Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

umudum bak sana ne dıcem
mıkrodalga fırınlar oluyo ya yemek ısıtmak için çalışma yaptıgım zamanlar duğmesıne basar koşa koşa mutfaktan çıkardım eşimde gülmekten yerlere yatardı
ne komıkmısım ya halbukı pcdede var tvdede onlarda hıc kacmıyodum valla

canbonumsun ya...
senınde bebısın olsun ıstersen hıc gelme kkya yeterki olsun allahım saglıklı bır evlat ver umuduma

snde benim balımsın balll..
saol cnm benm.. Allahım hepimize birden versin.. hemide ikiz.. tek kurtarmaz bu saatden sonra..

simdi nasil:44::44::44:yavas yaziyom sizin icin

hahahahaha
kız hani ben hocaydım ya,, hocadan heç kaymak olur mu desem mi demesem mi bilemedim simdi
ama senin için kaymakta olurum.. sen hele bi bal ol da.. yasak artık önce hangimiziden baslar yemeğe bilmiyomm

bilmiyom şimdik ekmeğe balı önce sürende var kaymağı önce sürende

eee buarada ekmek kimmm

olsun yaw yaparık temizliği ne olcek

ahh kusum benim.. herseyrde bi sebep varrda .. iste biz kullar acele ediyoruz.. ömrümüz gidiyor diye..
ona bakarsak, bana da 3 tüp bebekte hazır döllenmisi konuldu.. 1. ve 2. cisinde 3 er tane konulduydu..
tutunsalardı ne güzel üçüzlerim olucakdı.. ama annelerine tutunamadılar.. ama artık ben de TUTAMIYORUM ZAMANI

snde benim balımsın balll..
saol cnm benm.. Allahım hepimize birden versin.. hemide ikiz.. tek kurtarmaz bu saatden sonra..

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
üçüzde olsun beşizde sonra yeterrrrrrrrrr diye çığlık atalımmmmmmmmmmmmm bizde atalım allahım nolur

bilmiyom şimdik ekmeğe balı önce sürende var kaymağı önce sürende

eee buarada ekmek kimmm

hayalotum masraf çıkarma basımızaa simdii
kaç zaman sonar bal kaymak bulmuusz..
ekmeği nerden bulacaz simdii
yasak hayalimm kasık kasık ye sendee yada çatalla

Son düzenleme:
canbonummmmm hayaolotum walla şimdi gördüm yazını ne olcak bnm bu halim yaw napyosun nasılsın canım? misafirler varmış yne.kolay gelsin

iste umut hocam yeterki önce rabbim ol desin doktorlar ilacalr bence bos

bundan yapmazsaniz hayatta yememtek hassas yerim bu smile

o da nerden çıkdııı
bilmiyomki herkes birbirine takılarak küsmüyüz demiş ordan çıkardım
gelmesınler gurbet kızçem 50 yaşındaki gacılarla ne konusayım ben
hayalotum masraf çıkarma basımızaa simdii
kaç zaman sonar bal kaymak bulmuusz..
ekmeği nerden bulacaz simdii
yasak hayalimm kasık kasık ye sendee yada çatalla

olmazz canbonuma ekmeksız yemek yedırmem benbende ekmek olmaz ama artık alıcaz bakkaldan bıyerden

canbonummmmm hayaolotum walla şimdi gördüm yazını ne olcak bnm bu halim yaw napyosun nasılsın canım? misafirler varmış yne.kolay gelsin

alışcan canım benım alıscan
saol bıtanem gıttıler cok sukur ustumu bılem gıyınemedım pijamayla kavaltı yaptım ınsanların yanında suru gıbıler mubarek

tatlı kuslarım benim çıkmam lazımm... öpüyorum sizleri..
geldiğmide kaldımğız yerden, öpecem yine sizlerii seviorummmm cookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…