- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #22.641
ohh hadi inş tatlımm güzel haber verirsin inşşGunum gecti canim ama suan beklemedeyim biraz daha gecsin diyorum zaten eger hamile isem biliyorsun ne yapacaktik bizim sogan suyunun havasini atacaktik bu arada sen nasilsin canim
haylotum balım anam deli oldum valla okadar yazdıklarım gitmediyakatrem selencelkim nabıyonuz beya
kızzz sizi kim sevmezgeldi kacmaz zeynebnurumuz sevdi bizi
slm arkadaşlar biraz morale ihtiyacım var uzun ugraşlardan sonra hamiş olanlara şahit oldunuzmu bu sitedee yani
ohh hadi inş tatlımm güzel haber verirsin inşşbenim bi arkadaşım var oda 3. çalışlıyodu 1 ay korunmayı bırakmış şimdi hamileymiş ama 1 ayda 15 kez çalışmış bana hava atıyo benm 6 ay olduya çalışmaya başlayalı
haylotum balım anam deli oldum valla okadar yazdıklarım gitmediyaiyim canım sen nasılsın kuşum
kızzz sizi kim sevmezyerim ben hepinizi
zeynebnurum üzme bizi bi ses ver yaw
bak bizim topik cok hayirli ve ugurlu bi topik bi hurmadan iki cekirdek cikti yorumu ise bu topige gelenlerin ikizi olma sansi artiyo dememkikiz isteyenler bu topige hadi buyurun ikiz ana adayalri gel kim olursan gel kapimiz herkeslere acik:13:
ohh hadi inş tatlımm güzel haber verirsin inşşbenim bi arkadaşım var oda 3. çalışlıyodu 1 ay korunmayı bırakmış şimdi hamileymiş ama 1 ayda 15 kez çalışmış bana hava atıyo benm 6 ay olduya çalışmaya başlayalı
haylotum balım anam deli oldum valla okadar yazdıklarım gitmediyaiyim canım sen nasılsın kuşum
kızzz sizi kim sevmezyerim ben hepinizi
insallah hayirli haberi aliriz senden bu ay bitanem insallahhic gecikirmiydi yoksa ilkm defami oldu:26:
burdayım kaymagımkatrem uyudunmuselencelkim ses ver
evet tatlım mubarek günleri hiç boş geçirmemişinsallahh canim insallahhh iste bazilari hizli anacimmmm hemen tutturuyorlar bizim gibilerde uzun zaman sonra hayirli zamanda olsunda ne yapalim canim yaa Rabbim yeterki sabrini versin bizlereeeee
burdayım kaymagımsana yetişemiyom anca geliyom
evet tatlım mubarek günleri hiç boş geçirmemişbenmde kociş geç geldigi için zor be anacım ama bu sefer çalışacak çalışmazsa böle yapıcam
insallahh canim insallahhh iste bazilari hizli anacimmmm hemen tutturuyorlar bizim gibilerde uzun zaman sonra hayirli zamanda olsunda ne yapalim canim yaa Rabbim yeterki sabrini versin bizlereeeee
aminn canım kimseyiicanbonum oluyo oyle arada sırada
bende ıyıyım bıtanem ya pcoluların yazılarını okurken nerden nereye gıttım ruhum daraldı ..
rabbım kımseyı evlatsız bırakmasın yarabbım
yok canim hic gecikmezdi ilk defa oldu evet hayirlisi canim bakalim Mevlam neylerse guzel eylerr bekleyecegiz artikk
aminn canım kimseyiiRABBİM kimsenin kucagını boş koymasın tatlım o ruh halinden çık tatlım insan etkileniyo öle okuyunca :26::26:
ş
sayın kk uyelerıııı sımdı alppın ınıse gecmektedır lutfen pıstı bosaltınnn..
evet ya o görecek gününübi yapmasinda seni koca görsün bakalimselencelkim nassinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaw yavaslim ozaman yorulma sen
oyy gülüm dikkatli git gel balımcanlarım acıl işim cıktı bıyere gıtmek zorundum hepınızı opuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?