- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.381
kız soğancı basınaber. geldin mi
cok müsteride toplariz topigimize reklamini siki yapalim hayalotum
laaaa korkutup kaçırmayın milletiiiiiiiiiiiiyaw o kizin aklini ikimiz ilk günden karistirdik bi daha gelmez galiba
hayalotum ilk gelenlere daha dikkatli davranalimda kacirmayalim
hem hacı hem cadı nasıl olunuyooooooeyvah senin daha cok isin var yawbenimki kapali gecen sene haccan geldiler tayyip erdoganin karisina özeniyo onada benziyo cadi
ahh anammm analar evlat kaybediyo da toparlanıyo..herşeyi kabulleniyor insan meraketme hayalotummhic öyle düsünme toparlanir bi anne ondami var allalalalalala
ooo tek rakibi kaynoşuymuş hayalotumunnnngelin gelin
kıyafet aldımmı hemen gelır dener fızık falanda aynı korkuyorum saclarıda sarı yapcak dıye
kuzum ben çok seviyoru mesleğimi, çevremdeki herkesten bu konuda hep iyi şeyler duymuşumdur.. hatta bana kendini bu kadar parçalama hocam gençliğine yazık idyen bile oldu biliyo musun... Yaptığım etkinliklerii bi görseniz, bu okumaz dedikleri çocuk bile okuyo şimdi.. bi öğrencim sinir hastasıydı kendi yöntemlerimle iyileştirdim, bi tanesi kaynaştırma öğrencisi şuan okuyabiliyo..bi tanesi anne babaya karşı gelen şımarık bi öğrenciydi 2 ayda o kadar düzeldi ki... ben bi taraflarımı yırtıyorum ama anne babaların umrunda değil, bi de üstüne arada böyle kendini bilmezler çıkınca kendime kızıyorum.. Kendimi bu kadar harap ettiğim için, o kadar çok ağladım ki bugün...
yazık yaaa belkide ben kendimi bu kadar yorduğum için bu kadar stese girdiğim için bebişim gelmiyodur, değer mi yaaa!!!
aminnn bitanemmmm, aslında çok sabırlıyıdır daaaa adam o kdar üzerime geldi kiii
allahım saglığına tez zamanda kavuştursun neden böyle olmş
hepmi varmış yoksa yediğin yada yemediğn bişidenmi oluomş
kız soğancı basınaber. geldin mi
bak gider ayak güldürdü hocam beniherkesin bi lakabi var bu topikte
laaaa korkutup kaçırmayın milletiiiiiiiiiiii
hem hacı hem cadı nasıl olunuyoooooo
ahh anammm analar evlat kaybediyo da toparlanıyo..herşeyi kabulleniyor insan meraketme hayalotumm
ooo tek rakibi kaynoşuymuş hayalotumunnnn
ahh medd cnmmm çok kutsal bir mesleğin var ama kıymet bilmez insanlar seni sters etmesin bebeğimmm..bebiş için strese hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yapalım yapalımbiseyler yapacaz sen ben ve hocam:akillari celip buraya müsteri toplayacaz
gecmıste ne ısın var kızçem geçmişle yaşanmaz geleceğe bakkarsinizdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bennnnnne cene var bende yaaaa...karsimdaki daha ceneci abim babamdan bahsediyorum sonra teyzem enistemmmm...bulasik camasir derken anca oturdum haaaa yemekte yapiyorummmm...bizim herif gelmeden yapiyim dedimmm...bir sayfayi okuyorummmmmm bir bakmisim bir sayfa dah bir sayfa dahaa en iyisi gecmisi birak gelecege bakk
Allahım ben yazana kadar, sayfalar üst üste gelmis, bunu görememisim, geri gelince gördümm.. bildirimlerdenn
cik cik hayalotumm benimm
gelin gelin
kıyafet aldımmı hemen gelır dener fızık falanda aynı korkuyorum saclarıda sarı yapcak dıye
kuzum benim iste parcayi inceleyecekter sonucta ne cikar bilemiyorum:26::26::26:...yok yemekle alakasi yok :26::26:galiba kan pihtilasmasi gibi gözüküyo
oyyyy içindeki cadı çıktı Alppiniminnnn..korksun kaynoşşşşşşşşşşşşeee nerde kalmistikkkk simdilik kaynanami sevmiyorummm akilli olsun sonraaa severim tekrar...bana yamuk nasil yapilirr gosterecemmm kendilerineee
eyvallah bende kal
yalnız keskem zeynepnur bugun geleymıs ılk tanıtım ona yapılırdı
yaw o kizin aklini ikimiz ilk günden karistirdik bi daha gelmez galiba
hayalotum ilk gelenlere daha dikkatli davranalimda kacirmayalim
yasa scorpionsum bak hayalotum scorpionsumun yazisini okuhe scorpionsum iki isi bi arda yapti hem cadiligi hem haciligi
benımkı neyabak gider ayak güldürdü hocam beniherkesin bi lakabi var bu topikte
hoşgeldın gurbetkızçemmmmcizlaaaa ben geldimmmben gelip gidiyom bugun napiyorsunuz? benide alirmisiniz sohetinizin arasina
gangnam starrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsen neymissssinnnnnnnnnnnnnnnnnn beee kk gangam star
doğru dedın scorpıonsum haklısınlaaaa korkutup kaçırmayın milletiiiiiiiiiiii
hem hacı hem cadı nasıl olunuyoooooo
ahh anammm analar evlat kaybediyo da toparlanıyo..herşeyi kabulleniyor insan meraketme hayalotumm
ooo tek rakibi kaynoşuymuş hayalotumunnnn
ahh medd cnmmm çok kutsal bir mesleğin var ama kıymet bilmez insanlar seni sters etmesin bebeğimmm..bebiş için strese hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
okudum okudum haklı kızçem ..herkesın canı kendıne işteyasa scorpionsum bak hayalotum scorpionsumun yazisini okuhe scorpionsum iki isi bi arda yapti hem cadiligi hem haciligi
bizim evde 4 gelın var 3 eltı bı kayganae o gelinn.. :26: sen gelinn :26::26: sizin evde kaç gelin var hayalotumm, ben karıstırdım simdik
kusum o senle aşık mı atıyorr.. ondan bi kerem hayalot olmaz ki, bosuna uğrasmasın benceee
ben biraz deliddoluyum esimde oyleeee kardesimm diyorki bu cocuk normal olmayacakkkbende dedimki ben normal dpgum dusunuyorummm telefonu yuzume kapattiiii
umudum , hayalim, yasakhayalim, hayalotum, scorpionsummm..arada yazanlar olduysa k. bakmayın gözden kaçırmış olabilirim...
desteğiniz için teşekkür ederi canlarım çook sağolunnnn.. Hepinizi öyle seviyorum kiiiii iyi ki varsınız..
şimdilik kaçtım ben çay içicez kocişimleee, öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?