- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.121
yanıyoorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ciğerimmm.yanıyoooorrrrrrrrrrrr hadi baş başşş
bilmek istiyorum hayallerini banane banane:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bende anlamadım gelin olmak zor bu devırde
akşam söner
yaw sende ne cevherler varmis belli etmiyodun bide
belli etmem ben üle herkeslere gösteemem ayıplala sonra köylü gibin gonuşup duru derlee
şimdi sen sorunca hepsi aklımdan gitti
belli etmem ben üle herkeslere gösteemem ayıplala sonra köylü gibin gonuşup duru derlee
desinle benim cok hosuma gidiyo hep böyle konus artikin
Haha ben baska seylede meskul olunca iki sayfa geciyor hep hahahaha canim ben kaciyim disarda az islerim var gelirim yine kendinize iyi bakinn
hihihih yine kaldiii bakalim canim ben disari kadar cikacam gorusuruz sonra..
tamam canım bnm grşrz
bende nefretle kınıyorummmmmmmmmmmmmmmmmgelin olmak istemiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84: hemide nefret ediyom bu kelimeden
kandirma beni istiyom ögrenmek alalalalalalalalaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::86::86::86::86::86::86::86:
desinle benim cok hosuma gidiyo hep böyle konus artikin
içimdeki köylü gızını çıkarıvecem şimdiden sora hadi bakam(hiç alakam yoktur haaa yaz tatillerinde köyden öğrendiklerim )
içimdeki köylü gızını çıkarıvecem şimdiden sora hadi bakam(hiç alakam yoktur haaa yaz tatillerinde köyden öğrendiklerim )
katrem sen nerelısın mari
bende nefretle kınıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
şimdik hepimiz hamıle kalcaz ya bızımkıler dogcak yurucek başlıcaz artıkın ay benım cocugum cok yaramaz ay benımkı cok uslu ay benımkı cok akıllı cok zekı
sonra umudum gelcek evımde kırılmadık esya kalmadı bu veledın yuzunden dıcekkk bu seferde bu yuzden kk kıtlencek yıne
sonra burda boy boy bebeklerımızın resımlerı sergılancek ınsallahhh
meddcezerım dıcekkı okulda cocuk evde cocuk allahım yardım et dıye cıglık atcak
suedam selencelkı dertsız basımıza dert aldık hey allahım dıceklerbıde hnkcık vardı oda ıkıncıyı dusunuyodu
katremı asetonumu habıbtemı bebekımı aybıshımı kısaca hamıslerı dogumda gormek ısterdım
çok komık olucaz yahu
bende nefretle kınıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
şimdik hepimiz hamıle kalcaz ya bızımkıler dogcak yurucek başlıcaz artıkın ay benım cocugum cok yaramaz ay benımkı cok uslu ay benımkı cok akıllı cok zekı
sonra umudum gelcek evımde kırılmadık esya kalmadı bu veledın yuzunden dıcekkk bu seferde bu yuzden kk kıtlencek yıne
sonra burda boy boy bebeklerımızın resımlerı sergılancek ınsallahhh
meddcezerım dıcekkı okulda cocuk evde cocuk allahım yardım et dıye cıglık atcak
suedam selencelkı dertsız basımıza dert aldık hey allahım dıceklerbıde hnkcık vardı oda ıkıncıyı dusunuyodu
katremı asetonumu habıbtemı bebekımı aybıshımı kısaca hamıslerı dogumda gormek ısterdım
çok komık olucaz yahu
cikti iste banane banane
hayalotum mari ne demek
mari ben balıkesirliyim beyaa eee sen nerdesin bakam onu süle
hayalotum aynen,buradaki kızların bebekleri olunca bencede sahne böle olurdoğumda ben kesin ağlarım da diğerlerini bilmiyorum..ağlayarak eşimin yüzüne bakarım kesin,annemde ne var ağlıcak canın ne azmış senin der güya cesaretlendircek iyice ağlatır benim sahne böyle
mari ben balıkesirliyim beyaa eee sen nerdesin bakam onu süle
şimdik öğrendin iştem zırlama artıkın sus bakem
yaw ben niye düsünemedim bunlari hic:84::84::84::84::84::84::84:tamamm yavrulamizin resimlerini görürüz diye düsündüm ama bu kadar ayrintili düsünmemistim
hayalotum mari ne demek
mari bayanlar için kullanılıyo canım trakyalılarda gelsene mari derler yada nerelesin mari derler kız anlamında sanırsam
katrem sen nerelısın mari
balıkesirliyim mari ben,ee sen nerdensin ayalotum trakyalısın sen anlarım ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?