Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ne yapiyim canim temizlik yapmam gerekiyor ama bi turlu kalkamiyorum yerimden ,, kanald de evim sahaneye bakarim bende...

Selam kizlar nasilsinizz????

gurbetim kiz küsmüsün:44: hizliyiz diyesenide yormamaya calisam artikin

Son düzenleme:
Allahımm bütün kızçelerim burda, ben nasıl çııkcam smdi buradan, da arkadas gitçemm pc elime yapıstırsam olmayacakk

Ne yapiyim canim temizlik yapmam gerekiyor ama bi turlu kalkamiyorum yerimden ,, kanald de evim sahaneye bakarim bende...

Selam kizlar nasilsinizz????

iyiyi mcanbonum.misafır vardı kavaltıya..
allahım ya aa sabah telefon calıyo çayı koy gelıyoruz dıyeee..nekadar cok bana gelmeye meraklılarsen nabıyon canbonum

katremmmm

katrem nassinkiz seni yormuycam artikin hizimi yavaslatacamuyumayacan artikin netin basinda

saol katrem parca yokmus ama kan birikmis oda pihti olmus onlari insallah disari atar rahimde bi an önce kurtulurum

iyiyim bu arada yazdığını da yeni gördüm orta bi halin olsun artık yaw kim bilir kaç kişi vardır böle pc başında dökülen bu arada inş kurtulursun canım bnm

kusum hsgledin. ne o küsmüyüz canikom hiç pas vermiyon
balım.. yazdıklarını okudum da, hani dktorlar bisi buldular mı hep aynı noktada al baştan. al baştan hep buda bida denerler ya,
acaba diyorum baska bisey üzerinde yoğunlaşsalar, belkide hoç ummadıkları biseyden de engel olabilir mi kii , aklıma bu gelid simdi :26::26:

umudum sıfrenı ver bana ben senın yerıne konusurum ıkı yerden

ahhhh ahh balsınn ballll daha ben ne diyem sana
ama arada tel de aç bana olan biteni de ki, bende sana kenid içimden gelen düsüncelerimi diyip, onları yaz bari oldu olacak tam olsunn

Son düzenleme:

sanırı m herkes bırbırıne küss

iyiyim bu arada yazdığını da yeni gördüm orta bi halin olsun artık yaw kim bilir kaç kişi vardır böle pc başında dökülen bu arada inş kurtulursun canım bnm

katrem hizlaninca uyar beni yavaslarim yeterki sen yorulma ve uyuma netin basinda

baş başşşş
senin radyasyonunu yesinlerr

kızlar.. aklıma neler geliyo durup durup, iyice deliriyorum heraldee..
simdi .. benim de.. olmayan bebisim için, ya belki diyorum radyasyon veriyorsam simdiden etkilenmesin dimii
Alppınmm kusum senle ilgisi yok valla ben kendimle dalga geçiomm, kendimi protesto etmek için...

yok hocammmmmmmmmmmmmm ne küslügüyaw tek bulunan kan pihtilasmasi :26:dr bugünde aynisini diyo sende bulunana sadece bu:44::44::44::44::44:tüm hormonlara bagisikliga rahim icine kana daha ne var bilmiyorum bunlara hep bakildi kan icin 3 ayri uzmana gittim dahada napacam sasirdim kaldim

Son düzenleme:
balmı
kaymağım olurmusun
sonrada kaçakhayalim yer bizi

hahahahaha
kız hani ben hocaydım ya,, hocadan heç kaymak olur mu desem mi demesem mi bilemedim simdi
ama senin için kaymakta olurum.. sen hele bi bal ol da.. yasak artık önce hangimiziden baslar yemeğe bilmiyomm

gurbetim kiz küsmüsün:44: hizliyiz diyesenide yormamaya calisam artikin

Neden kus olayim canim benim .. ucuyorsunuz haaa yetisemiyom ki size

iyiyi mcanbonum.misafır vardı kavaltıya..
allahım ya aa sabah telefon calıyo çayı koy gelıyoruz dıyeee..nekadar cok bana gelmeye meraklılarsen nabıyon canbonum

katremmmm

Oh ne guzel bak gelen gidenin var , hahahahah sabah sabah ne isleri var mis behhh

offf offf temizlik benim başbelamdır,ama sen hamarattın son günlerde yoruldun ondan oldu sanırım dinlen canım

Yok canim yeni yila gireli beri hic brisey yapmadim ne temizlik ne de is, aynen yoruldum canim brisey de istemiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…