Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw o kizin aklini ikimiz ilk günden karistirdik bi daha gelmez galiba

hayalotum ilk gelenlere daha dikkatli davranalimda kacirmayalim
laaaa korkutup kaçırmayın milletiiiiiiiiiiii
eyvah senin daha cok isin var yawbenimki kapali gecen sene haccan geldilertayyip erdoganin karisina özeniyo onada benziyo cadi
hem hacı hem cadı nasıl olunuyoooooo
hic öyle düsünme toparlanir bi anne ondami var allalalalalala
ahh anammm analar evlat kaybediyo da toparlanıyo..herşeyi kabulleniyor insan meraketme hayalotumm
gelin gelin
kıyafet aldımmı hemen gelır dener fızık falanda aynı korkuyorum saclarıda sarı yapcak dıye
ooo tek rakibi kaynoşuymuş hayalotumunnnn

ahh medd cnmmm çok kutsal bir mesleğin var ama kıymet bilmez insanlar seni sters etmesin bebeğimmm..bebiş için strese hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

allahım saglığına tez zamanda kavuştursun neden böyle olmş
hepmi varmış yoksa yediğin yada yemediğn bişidenmi oluomş

kuzum benim iste parcayi inceleyecekter sonucta ne cikar bilemiyorum:26::26::26:...yok yemekle alakasi yok :26::26:galiba kan pihtilasmasi gibi gözüküyo

eee nerde kalmistikkkk simdilik kaynanami sevmiyorummm akilli olsun sonraaa severim tekrar...bana yamuk nasil yapilirr gosterecemmm kendilerineee

yasa scorpionsum bak hayalotum scorpionsumun yazisini okuhe scorpionsum iki isi bi arda yapti hem cadiligi hem haciligi

biseyler yapacaz sen ben ve hocam :akillari celip buraya müsteri toplayacaz
yapalım yapalım ben kapı kapı dolaşırım pkolular topıgıne bı gırdımmı hepsı gelır valla
gecmıste ne ısın var kızçem geçmişle yaşanmaz geleceğe bak
Allahım ben yazana kadar, sayfalar üst üste gelmis, bunu görememisim, geri gelince gördümm.. bildirimlerdenn
cik cik hayalotumm benimm

:2::2::2::2:
sonunda gerçekten hapşurdumda

gelin gelin
kıyafet aldımmı hemen gelır dener fızık falanda aynı korkuyorum saclarıda sarı yapcak dıye

e o gelinn.. :26: sen gelinn :26::26: sizin evde kaç gelin var hayalotumm, ben karıstırdım simdik
kusum o senle aşık mı atıyorr.. ondan bi kerem hayalot olmaz ki, bosuna uğrasmasın benceee

ben biraz deliddoluyum esimde oyleeee kardesimm diyorki bu cocuk normal olmayacakkk bende dedimki ben normal dpgum dusunuyorummm telefonu yuzume kapattiiii

kuzum benim iste parcayi inceleyecekter sonucta ne cikar bilemiyorum:26::26::26:...yok yemekle alakasi yok :26::26:galiba kan pihtilasmasi gibi gözüküyo

ya şimdi aklıma geldi annemlerin orda bi kadın vardı senden uzak 8 çoçuk falan düşürdü
sonra bi doktora gitti doktor ona günlük 2 tane aspirin zannedersem bebek aspirini kulllandırttı 9 ay şimdi 2 kızı old

sende kurtulursn inşallahhh

eyvallah bende kal
yalnız keskem zeynepnur bugun geleymıs ılk tanıtım ona yapılırdı

yaw o kizin aklini ikimiz ilk günden karistirdik bi daha gelmez galiba

hayalotum ilk gelenlere daha dikkatli davranalimda kacirmayalim

hakketten yaww.. kız bi soru sordu, sorduğuna soracağına pisman oldu..sizi ayırt edecem diye uğrasıyordur halenn
bence ondan gelmemistirr ... e tabi kız korktu nasıl kaçacağını bilemedi ondan gelmemistir kesinn .. hahahaha

umudum , hayalim, yasakhayalim, hayalotum, scorpionsummm..arada yazanlar olduysa k. bakmayın gözden kaçırmış olabilirim...
desteğiniz için teşekkür ederi canlarım çook sağolunnnn.. Hepinizi öyle seviyorum kiiiii iyi ki varsınız..
şimdilik kaçtım ben çay içicez kocişimleee, öptümmm

bak gider ayak güldürdü hocam beniherkesin bi lakabi var bu topikte
benımkı neya
cizlaaaa ben geldimmm ben gelip gidiyom bugun napiyorsunuz? benide alirmisiniz sohetinizin arasina
hoşgeldın gurbetkızçemmmm nasılsın gezmekteydın ne aldın
sen neymissssinnnnnnnnnnnnnnnnnn beee kk gangam star
gangnam starrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doğru dedın scorpıonsum haklısın benle asık atıyo ıste
yasa scorpionsum bak hayalotum scorpionsumun yazisini okuhe scorpionsum iki isi bi arda yapti hem cadiligi hem haciligi
okudum okudum haklı kızçem ..herkesın canı kendıne işte
e o gelinn.. :26: sen gelinn :26::26: sizin evde kaç gelin var hayalotumm, ben karıstırdım simdik
kusum o senle aşık mı atıyorr.. ondan bi kerem hayalot olmaz ki, bosuna uğrasmasın benceee
bizim evde 4 gelın var 3 eltı bı kaygana2de kayganam var bırı eşim biri kAYInpederım
ben biraz deliddoluyum esimde oyleeee kardesimm diyorki bu cocuk normal olmayacakkk bende dedimki ben normal dpgum dusunuyorummm telefonu yuzume kapattiiii

aynı benım espirilerim ya

afiyet olsunnnn canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…