Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

slm arkadaşlar biraz morale ihtiyacım var uzun ugraşlardan sonra hamiş olanlara şahit oldunuzmu bu sitedee yani

Son düzenleme:
slm arkadaşlar biraz morale ihtiyacım var uzun ugraşlardan sonra hamiş olanlara şahit oldunuzmu bu sitedee yani

olduk tabı zeynurum
benım kendı cevremde bıle cok var 24 yıl sonra cocugu olan bı anne bıle tanıyorum.
rabbım kımseyı okadar yıl bekletmesın ama rabbımden hıc umut kesılırmı
senın nıye canın sıkkın?

Son düzenleme:
Gunum gecti canim ama suan beklemedeyim biraz daha gecsin diyorum zaten eger hamile isem biliyorsun ne yapacaktik bizim sogan suyunun havasini atacaktik bu arada sen nasilsin canim

sükür gelmemis dahayaw insallah yüzümüz kara cikmazhemide öyle bi atacamki havami

zeynebimnurum yaw önce sen bi dr muayene ol canim benim bi hormanlarina bakilsin böyle kendi kendine umutsuzluga kapilma

Bir saattir alıntılara cevap yazmaya çalışıyorum deli oldum yazdıklarım sayfaya gitmiyoherkese slm kızlar nasılsnız şükür ben iyiyim akşam acile gittim iğneyi yiyince kendime geldimyasagım balım senin süpürge olmasa naparık gıı bizbak bende sana arabamı veririm az kaldı ehliyetimi alim12 ocakta sınavım varumudum balım inş 2 çekirdekli hurma uğur getirir hepimize eline sağlık çok güzel olmuş liste

yaa var tabii ama çok uzun sure beklemek istemiyorum inşallah en kısa zamanda olur cevremde çok baskı yapıyoo ondan da etkileniyorumm (

yaa var tabii ama çok uzun sure beklemek istemiyorum inşallah en kısa zamanda olur cevremde çok baskı yapıyoo ondan da etkileniyorumm (

valal cevreye cevabini vermezsen baskilar artar...ben artk kimseyi konusturmuyorum....soranlara napim olursa olur olmazsa olmaz diyorum bide bu konusmalari sevmiyorum hosuma gitmiyo namehremime girmeyin diyorum soramiyolar ozaman

kaçmamm canımm inşallah bizimde olur ama 24yıl çok uzun Allah bekletmesin

sükür gelmemis dahayaw insallah yüzümüz kara cikmazhemide öyle bi atacamki havami

insallahhh canim insallahhhhhh yuzumuzu kara cikarmazzz hem seviniriz hemde havamiziii atarizzz tabi ilk basta sen atacaksinn sen cok ugrastin sogan suyu icin o yuzden senin hakkin yasagim dua ett ne olurrr yine olmazsa böyle bakar dururummm

dr gitmeyede korkuyorum nasıl muane yapıyolar çok utanıyorum ben

bitanem sen dr hic muayene olmadinmi ...:26:utanma canim benim hepimiz o yollardan gectikzamanla atlatirsin utanmayi neyihemide mecbursun rahim önemli düzenli kontroller yapilmaliyaw alttan yapar dr acitmadan hormonlar icinse bi tüp kan alip bakarlar korkma utanma zor degil

Son düzenleme:
insallahhh canim insallahhhhhh yuzumuzu kara cikarmazzz hem seviniriz hemde havamiziii atarizzz tabi ilk basta sen atacaksinn sen cok ugrastin sogan suyu icin o yuzden senin hakkin yasagim dua ett ne olurrr yine olmazsa böyle bakar dururummm

insallah hayirli haberi aliriz senden bu ay bitanem insallahhic gecikirmiydi yoksa ilkm defami oldu:26:

allahım güldürsün yüzünü canım bnm evet çoktandır konuşamıyorz

ayalotum iyidir beya sen naparsın iç sesin çıkmaz
bı yazı okuyodum canbonum ona dalmısım
gecmıs olsun selencelkım ıyı olduguna sevındım
canım bukadar kara kara dusunecegıne bı muanenı ol bakalım be varmıs ne yokmuş.hersey rabbımden baskı yapsalar nolcak kı.banada 1000 defa soruyolar ama bı kulagımdan cıkıyo dıgerınden gırıyoartık duymuyorum bıle dedıklerını ne gelırse rabbımden .

yok işte hiç dr gitmedimm ondan kendi kendimi yiyorum evde 1 iki ayda olmazsa gideceğim mecburen ne yapayım bu arada hurma meselesi ne çok özel değilse tabi canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…