- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.141
şimdik öğrendin iştem zırlama artıkın sus bakemçok geniş düşünmüşüm ama büle olcak kaçakhayalimmm
mari bayanlar için kullanılıyo canım trakyalılarda gelsene mari derler yada nerelesin mari derler kız anlamında sanırsam
doru zirlamanin faydasi yok artikin
anladim mariyi
katrem tek kucagina hayirlisiyla alda aglarsaniz yine aglayin
inş canım benim rabbim hepimize göstersin inş,hepimiz sevinç gözyaşları dökelim
amin katremilerde kacma ama bebisin resmini koyacan görecez tamammi iyice agirlasinca bilem arasira gelip durumunu yaz bazi kizlar hamile kalinca kacti gelmiyolar artik
marim hayalotum cikti galiba ses yok sadece görüntü var
yok kaçmam dye düşünüyorum,işyerinden falan girmeye çalışırım benhamilelik belirtileri için girmiştim siteye ama amacını aştı benim için artık çünkü sohbet hoşuma gitti acık acık herseyi konuşabiliyosun herkes anlayışlı,kimse kimseyi kırmak istemiyo, dışarda kurulmak istenipde yapılamayan arkadaşlıklar dostluklar var burda oyüzden inş daha uzun seneler koparmayız bağları inş ve bebeklerimizin resimlerini de paylaşırız burdan
katrem bende bi cikim agrilarim basladi:26: galiba icerdeki kan parcalari sökülüyo igne olmustum zaten kasilma olup disari ciksinlar diyeyatimda belki agrilar hafifler öptüm seni kendine iyi bak
evet burda gibi ama yok..kapı çalmıştır yine
bende fisek gibim olacam hocaminnnnnnn sayesinde
bende anlamadım gelin olmak zor bu devırde
akşam söner
angaranin baglarida büklüm büklüm yollari ne zaman zarhos oldumda galdiramiyom gollari
gelin olmak istemiyorum:84::84::84::84::84::84::84::84: hemide nefret ediyom bu kelimeden
belli etmem ben üle herkeslere gösteemem ayıplala sonra köylü gibin gonuşup duru derlee
saol tatlım bende sütle balı karıştırıyodum ama çok fenayım akşam bi acile gidicem:2:çok saol canım ilgin içinselencim.. öksürük için sana bi tavsiyede buluniim.. belki biliyorsundur ama..
ılık suya bi tatlı kasığı bal koy karıstır.. bunu içç gerçekten iyi geliyor..geçmis olsunn ...
heya yasagım balım öle yapıcam(çalışmasında görim )bunlari yap calismassa eger:120:
Kızlar yaa bi bakın bu test hala koyuuubenim dün gece sancım oldu yumoş çatladı eminim.hatta sabahtam sağda sancım vardı gece sol çok fena oldu.bu arada bu üç günü de çalıştık mecburen çizgi koyu diyee inşallah yarın da koyu olmazzz Eki Görüntüle 593177
umudummmmm hg habibtemmmm...ne cabuk geldin gittinnnnn arkadsinin yaninaa...yoksa elinemi yapistirdin pcyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?