- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.081
kızlar.. aklıma neler geliyo durup durup, iyice deliriyorum heraldee..
simdi .. benim de.. olmayan bebisim için, ya belki diyorum radyasyon veriyorsam simdiden etkilenmesin dimii
Alppınmm kusum senle ilgisi yok valla ben kendimle dalga geçiomm, kendimi protesto etmek için...
canbonumsun ya...
senınde bebısın olsun ıstersen hıc gelme kkya yeterki olsun allahım saglıklı bır evlat ver umuduma
Neden kus olayim canim benim .. ucuyorsunuz haaa yetisemiyom ki size
Oh ne guzel bak gelen gidenin var , hahahahahsabah sabah ne isleri var mis behhh
Yok canim yeni yila gireli beri hic brisey yapmadim ne temizlik ne de is, aynen yoruldum canim brisey de istemiyor..
hahahahaha
kız hani ben hocaydım ya,,hocadan heç kaymak olur mu desem mi demesem mi bilemedim simdi
ama senin için kaymakta olurum.. sen hele bi bal ol da.. yasak artık önce hangimiziden baslar yemeğe bilmiyomm
Neden kus olayim canim benim .. ucuyorsunuz haaa yetisemiyom ki size
Oh ne guzel bak gelen gidenin var , hahahahahsabah sabah ne isleri var mis behhh
Yok canim yeni yila gireli beri hic brisey yapmadim ne temizlik ne de is, aynen yoruldum canim brisey de istemiyor..
yok hocammmmmmmmmmmmmm ne küslügüyaw tek bulunan kan pihtilasmasi :26:dr bugünde aynisini diyo sende bulunana sadece bu:44::44::44::44::44:tüm hormonlara bagisikliga rahim icine kana daha ne var bilmiyorum bunlara hep bakildi kan icin 3 ayri uzmana gittim dahada napacam sasirdim kaldim
snde benim balımsın balll..
saol cnm benm.. Allahım hepimize birden versin.. hemide ikiz.. tek kurtarmaz bu saatden sonra..
olsun yaw yaparık temizliği ne olcek
bilmiyom şimdik ekmeğe balı önce sürende var kaymağı önce sürende
eee buarada ekmek kimmm
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
üçüzde olsun beşizde sonra yeterrrrrrrrrr diye çığlık atalımmmmmmmmmmmmm bizde atalım allahım nolur
ahh kusum benim.. herseyrde bi sebep varrda .. iste biz kullar acele ediyoruz.. ömrümüz gidiyor diye..
ona bakarsak, bana da 3 tüp bebekte hazır döllenmisi konuldu.. 1. ve 2. cisinde 3 er tane konulduydu..
tutunsalardı ne güzel üçüzlerim olucakdı.. ama annelerine tutunamadılar.. ama artık ben de TUTAMIYORUM ZAMANI
hayalotum masraf çıkarma basımızaa simdii
kaç zaman sonar bal kaymak bulmuusz..
ekmeği nerden bulacaz simdii
yasak hayalimm kasık kasık ye sendee yada çatalla
bundan yapmazsaniz hayatta yemem tek hassas yerim bu smile
bilmiyomki herkes birbirine takılarak küsmüyüz demiş ordan çıkardımo da nerden çıkdııı
gelmesınler gurbet kızçem 50 yaşındaki gacılarla ne konusayım benNeden kus olayim canim benim .. ucuyorsunuz haaa yetisemiyom ki size
hayalotum masraf çıkarma basımızaa simdii
kaç zaman sonar bal kaymak bulmuusz..
ekmeği nerden bulacaz simdii
yasak hayalimm kasık kasık ye sendee yada çatalla
canbonummmmm hayaolotum walla şimdi gördüm yazını ne olcak bnm bu halim yawnapyosun nasılsın canım? misafirler varmış yne.kolay gelsin
iste umut hocam yeterki önce rabbim ol desin doktorlar ilacalr bence bos
canbonummmmm hayaolotum walla şimdi gördüm yazını ne olcak bnm bu halim yawnapyosun nasılsın canım? misafirler varmış yne.kolay gelsin
yasağımm ne oluyor biliyo musunn
hani dün gece. hayıt suyu dedikk
iksir dedikk
fisek gibim dedikk
Allahım geldiler bana.. umutcuğun hali harapp..
ahahnda bi kelime daha ögrendim ne olcekneka güzel yaw öyle sive kelimelerle yazinda ögrenim cok hosuma gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?