- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.101
alışcan canım benım alıscan
saol bıtanem gıttıler cok sukur ustumu bılem gıyınemedım pijamayla kavaltı yaptım ınsanların yanında suru gıbıler mubarek
simdi nasil:44::44::44:yavas yaziyom sizin icin
olsun yaw yaparık temizliği ne olcek
kız töbe de...yinede aranmıyalım..
yaw sen fisek oldun hayittan sonra burda olsada keske bende icsem
ege şivesi yasağım.hani ata demirer konuşuyodu ya hafif çince trakya kırması dye konuşmaya başlayınca o hali alıyo
demem ezan okunuyodu tam gonlumden gecırerek dua ettım valalahada tübe falan etmem
posta adresi ver yasağımm.. yollıyam sanaa uççaklaa
umudum tam sıze duamı yazdım bebek magazasında kampanya mesajı geldı uye falanda degılım hetatlı kuslarım benim çıkmam lazımm...öpüyorum sizleri..
geldiğmide kaldımğız yerden, öpecem yine sizlerii seviorummmm cookk
ege şivesi yasağım.hani ata demirer konuşuyodu ya hafif çince trakya kırması dye konuşmaya başlayınca o hali alıyo
kimler yoktuki benimkinin sülalesi kısacabak bende orayi kacirdimkimler vardi sende hayalotum
baş başşşşHaha ben baska seylede meskul olunca iki sayfa geciyor hep hahahaha canim ben kaciyim disarda az islerim var gelirim yine kendinize iyi bakinn
hihihih yine kaldiii bakalim canim ben disari kadar cikacam gorusuruz sonra..
hala ayaktayımmmm
umudum tam sıze duamı yazdım bebek magazasında kampanya mesajı geldı uye falanda degılım heöpüyorum kızçem
kimler yoktuki benimkinin sülalesi kısaca
baş başşşş
katrem ne biliyosaniz konusun böyle konusmak daha güzel neseli oluyo[/QUOTE
gonuşuverin gari uzaman seni mı gırcen allah allah
geldiğimde hepinize yazacamm.. sizsde bana yazın.. gözlerinizden öperkene, mektubuma buradason verirkene.. Allahım iyice çoştumm.. hele yasağım o msjımma ne dersin bilmiyomm.. öptüm kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
etme gız tübe felan allah bilir u işleri vercese verir cocuğu istidiğ gıdaa
katrem ne biliyosaniz konusun böyle konusmak daha güzel neseli oluyo[/QUOTE
gonuşuverin gari uzaman seni mı gırcen allah allah
yaw sende ne cevherler varmis belli etmiyodun bide
etmiyomki allah bızlere vercek zaten ondan sonra gırıp burda ay benımkı boyle yapıyo ay benımkı soyle yapıyo dıye konuscaz
bu kk ıcın cok hayallerım var cokkkkkkkkkk
bende anlamadım gelin olmak zor bu devırdeyaw bunlar kendi evinde hic kahvalti yapmazlarmi
yanıyoorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ciğerimmm.yanıyoooorrrrrrrrrrrr hadi baş başşş
etmiyomki allah bızlere vercek zaten ondan sonra gırıp burda ay benımkı boyle yapıyo ay benımkı soyle yapıyo dıye konuscaz
bu kk ıcın cok hayallerım var cokkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?