- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.001
aşkitom ama ağlama nolur özürdilerim yanlış bişeymi dedimki yakusum yeni görüyorum bu msjını
snde el koy bakam.. yasağım gelir,. saklar. sen el koy..
bi süpürgemiz bilem yok yaa..
hımmm anladım kaçak hayal yasak hayal ve hayalot yarına çözerim ben bu isimleri :)) daha yeniyim arkadaşlar ilk günden kafamı karıştırdınız
tmm bakıcam..
ya hani, biri yapmıs diye anlattım ya geçen gün..adetin 3. gününden itibaren baslanılıyomus.,..bende 4. günü gördüm o kisinin bu kk ya yazdığını.. anlattım hani ?
hayıt suyu, civanperçemi, bide balçörekotu fln diye.. yazdım ya geçende..
bunu yapıyordum..
smdi dün hani kötü oldum biraz diye.. dedim birbirine etki mi yaptı diyerekten.. civanperçemini bırakdım dünden itibaren..
bgünde kasıntım basladı.. artık balçörekotunu da bıraktım bu aksamdan itibaren..
ama hayıt suyunu içiyorum.. sabah aksam aç karnına bi çay bardağına yarım koyup su ekliyorsun üzerini..
bitek bu kaldı simdi. bu da yani 10gün bisey yapılıyo.. sonra yumurtlama ve hamile kalma zamanına geçilidği için bırakılıyormus..
yani ayın 10una kadar yapıcam yani.. hayıt suyunu..
bide hayıt suyunda olmasını istedğim bir özelliği daha vardı, o oluyor galiba.. smdi burdan yazmiyimm
zeynebnurum aman karismasin kafan sen buraya sürekli gel iyice kaynasiriz
neee hep seninki mi kullanıyooomm
ilk defa almıstım.. tmm bida almamm , sizin olsun süpürgeniz dee..
daha dun nededım ben sana yayapmıcan bundan sonra umudum hele bi iççç vallaha öperim bak
aşkitom ama ağlama nolur özürdilerim yanlış bişeymi dedimki ya
sen hep gel canım biz sana öğretiriz herşeyi
tamam canım inşallah gelirim birileriyle konuşmak iyi oluyor ama şimdilik iyi geceler ben kaçar dualarınızda benı de unutmayın
tamam canım inşallah gelirim birileriyle konuşmak iyi oluyor ama şimdilik iyi geceler ben kaçar dualarınızda benı de unutmayın
canbonum niye öyle diyosun ki bi şansını dene bak bizim binadada var eşimin akrabası 17 senedır olmuyo mart ayında başlancak tedaviye tekrardan hala umutlu olcak dıye savaş verıyo.nolur umudunu yıtırme canbonum
şey canbonlarımmm ben bu ay doktorun verdiği ilacı içmedim
sadece dua etmek istiyorum 3 ay olcak hiç bişey degısmedımı cunku bıde cok asabı falan oluyorum içince.
eşimlede konuştuk tamam dedı bu ay ıcme bakalım nolcak.
zaten doktorda geçmez umutlanma demıstı boşu boşuna benı ılaca bağladı
oyuzden bugünde calısma yapmam gerek yumurtam yok ama allahın işi belli olmaz
ovu testlerım bıle yapmaya yapmaya bozulmuş tarıhı gecmıs sanırsam
çıkmam gerek sızı sevıyorum tatlı rüyalar hepınızeeee
umud hocam süpürgen nerde senin
ahh ballı habipteeeeeeeeemmmmmmmmm.. iyi ki sende varsın.. bende, bizde seni çookkk seviyoruzzz... .hani gelemedin 2gün fln.. hep aklımdaydınn.. nerde acaba iyi mi dedim durdumm hepp.. :26:
keske yakın olsak balım da ,. hep birbirimizin sıkıntısına koşsakama sen benim yinede uzaktan da olsa, habiptemsinn...kardesimsin.. madem ben abla olduğuma göre, e banada seni kardesim demek kalıyorr Allahım sağ sağlim de kurtarın seni insaAllah, suan ki sıkıntılarını da gidersin Mevlamm
ama Türkiye'ye geldiğini bilsem. koşar gelirim sanaa
bide soruyon muu yaaayok ben cadı mıyım süpürgem olsununn hocayık heraldee
hımmm anladım kaçak hayal yasak hayal ve hayalot yarına çözerim ben bu isimleri :)) daha yeniyim arkadaşlar ilk günden kafamı karıştırdınız
tamam bisey demedimyoksa kirildinmi umdudm
kız hayalotumm. . yasağımm.. ne gelir gelmez kızçağınızın kafasını ne karıstırıyonuz... daha kendi sorusuna çözüm buldu mu ki de,. sizi bide çözmeye uğraşsınn... hay Allah naapmasın sizi emiii
zeynepnur evladım sen bakma onlara,burda bak hocan var
yok cnm niye kırılayımm
aşkitom ama ağlama nolur özürdilerim yanlış bişeymi dedimki ya
sen hep gel canım biz sana öğretiriz herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?