Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

selammmmmmm nasilsinizzzz habibtelerimmmmmmmm....birazdan yemek yiyip gelecemmmm,.,son durumlari anlatmadim sizee,,,biz esas oglanla konusmuyoruz,,,,hamile kaldigimda onu aradim acmadi bundan sonrada aramiyacam....sinir oluyorummm...hamile kalmama sevinmedi cunku hayali ilk onun cocugu olmasiydi...allahim hayirlisiyla kucagimaa almayi nasip etsin..

öyle deme umudum rabbımın nezaman ne verıcegı bellı olmaz hakkımızda hayırlısı olsun..ama cabalamadan beklemektense cabalamayı tercıh ederım .sen yıne gonlunden ne gecıyorsa onu yap bıtanem rabbım gonlundekını cıfter cıfter nasıp eder ınsallah

ne guzel olurdu yaaaa

habbitelerim kendi dr geldim biraz önce parca yok dedi oda ama baya kan pihtisi varmis icimde cabuk cikmasi icin igne yapti kalcadan ama cok agrin ne olur dedi dayanacam artik napim...enfeksiyon olmadan cikmasi lazim icindeki pihtilar dedi...:44::44::44:10 gün sonraya geri cagirdi yine bakacak rahmeoda üzüldü su berlinde kimse derdine care olamadi dedi biz tüm testleri yaptirdik su an kan pihtilasmadan baska sorunun yok dedi.....bide tekrar romatizmal bi rahatsizlik varmi onu arastiralim dedi....rabbim istemezse hic bisey derdimin caresi olmaz inslalah rabbim ol deryarinda yine hematologi dr gidecem tekrar hamile kalirsam ilerde hangi igne kullanilacak onu konusacagiz tekrardan

amın bıtanem amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gunaydin canim aklimada geldi yorulmusundur diye.. ansizin cikinca.. Eee evde olmak nasil is gununde..

canım evet uyumuşum pc başında evde olmak muhteşem bişey ya sabah kalktım önce haftasonu sandım okulun zilini duyunca çarşamba olduğunu ve rapor aldığımı hatırladım o derece bi duygu yani sen nasılsın napyosun

canimmm benimmm ins hayirli haberlerle geelirsin...allah baska aci vermesinn...en kisa zamanda bebgini kucagina almayi nasip etsinn..

katrem nassinkiz seni yormuycam artikin hizimi yavaslatacamuyumayacan artikin netin basinda

Son düzenleme:

canbonum sık dişini atlatcaksın inşallahhh.keşkem yanında olabılırseydım yardım ederdım sana
inşallah bu seferkı ıgnelerını tam tuttururlar canbonum ...
türkiyeye gelme sansınız varsa bu kanald de doktorum programmı varya ordaki doktor kadın dogumcu çok iyi diyolar
gercı bılmıyorum berlınde belkı daha cok ıyılerıde vardır :26:
rabbım hayırlısını versın hakkında sabır versın mutlu mesut saglıklı bo bebısler gondersın ınsallahhhh

kizlar benim heriff gelir simdi....netee fazla takilmaa radyosyondur sudur budur diyor,,,simdilik kaciyorummm birazdan gelecemmm habiblerimmm optum hepiniiizi

kızlar hsgeldiniz nasılsınız bakimm..
bende öle sabahberi, bi isler yaptım.. ama arkadas çaeğırdı oraya gtimek için hazırlanmam lazım, arka binaya, daha namaz kılmadım, oturdum iki bakim dedim..
nasılım ama güzelim dimi

zaten artik tr düsünmeye basladim hayalotum..ankarada bu kan pihtilasmasi konusunda uzman bi prof var cok duyudum onun tecrübesini onada bi gitmeyi düsünüyorum

yasağım tekrar geçmiş olsun canım,inş çok acı çekmeden gider o parçalarda gercekten rabbim ol deyince olur elbet allahım yeterki nasibine koysun canım.çünkü neler oluyo ne mucizeler duyuyoruz onlarda rabbim istediği için oluyo.çoğu kez sebepler oluyo karşımızda kiminin eşinde oluyo kiminde kist oluyo sende de baska bi sorun var yani işte bizim için sebepler ama allahım biliyo zamanını ol dicek ve o sebepler bitecek.allahım hepmize nasip etsin inş canım benim sağlıklı bebekler alalım kucağımıza

süpersin umudum herzamanki gibi
peki ben nasılım hala pijamalıyımda

saol katrem parca yokmus ama kan birikmis oda pihti olmus onlari insallah disari atar rahimde bi an önce kurtulurum

zaten artik tr düsünmeye basladim hayalotum..ankarada bu kan pihtilasmasi konusunda uzman bi prof var cok duyudum onun tecrübesini onada bi gitmeyi düsünüyorum

bencede kaçakhayalim bende bu kan pıhtılaşmasını çok duydum herkes ankaraya gıdıyomuş kimse bu doktor
gumusumdemı oraya gıdıyodu:26:

bencede kaçakhayalim bende bu kan pıhtılaşmasını çok duydum herkes ankaraya gıdıyomuş kimse bu doktor
gumusumdemı oraya gıdıyodu:26:

o kime gidiyo hic sormadim bi sorum onada ...benim duydugum prof lütfi önderoglu

Ne yapiyim canim temizlik yapmam gerekiyor ama bi turlu kalkamiyorum yerimden ,, kanald de evim sahaneye bakarim bende...

Selam kizlar nasilsinizz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…