- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.061
Ne yapiyim canim temizlik yapmam gerekiyor ama bi turlu kalkamiyorum yerimden ,, kanald de evim sahaneye bakarim bende...
Selam kizlar nasilsinizz????
Ne yapiyim canim temizlik yapmam gerekiyor ama bi turlu kalkamiyorum yerimden ,, kanald de evim sahaneye bakarim bende...
katrem nassinkiz seni yormuycam artikin hizimi yavaslatacam uyumayacan artikin netin basinda
saol katrem parca yokmus ama kan birikmis oda pihti olmus onlari insallah disari atar rahimde bi an önce kurtulurum
Allahımm bütün kızçelerim burda, ben nasıl çııkcam smdi buradan, da arkadas gitçemm pc elime yapıstırsam olmayacakk
umudum sıfrenı ver bana ben senın yerıne konusurum ıkı yerden
kusum hsgledin.ne o küsmüyüz canikom hiç pas vermiyon
balım.. yazdıklarını okudum da, hani dktorlar bisi buldular mı hep aynı noktada al baştan. al baştan hep buda bida denerler ya,
acaba diyorum baska bisey üzerinde yoğunlaşsalar, belkide hoç ummadıkları biseyden de engel olabilir mi kii , aklıma bu gelid simdi :26::26:
iyiyim bu arada yazdığını da yeni gördümorta bi halin olsun artık yaw kim bilir kaç kişi vardır böle pc başında dökülen bu arada inş kurtulursun canım bnm
ahhhh ahhbalsınn ballll daha ben ne diyem sana
ama arada tel de aç bana olan biteni de ki, bende sana kenid içimden gelen düsüncelerimi diyip, onları yaz bari oldu olacak tamolsunn
baş başşşş
senin radyasyonunu yesinlerr
hayalotum.. alppınn simdiden böyle..
eğer benim olsa varya, pc olan odaya bile girmiyomuşumm.. hahahaha
kusum hsgledin.ne o küsmüyüz canikom hiç pas vermiyon
balım.. yazdıklarını okudum da, hani dktorlar bisi buldular mı hep aynı noktada al baştan. al baştan hep buda bida denerler ya,
acaba diyorum baska bisey üzerinde yoğunlaşsalar, belkide hoç ummadıkları biseyden de engel olabilir mi kii , aklıma bu gelid simdi :26::26:
balmı
kaymağım olurmusun
sonrada kaçakhayalim yer bizi
katrem hizlaninca uyar beniyavaslarim yeterki sen yorulma ve uyuma netin basinda
balmı
kaymağım olurmusun
sonrada kaçakhayalim yer bizi
gurbetim kiz küsmüsün:44: hizliyiz diyesenide yormamaya calisam artikin
iyiyi mcanbonum.misafır vardı kavaltıya..
allahım ya aa sabah telefon calıyo çayı koy gelıyoruz dıyeee..nekadar cok bana gelmeye meraklılarsen nabıyon canbonum
katremmmm
offf offf temizlik benim başbelamdır,ama sen hamarattın son günlerde yoruldun ondan oldu sanırım dinlen canım
tamam yasağım uyarırım ama uyaramadan yine kalırsam pc başlarında ozaman oluşan sessizlikten anlarsın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?