Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tatlı kuslarım benim çıkmam lazımm... öpüyorum sizleri..
geldiğmide kaldımğız yerden, öpecem yine sizlerii seviorummmm cookk
umudum tam sıze duamı yazdım bebek magazasında kampanya mesajı geldı uye falanda degılım heöpüyorum kızçem
ege şivesi yasağım.hani ata demirer konuşuyodu ya hafif çince trakya kırması dye konuşmaya başlayınca o hali alıyo

bak bende orayi kacirdim kimler vardi sende hayalotum
kimler yoktuki benimkinin sülalesi kısaca
Haha ben baska seylede meskul olunca iki sayfa geciyor hep hahahaha canim ben kaciyim disarda az islerim var gelirim yine kendinize iyi bakinn

hihihih yine kaldiii bakalim canim ben disari kadar cikacam gorusuruz sonra ..
baş başşşş
hala ayaktayımmmm

geldiğimde hepinize yazacamm.. sizsde bana yazın.. gözlerinizden öperkene, mektubuma buradason verirkene.. Allahım iyice çoştumm.. hele yasağım o msjımma ne dersin bilmiyomm.. öptüm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

umudum tam sıze duamı yazdım bebek magazasında kampanya mesajı geldı uye falanda degılım heöpüyorum kızçem

kimler yoktuki benimkinin sülalesi kısaca

baş başşşş

yaw bunlar kendi evinde hic kahvalti yapmazlarmi

yanıyoorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ciğerimmm. yanıyoooorrrrrrrrrrrr hadi baş başşş

geldiğimde hepinize yazacamm.. sizsde bana yazın.. gözlerinizden öperkene, mektubuma buradason verirkene.. Allahım iyice çoştumm.. hele yasağım o msjımma ne dersin bilmiyomm.. öptüm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

beni fisek yapacan mesajini diyosan umud hocam sen cok yasa emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyaw fisek olmak istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

etmiyomki allah bızlere vercek zaten ondan sonra gırıp burda ay benımkı boyle yapıyo ay benımkı soyle yapıyo dıye konuscaz
bu kk ıcın cok hayallerım var cokkkkkkkkkk

bilmek istiyorum hayallerini banane banane:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…