Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Son düzenleme:
yaw bu habbite loori ne zaman gelecek cok özledim mesaj kutusuda dolu mesajda atamiyoruminsallah hamileyim haberiyle gelir...

Son düzenleme:
inş canım benim rabbim hepimize göstersin inş,hepimiz sevinç gözyaşları dökelim

amin katrem ilerde kacma ama bebisin resmini koyacan görecez tamammiiyice agirlasinca bilem arasira gelip durumunu yaz bazi kizlar hamile kalinca kacti gelmiyolar artik

Son düzenleme:
marim hayalotum cikti galiba ses yok sadece görüntü var

Son düzenleme:
amin katrem ilerde kacma ama bebisin resmini koyacan görecez tamammiiyice agirlasinca bilem arasira gelip durumunu yaz bazi kizlar hamile kalinca kacti gelmiyolar artik

yok kaçmam dye düşünüyorum,işyerinden falan girmeye çalışırım benhamilelik belirtileri için girmiştim siteye ama amacını aştı benim için artık çünkü sohbet hoşuma gitti acık acık herseyi konuşabiliyosun herkes anlayışlı,kimse kimseyi kırmak istemiyo, dışarda kurulmak istenipde yapılamayan arkadaşlıklar dostluklar var burda oyüzden inş daha uzun seneler koparmayız bağları inş ve bebeklerimizin resimlerini de paylaşırız burdan

katrem bende bi cikim agrilarim basladi:26: galiba icerdeki kan parcalari sökülüyo igne olmustum zaten kasilma olup disari ciksinlar diyeyatimda belki agrilar hafifleröptüm seni kendine iyi bak

aliskanlik yapiyo doru burahergün olmasa bile arasira ses vermen bilem yeterli olur ilerde

umudummmmm hg habibtemmmm...ne cabuk geldin gittinnnnn arkadsinin yaninaa...yoksa elinemi yapistirdin pcyi

angaranin baglarida büklüm büklüm yollari ne zaman zarhos oldumda galdiramiyom gollari

hahahahaahaha Allah napmasın seni yasağımm emii haydeeeeeeeeeeee

hayalotum benim sarkıma bisey dedin, hadi buna da de bakamm görem seni kusumm

Son düzenleme:
belli etmem ben üle herkeslere gösteemem ayıplala sonra köylü gibin gonuşup duru derlee

kız katrem öyle deme bakk..
gün ola arman ola bu kk da..
neden biliyo musun ..
cünkü yasağım da bana snde ne cevherler var diyordu..
ama bak simdi zaman sonra hoca bilem oldumm.. umut hoca ..yeter ki sen gonusss ilerde yükselirsin hahahahaha

Son düzenleme:
selencim.. öksürük için sana bi tavsiyede buluniim.. belki biliyorsundur ama..
ılık suya bi tatlı kasığı bal koy karıstır.. bunu içç gerçekten iyi geliyor..geçmis olsunn ...
saol tatlım bende sütle balı karıştırıyodum ama çok fenayım akşam bi acile gidicem:2:çok saol canım ilgin içinhocam benim
(çalışmasında görim )bunlari yap calismassa eger:120:
heya yasagım balım öle yapıcam hele çalışmasın
anam mşllhın var desene bu ay bebiş gelicek inşş

umudummmmm hg habibtemmmm...ne cabuk geldin gittinnnnn arkadsinin yaninaa...yoksa elinemi yapistirdin pcyi

hsbuldum kusumm benim.. yaw napim zaten zor gittim surdan ayrıldım da. aklım burda kala kala gittim.. elişi neyin dre götürmedim, arkadas hani bakim dedi.. dedim getirdim.. yicez .içcez.gitcez anca olur bu saatden sonra diye dedimm.. nasıl kızıyoo ..bnde son haline bakim sabah beri ne yaptın diye merak ediyodum dedimmm.. ama götürmedim hemen kalkayım diyee ..yoksa valla telden girebilsem, bakıcam da,. giremiyom teldenn olmuyoo

gece girdim kk:2: anam bi bakim size dedim eşim leptop almış bana dio al hayatım baktıgın yeri aç takıl dedi hastayımya ilgi varsonra bana dediki 5 dk iişim var bakım geri verim bende alıntılarımı yaptım size cevap yazıcaktım :26:elimden aldı anam oldugum yere uymuş kalmışım zati dökülüyombu arada slm kızlar nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…