Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Gunum gecti canim ama suan beklemedeyim biraz daha gecsin diyorum zaten eger hamile isem biliyorsun ne yapacaktik bizim sogan suyunun havasini atacaktik bu arada sen nasilsin canim
ohh hadi inş tatlımm güzel haber verirsin inşşbenim bi arkadaşım var oda 3. çalışlıyodu1 ay korunmayı bırakmış şimdi hamileymiş ama 1 ayda 15 kez çalışmışbana hava atıyo benm 6 ay olduya çalışmaya başlayalı
katrem selencelkim nabıyonuz beya
haylotum balım anam deli oldum valla okadar yazdıklarım gitmediyaiyim canım sen nasılsın kuşum
geldi kacmaz zeynebnurumuz sevdi bizi
kızzz sizi kim sevmezyerim ben hepinizi

slm arkadaşlar biraz morale ihtiyacım var uzun ugraşlardan sonra hamiş olanlara şahit oldunuzmu bu sitedee yani

olmazmi hic canim hem burda hemde yakindan sahit oldugum insanlar var hemde ilkini dourup hemen ikincisi yolda olanlari hatta ilkinde ikizi tutturanlari gördum Allah de yeterrrrr SIKMA tatli caninin

zeynebnurum 2262.sayfayi oku oraya yazmistim...hurmamiz var hayirli bi topik burasi baska yere gitme bu topikte nelere sahit oluyoruz bi bilsen

insallahh canim insallahhh iste bazilari hizli anacimmmm hemen tutturuyorlar bizim gibilerde uzun zaman sonra hayirli zamanda olsunda ne yapalim canim yaa Rabbim yeterki sabrini versin bizlereeeee

bak oku yazimi öne aldim yazimi zeynebnurum

canbonum oluyo oyle arada sırada
bende ıyıyım bıtanem ya pcoluların yazılarını okurken nerden nereye gıttım ruhum daraldı ..
rabbım kımseyı evlatsız bırakmasın yarabbım

kizlar hayalotum anlatsana hurmayi

yaw kimin topiginde hemide iki cekirdekli hurma varonlarin dua topigi varsa bizimde hurmamiz var

katrem uyudunmuselencelkim ses ver
burdayım kaymagımsana yetişemiyom anca geliyom
insallahh canim insallahhh iste bazilari hizli anacimmmm hemen tutturuyorlar bizim gibilerde uzun zaman sonra hayirli zamanda olsunda ne yapalim canim yaa Rabbim yeterki sabrini versin bizlereeeee
evet tatlım mubarek günleri hiç boş geçirmemişbenmde kociş geç geldigi için zor be anacım ama bu sefer çalışacak çalışmazsaböle yapıcam

burdayım kaymagımsana yetişemiyom anca geliyom

evet tatlım mubarek günleri hiç boş geçirmemişbenmde kociş geç geldigi için zor be anacım ama bu sefer çalışacak çalışmazsaböle yapıcam

bi yapmasinda seni koca görsün bakalimselencelkim nassinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyaw yavaslim ozaman yorulma sen

gelde su gözleri yemenasida sasirdi canim benim

canbonum oluyo oyle arada sırada
bende ıyıyım bıtanem ya pcoluların yazılarını okurken nerden nereye gıttım ruhum daraldı ..
rabbım kımseyı evlatsız bırakmasın yarabbım
aminn canım kimseyii RABBİM kimsenin kucagını boş koymasın tatlım o ruh halinden çık tatlım insan etkileniyo öle okuyunca :26::26:
ş

sayın kk uyelerıııı sımdı alppın ınıse gecmektedır lutfen pıstı bosaltınnn..

kızlarrrr forum öle yavaş ki bittim şurda 2 kelime yazayım derken yasağım uyumadım ayaktayımmmm nassınız bu arada

sayın kk uyelerıııı sımdı alppın ınıse gecmektedır lutfen pıstı bosaltınnn..

dikkat dikkat achtung achtung(alamanca buda)attention attention(buda ing) habibte inise gecmistir kazamiz mübarek olsun

Son düzenleme:
bi yapmasinda seni koca görsün bakalimselencelkim nassinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyaw yavaslim ozaman yorulma sen
evet ya o görecek gününükızz bak seni yerim bennnalışmaya çalışıyomsenin hızına yetişmem lazımnasıl olcak bilemiyorum
canlarım acıl işim cıktı bıyere gıtmek zorundum hepınızı opuyorumm
oyy gülüm dikkatli git gel balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…