Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kusum yeni görüyorum bu msjını
snde el koy bakam.. yasağım gelir,. saklar. sen el koy..
bi süpürgemiz bilem yok yaa..
aşkitom ama ağlama nolur özürdilerim yanlış bişeymi dedimki ya
hımmm anladım kaçak hayal yasak hayal ve hayalot yarına çözerim ben bu isimleri :)) daha yeniyim arkadaşlar ilk günden kafamı karıştırdınız

sen hep gel canım biz sana öğretiriz herşeyi

seymi fisek gibimmi oldun

sen hep gel canım biz sana öğretiriz herşeyi[/QUOTE]

gelcem canım inşallah tecrubelerden faydalanıp yeni arkadaşlar buldum hem şimdilik iyi geceler

şey canbonlarımmm ben bu ay doktorun verdiği ilacı içmedim
sadece dua etmek istiyorum 3 ay olcak hiç bişey degısmedımı cunku bıde cok asabı falan oluyorum içince.
eşimlede konuştuk tamam dedı bu ay ıcme bakalım nolcak.
zaten doktorda geçmez umutlanma demıstı boşu boşuna benı ılaca bağladı
oyuzden bugünde calısma yapmam gerek yumurtam yok ama allahın işi belli olmaz
ovu testlerım bıle yapmaya yapmaya bozulmuş tarıhı gecmıs sanırsam
çıkmam gerek sızı sevıyorum tatlı rüyalar hepınızeeee

yok kuzum.. sadece benim hadi dememle olmaz ki bu isler..
esim bu konuya pek sıcak bakmıyo..
dün aksam da bunun biraz tartısmasını yaptık..
diyo bana, sen bi kere daha bunun üstesinden geleceğini sanıyo musun?
olmayınca hangi hallere giridğini unuttun heralde..ondan sonra da seni düzeltmeye yine ben uğrasıyorum dedi..
tmm dedim... böyle onu bul onu iç. bunu bul bunu iç.. diyediye ömrümüz geçer dedimm
artık bu saatden sonrası ya bir mucize yada 4. kez tüp bebek yaptırmak için. esim kendilğinden hadi demesi lazımm..
görüyor şu kk da ne kadar çabalıyom..

bide böyle dene ozamamn hayalotum rabbim yardimcin olsuniyi geceler canim benim

mart ayinda geliyorummmmm tryeee...hayirlisi artik...tsk ederim balim...ne yapardimmmmmmmmmmmmmm bilmemmmm sizi birgun gormesemmmmm su yazilarinizi okumasam ne yapardim bilmemmmmgecmisi okuyordum daaa ammmmmaaaa konusmussunuzzzz /B]

hımmm anladım kaçak hayal yasak hayal ve hayalot yarına çözerim ben bu isimleri :)) daha yeniyim arkadaşlar ilk günden kafamı karıştırdınız
kız hayalotumm.. yasağımm..ne gelir gelmez kızçağınızın kafasını ne karıstırıyonuz... daha kendi sorusuna çözüm buldu mu ki de,. sizi bide çözmeye uğraşsınn... hay Allah naapmasın sizi emiii

zeynepnur evladım sen bakma onlara, burda bak hocan var

hocammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…