk le de konusurkende soruyordum stress degilde icimde kipir kipir heycan var bu sefer olacak diye .. heycanda stress olurmu filan diye .. Ama simdi durduk yere icim daraldi, kendimi yanliz hissediyorum bir anda. Mutfakta oturoyrm suan camin yaninda..

oh ne güzel suedammm
gecmısı okudum hamış yok:26:

insallah bunda da vardir bir hayir canim benim, bende buyuk ihtimalle herzaman 16 . gunde yumurtluyordum ama 13-14 saniyordum

aynen benim kid eöyle canımm geçen ay fark ettim sandığımdan geç yumurtluyormuşum:):) ama bu ay 14 günü oldu her ay değişiyo sanırım:):)
Her ay değişrmiş kızlar.dikkatli olmak gerekkk
Doktora git tatlım yaa bi muayene ol smear falan yaptır.zaten yılda 1 gitmek gerekiyor.ovu test al eşin de heveslenir inan.benimki önce amannn ne saçma şeylerle uğraşıyon bunu alıyon dedi.yapmaya başladım adamı merak saldı.koyu çizgileri görünce heyecan yaptı.zorzaptediyorum valla
canbonlarım 2 dir giriyorum tam alıntı yapıyorum pat kapı çalıyo pc yi kapatıyorum ya
nabıyonuz bıtaneler
Anammm sende misafir bitmezzzzzz
(çalışmasında görim )bunlari yap calismassa eger:120:
Heheeee süpersin kaçakımmmmm
Ayyyyy icimde bir sIkIntI var suan patliyacam.... Durduk yere icime sIkInTI basti
Cnm ya oyalancak bişiler bul.olmadı müzik aç oyna zıpla

Ohh maşallah gezmişsiniz cnm.valla biz bıraktığın gibiyizz

masallah hayalot scorpıon sızın coklu alıntılarınıza hastayım ya nasıl yapılıo ben beceremedım bı kere denedım olmadı

beenn geldimm, geçmişe döncek vaktim yok ne yazık kiii
nasılsınız canımın içleriiiiiiiiiiiiiiiiii

masallah hayalot scorpıon sızın coklu alıntılarınıza hastayım ya nasıl yapılıo ben beceremedım bı kere denedım olmadı

Tatlım alıntı yap ikonunun yanında küçük + işaretli bi ikon daha var ya ona tıklıyon kaç mesajdan alıntı yapcaksan hepsine tıkla en son konuya cevap ver deyince hepsi sıralanıyo önüne.aralara cvpları yazıyon sen de

Kızlar yaa bi bakın bu test hala koyuuubenim dün gece sancım oldu yumoş çatladı eminim.hatta sabahtam sağda sancım vardı gece sol çok fena oldu.bu arada bu üç günü de çalıştık mecburen çizgi koyu diyeeinşallah yarın da koyu olmazzzEki Görüntüle 593177

Gercekten 3 gun baya koyuymus.. artik yarini bekleriz.. benim ki 2 gun koyuydu ..

hoş geldin bitanemmmm

scorpionsum ya ben bıktım gelenlerden onlar benım suratımı görmekten bıkmadılarrr

hoşbulduk meleğimm. naber nasılsınn

Selam canim iyi olmaya calsiiyoruz sen nasilsin?

8scorpions canim benim kafam filan kaldirmaz muzige suan ..

ben de iyiyim bebeğiiimm, ne olsuunn bugün eşimle takıldık gezdük tozduk.. sen nsılsın bitanem

bitanem bugün de çalışın malum bu ay streteji değiştirdik
ya tatlım bizde güya arka arkaya 3 gün çalışcaktık ama işin ilginci benim ovu testim bu ay sadece 1 gün pozitif oldu bizde arka arkaya 2 gün çalıştık.. bundan sonra gün aşırı devam ama ovu testim negatif:44:

slm benm adetm 3gün gecti test yaptım cıkmadı ama şüpelerm war karnımda yani rahim bölgemde sırt üstü yatınca özellikle hareketlenmeler hissediyorum bazen cekilio gibi bazen de nabız gibi atıyo yaklasık 10gündür cok sık idrara cıkıyorum sürekli bişeler yemek istiyorum normalde günde 1 öğün yesem yeter bana ama bu ara 3 4 saatte bir midem kazınıyo 4 5 gündür sabahları adet olcak gibi sancım oluyo sonra geciyo hala olmadm sabahları uyanır uyanmaz en azından bi lokma ekmek yemesem midem az da bulanıyo*
biraz arastırdım cewremdekiler de hamilesn dedi ama psikolojikte olabilirmiş lütfen bi bilgi werir misinz eger hamile isem bu ilk bebegim we cok istiyoruz
slm benm adetm 3gün gecti test yaptım cıkmadı ama şüpelerm war karnımda yani rahim bölgemde sırt üstü yatınca özellikle hareketlenmeler hissediyorum bazen cekilio gibi bazen de nabız gibi atıyo yaklasık 10gündür cok sık idrara cıkıyorum sürekli bişeler yemek istiyorum normalde günde 1 öğün yesem yeter bana ama bu ara 3 4 saatte bir midem kazınıyo 4 5 gündür sabahları adet olcak gibi sancım oluyo sonra geciyo hala olmadm sabahları uyanır uyanmaz en azından bi lokma ekmek yemesem midem az da bulanıyo*
biraz arastırdım cewremdekiler de hamilesn dedi ama psikolojikte olabilirmiş lütfen bi bilgi werir misinz eger hamile isem bu ilk bebegim we cok istiyoruz
Gercekten 3 gun baya koyuymus.. artik yarini bekleriz.. benim ki 2 gun koyuydu ..

slm benm adetm 3gün gecti test yaptım cıkmadı ama şüpelerm war karnımda yani rahim bölgemde sırt üstü yatınca özellikle hareketlenmeler hissediyorum bazen cekilio gibi bazen de nabız gibi atıyo yaklasık 10gündür cok sık idrara cıkıyorum sürekli bişeler yemek istiyorum normalde günde 1 öğün yesem yeter bana ama bu ara 3 4 saatte bir midem kazınıyo 4 5 gündür sabahları adet olcak gibi sancım oluyo sonra geciyo hala olmadm sabahları uyanır uyanmaz en azından bi lokma ekmek yemesem midem az da bulanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…