Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tatlı rüyalar hayalotumm..bol bebisli geceleriniz olsun insaAllahhh

bende cikim benim yüzümden geride kaldiniz umududm geride habibtem zaten geride gurbetkizimdn ses bilem yok:44::44::44::44::44::44:

cikimda gecmisle daha fazla ugrasmayiniyi geceler habbiteler

mart ayinda geliyorummmmm tryeee...hayirlisi artik...tsk ederim balim...ne yapardimmmmmmmmmmmmmm bilmemmmm sizi birgun gormesemmmmm su yazilarinizi okumasam ne yapardim bilmemmmmgecmisi okuyordum daaa ammmmmaaaa konusmussunuzzzz

kızlaarr hadi bi bulusma yapak TR dee ama diğer kızlarında tr ye gelmesi lazımm
ne yapardım bilmemmm, sizi birgün görmesemm , sarkıyıda tam tutturmususun balımm
heya sorma balım. bunların çenesi düsük, yoksa benim gıkım çıkmıyoo

bende cikim benim yüzümden geride kaldiniz umududm geride habibtem zaten geride gurbetkizimdn ses bilem yok:44::44::44::44::44::44:

cikimda gecmisle daha fazla ugrasmayiniyi geceler habbiteler

aaa çıkıyon mu yasağımm nasıl da biliyor, kendisini takip edecez diye şu sayfalarda süründüğümüzü
iyi geceler kusum benimm.. benimde gözlerim gidiyor.. esim içerde hadi yatmıyon mu dedi .. e yatim artıkk..

ALPPInmmmmm yasağımmm...
hadi ben çıkıyorum.. sizleer hayırıl geceler.. öpüyorumm.. tatıl kuslarımm benimm..
gözlerim gidiyorr.. uyumak istiyoruuuummmmmmmmmmmmm

gurbetkızım günaydınnnn wallaha ya o ne hızmış gercekten geri geri geldim şimdi de öle gördüm yazını,akşam uyuyakalmışım okuyamadan cevabını

yaw iyisimi ben aksamlari gelmim bu kizlar benim yüzümden perisan oluyolar..

cünkü gelince hizimida yavaslatamiyorumaslinda daha hizlimi bile kulanmiyorum ama yinede hizli oluyo iste
tek rakibim thy su süpürgemin hizinada bakin thy de kim oluyo alalallalalalaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…