Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gelin olmak istemiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84: hemide nefret ediyom bu kelimeden
bende nefretle kınıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
kandirma beni istiyom ögrenmek alalalalalalalalaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::86::86::86::86::86::86::86:

şimdik hepimiz hamıle kalcaz ya bızımkıler dogcak yurucek başlıcaz artıkın ay benım cocugum cok yaramaz ay benımkı cok uslu ay benımkı cok akıllı cok zekı
sonra umudum gelcek evımde kırılmadık esya kalmadı bu veledın yuzunden dıcekkk bu seferde bu yuzden kk kıtlencek yıne
sonra burda boy boy bebeklerımızın resımlerı sergılancek ınsallahhh
meddcezerım dıcekkı okulda cocuk evde cocuk allahım yardım et dıye cıglık atcak
suedam selencelkı dertsız basımıza dert aldık hey allahım dıceklerbıde hnkcık vardı oda ıkıncıyı dusunuyodu
katremı asetonumu habıbtemı bebekımı aybıshımı kısaca hamıslerı dogumda gormek ısterdım
çok komık olucaz yahu

Son düzenleme:

yaw ben niye düsünemedim bunlari hic:84::84::84::84::84::84::84:tamamm yavrulamizin resimlerini görürüz diye düsündüm ama bu kadar ayrintili düsünmemistim

hayalotum aynen,buradaki kızların bebekleri olunca bencede sahne böle olur doğumda ben kesin ağlarım da diğerlerini bilmiyorum..ağlayarak eşimin yüzüne bakarım kesin,annemde ne var ağlıcak canın ne azmış senin der güya cesaretlendircek iyice ağlatır benim sahne böyle

katrem tek kucagina hayirlisiyla alda aglarsaniz yine aglayin

yaw ben niye düsünemedim bunlari hic:84::84::84::84::84::84::84:tamamm yavrulamizin resimlerini görürüz diye düsündüm ama bu kadar ayrintili düsünmemistim
şimdik öğrendin iştem zırlama artıkın sus bakemçok geniş düşünmüşüm ama büle olcak kaçakhayalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…